Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Shakes&Fidget] [DE] [SweepNetwork] [BETA]!

XawierStudio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer pewnie nie wypali jak jego poprzednik (s1.sfgamen.com) Obiecywali obiecywali a gówno zrobili i po dwóch tygodniach już go nie było ;].

Jeśli chcesz wiedzieć to postawienie takiego serwera nie jest łatwe lecz oni nad tym pracują i widać efekty np. odpowiednie bronie dla klas jak i odbugowane grzybki i tak jak było wyżej pisane niedługo będzie zbrojownia i gabinet magii więc nie możesz pisać że to niewypał bo serwer cały czas stoi i trwają prace nad jego ulepszeniem.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeśli chcesz wiedzieć to postawienie takiego serwera nie jest łatwe lecz oni nad tym pracują i widać efekty np. odpowiednie bronie dla klas jak i odbugowane grzybki i tak jak było wyżej pisane niedługo będzie zbrojownia i gabinet magii więc nie możesz pisać że to niewypał bo serwer cały czas stoi i trwają prace nad jego ulepszeniem.

Dobra dobra nie przemęcz się, na tamtym było identycznie i padł ;] to że ci napisali że zrobią to nie znaczy że zrobią ;] każdy ma prawo wyrazić zdanie na temat serwera od tego jest ten temat.

edit

Odpowiednie bronie? i odbugowane grzybki? ahhahahahahaah proszę cię to jest gotowy silnik.

Czytaj ze zrozumieniem ... Nie napisałem że nie wypał tylko że pewnie nie wypali to tak dla twojej wiadomości.

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die
After five years at east coast, It was time to go home.

Opublikowano

Dobra dobra nie przemęcz się, na tamtym było identycznie i padł ;] to że ci napisali że zrobią to nie znaczy że zrobią ;] każdy ma prawo wyrazić zdanie na temat serwera od tego jest ten temat.

edit

Odpowiednie bronie? i odbugowane grzybki? ahhahahahahaah proszę cię to jest gotowy silnik.

Czytaj ze zrozumieniem ... Nie napisałem że nie wypał tylko że pewnie nie wypali to tak dla twojej wiadomości.

Jak widzisz ten server stoi już trochę, i jest ulepszany więc raczej coś z niego będzie :) Prace trwają :)

Jeśli Pomogłem, daj +

Opublikowano

Jak ustawić bota na ten serwer:

1. Wchodzimy w %appdata% -> SFBot i edytujemy plik SFBot

2. Zmieniamy do każdego konta country i server na 185.5.173.213/sf/s1/

3. Odpalamy, i to tyle :) Bot powinien działać

(Jeżeli wyskakuje że program przestał działać to tak jak w przypadku normalnych serwerów, usuwamy w pliku SFBot wszystko od "money_keep_minimum" w dół.)

Opublikowano

Szczerze mówiąc, to czułem, że tak będzie ;) Pośpiech jest złym doradcą. Najlepiej poczekać na porządnego privka, na którym będą prace szły szybko i sprawnie. Nie jestem na bieżąco na elitepvpers, więc może ktoś wyjaśni co się dokładnie stało?

v My channel v

revlayout.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...