Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Shakes&Fidget] [DE] [SweepNetwork] [BETA]!

XawierStudio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeglądałem wszystko i żadnych zmian nie widać. Nice ;) Mag nadal wali z procy, nie da się przeglądać rankingu, awanturniczość się nie odnawia i karczma dalej skopana. Nie wspominając o tym, że itemków wciąż nie widać. Nie to, żebym narzekał, ale cokolwiek mogliby zrobić ...

@DownTak, ale powinni po takiej przerwie chociaż jedną rzecz ruszyć, a nie lecieć w kulki.

Pracują nad serwem,i mam nadzieje że wszystko odbugują i będziemy mogli normalnie pograć na jednym priv servie ^^

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

McRev myslisz ze PHP jest takie latwe ?? To jest o wiele trudniejsze od C++

Wiem jak wygląda programowanie w PHP, bo kiedyś to liznąłem, jednak nie umiem niczego większego zrobić i przyznaję, że nie jest to najprostszy język, ale jest jakakolwiek zmiana po tej przerwie? Jeśli ktoś coś zauważył niech napisze.

v My channel v

revlayout.png

Opublikowano

To nie lepiej ten system broni rzucić do graczy? Zanim wasza dwu(?) osobowa administracja przetestuje same bronie to wszystkim się priv znudzi i dawno zapomną ze takie coś istniało, nie wspominając o innych rzeczach do przetestowania i zrobienia. Potem restart kont i po problemie.

2sbu2dv.png

Opublikowano

Serwer działa w sumie zmian nie widać jednak na postaci pojawił mi się artefakt. W opisie postaci jest jeszcze info że dodali system kosmitów(?) i ogólnie chyba afka się w końcu odnawia.

Mały edit.

Punktów do statystyk z artefaktu nie zalicza.

Naprawili system naliczania grzybów. Tzn nie dostaje się z każdego questa ale licznik rośnie jeśli go zdobędziemy.

2sbu2dv.png

Opublikowano

Wlasnie juz zdazylem to zauwazyc , lecz z tym artefaktem ( ze statystykami ) to nie wiedzialem , nie spojrzalem :D

A tak w ogole jaki nick ?

@edit

a jescze naprawili , ze Mag bije normalnie z rozdzki nie z Procy :)

a o co jeszcze chodzi z tym : Magic and Weapon shop : 25% ?

2550053733.png

Opublikowano

Wlasnie juz zdazylem to zauwazyc , lecz z tym artefaktem ( ze statystykami ) to nie wiedzialem , nie spojrzalem :D

A tak w ogole jaki nick ?

@edit

a jescze naprawili , ze Mag bije normalnie z rozdzki nie z Procy :)

a o co jeszcze chodzi z tym : Magic and Weapon shop : 25% ?

Czyli że zrobili zbrojownie i gabinet magi w 25%

Wy też tak macie że nie można wejść na strone ??

nostaleh.png
Opublikowano

Teraz tak , zobaczymy jak dlugo to potrwa ;]

Wiesz ciagle naprawy , restarty servera.

P.S : Jakie macie nicki ?

2550053733.png

Opublikowano

Teraz tak , zobaczymy jak dlugo to potrwa ;]

Wiesz ciagle naprawy , restarty servera.

P.S : Jakie macie nicki ?

Mój nick: Barnaba

xD

7510260_4_1.png
Opublikowano

dało by się jakoś bota ustawić na ten serwer???

Raczej na pewno. Kwestia czasu kiedy po prywatnych serwerach pojawia się do nich boty.

2sbu2dv.png

Opublikowano

Najpierw server musi stać się popularny aby do nich zrobili boty - nikt Ci nie zrobi bota na server testowy, na którym gra 20 osób i może się przewrócić w każdej chwili.

Działa już rozdawanie atrybutów ??

Jeśli Pomogłem, daj +

Opublikowano

Serwer pewnie nie wypali jak jego poprzednik (s1.sfgamen.com) Obiecywali obiecywali a gówno zrobili i po dwóch tygodniach już go nie było ;].

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die
After five years at east coast, It was time to go home.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...