Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Shakes&Fidget] [DE] [SweepNetwork] [BETA]!

XawierStudio

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale jak oni mają z nim kontakt to lepiej wiedzą niż ty. Teraz tylko uzbroi się w cierpliwość i czekać na odbugowanie areny, później itemki i później reszta rzeczy :)

Jeśli Pomogłem, daj +

Opublikowano

Konserwacja serwera na celu naprawieniu systemu EXP oraz PvP.

19.05.2013 19:33 - 20.05.2013 15:30!

Prawdopodobnie też będzie zbrojownia... ale nic nie obiecuje ponieważ dopiero co zacząłem z Administratorem pracować nad systemem EXP.

Opublikowano

Chwali się, że informujesz nas o łatkach. + za to.

A co do tematu, to zauważyłem, że w sali chwały jestem na 4 pozycji, lecz w zakładce bohater jest napisane, że jestem na bodajże 86. Nie wiem, czy coś to pomoże, ale jak zauważę jeszcze jakieś mniej zauważane, lecz istotne błędy, to poinformuję.

v My channel v

revlayout.png

Opublikowano

No tak jak widać serwer nie jest idealną kopią oryginału ale jak na początek jest git :) także podoba mi się że coś robicie nie tak jak inni na innych serwerach, i + za to że informujecie nas o tym

Opublikowano

Jak wystartuję już tak perfekcyjnie to robię gildię DarkAngels !!!

Zarypiasty serwerek. Oby nie skończyli prac po miesiącu.

1921.png

Opublikowano

Przeglądałem wszystko i żadnych zmian nie widać. Nice ;) Mag nadal wali z procy, nie da się przeglądać rankingu, awanturniczość się nie odnawia i karczma dalej skopana. Nie wspominając o tym, że itemków wciąż nie widać. Nie to, żebym narzekał, ale cokolwiek mogliby zrobić ...

@Down

Nom zmian też nie widze ale w sumie to nie jest proste odrazu wszystko zrobić

Tak, ale powinni po takiej przerwie chociaż jedną rzecz ruszyć, a nie lecieć w kulki.

v My channel v

revlayout.png

Opublikowano

Ma ktos dokladne pliki serwerowe ?

531ms4.jpg

Nie Kłóć Się z Głupcem , Bo Najpierw Sprowadzi Cię Do Własnego Poziomu A Potem Pokona Doświadczeniem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...