Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Metin2.k.vu

Gomez 

6/7 Bon?  

222 użytkowników zagłosowało

1. 1. 6/7 Bon?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 149
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Heh, rozsmieszyliscie mnie tym tekstem "serwer globalny", po pierwsze aby się tak nazywac musielibyscie wykupić licencje u gamforge/webzen, a nie macie jej ponieważ gdybyście mieli to:

- Dostalibyscie nowe game i nowa binke, a nie macie jej co widać na screenach.

- Dostalibyscie oryginalną stronę.

- Mielibyscie pomoc ymira (taka jaką ma pl, bo bez jego pomocy niczego nie wprowadzają), a owej nie macie.

Wg. prócz tego systemu konnego to nic nowego tutaj nie ma, a kilka questow to żaden problem napisać.

Opublikowano

Ciekawie wyglądający serw ;-)

Nawet jeśli to Tavia s2 to co z tego.. ? tavia stoi już tyle czasu i nie pada ;) więc tu jest pewność, że serw nie padnie po tygodniu/miesiącu .. ;)

940963_461343330607430_2010307527_n.png

Opublikowano

@LanaDelRey W twoich oczach jest tylko zazdrość. Nazywasz się mądrym a obrażasz ich strone, która jest tymczasowa. Daj sobie siana Ludzie chcą normalnie pisać. Nie chcą by im mod zamykał temat. Kto się połapie?

@Serwer polecam Bo ma wiele nowości, a nawet jeśli z tavii jest coś to tylko kilka rzeczy i pewnie ulepszonych.

Ogar cioto ;)

Opublikowano

Jeżeli wszystko by wypaliło to serwer by był bardzo dobry.

Aczkolwiek nie wiem czy zagram bo jest 50 % szansa że serwer się nie utrzyma pod względem ataków.

Pożyjemy zobaczmy. ;)

Opublikowano

Tavia jest bardzo dobrym serwerem i nadal stoi. Ten serwer jest bardzo fajny i super się zapowiada, dlatego warto zaczekać i spróbować swoich sił. Nie rozumiem ludzi, którym przeszkadza nazwanie serwera globalnym, każdy serwer może się tak nazywać, iż jest ogólnodostępny dla każdego, wszystkich ludzi na świecie.

37143810364250485063.png

Opublikowano

serwer naprawde godny uwagi i polecenia, troche późno dana zapowiedź przez co mały szum wkoło serwa jest jak narazie ale mam nadzieję że na starcie nie zabraknie ludzi. serwer o której bo nie dosczytałem >? i czy jest 6 skil u woja?

Opublikowano

jak to team z tavi to nie polecam:) Na tsie trzeba czekac od 2dnich do 7 żeby weszedł główny własciciel serwer głownie pod is :) Mysle ze ten serw nie bedzie jak tavi :)

Opublikowano

serwer naprawde godny uwagi i polecenia, troche późno dana zapowiedź przez co mały szum wkoło serwa jest jak narazie ale mam nadzieję że na starcie nie zabraknie ludzi. serwer o której bo nie dosczytałem >? i czy jest 6 skil u woja?

Start serwera jest o godzinie 18.00, nie ma 6 skilu.

37143810364250485063.png

Opublikowano

jak to team z tavi to nie polecam:) Na tsie trzeba czekac od 2dnich do 7 żeby weszedł główny własciciel serwer głownie pod is :) Mysle ze ten serw nie bedzie jak tavi :)

Administracja jest ciągle na tsie , wbij teraz to się przekonasz ;) Od wczoraj ciągle siedzą wiec nie wiem w czym masz problem.

Opublikowano

Administracja jest ciągle na tsie , wbij teraz to się przekonasz ;) Od wczoraj ciągle siedzą wiec nie wiem w czym masz problem.

-jak byś dobrze przeczytał to bys wiedział o co chodzi:) chodziło mi o tavie ich serwera tam olewali tutaj to niewiem zobaczymy:D

Opublikowano

A o co chodzi w tym, że nazywacie się serwerem globalnym? Gomez napisał "Czytaj uważnie prezentacje" (czy jakoś tak) ja nic tam nie zauważyłem, więc?
Trochę nie rozumiem tej formułki ...

Ogólnie serwer ciekawy :)

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

A o co chodzi w tym, że nazywacie się serwerem globalnym? Gomez napisał "Czytaj uważnie prezentacje" (czy jakoś tak) ja nic tam nie zauważyłem, więc?

Trochę nie rozumiem tej formułki ...

Ogólnie serwer ciekawy :)

Spytalem sie administratora,powiedzial ze duzo osob bedzie z zagranicy.Ale co ma piernik do wiatraka?

Ten serwer nie powinien nazywac sie globalnym,poniewaz nie ma nawet licencji ymir.

Srij9JT.png

Opublikowano

Spytalem sie administratora,powiedzial ze duzo osob bedzie z zagranicy.Ale co ma piernik do wiatraka?

Ten serwer nie powinien nazywac sie globalnym,poniewaz nie ma nawet licencji ymir.

Ludzie proszę Was, abyście się opanowali i zaprzestali pisania o licencji, iż nie ma takowej opcji. Wielu z Was nie rozumie, serwer ma prawo nazywać się globalnym i taką nazwę nosi, ponieważ samo słowo globalne, globalny itp. nie jest zakazane i może je używać, każda osoba. Osobiście ja mogę się nazywać global graczem, bo gram wszędzie i testuje większość serwerów i nikt nie może mi tego zabronić.

37143810364250485063.png

Opublikowano

Zapraszamy na naszego Team Speaka!

46.29.20.20

Przypominamy, że TS został skonczony, forum niebawem bedzie udostepnionem, natomiast start jest jutro!

bpfn.png

Opublikowano

Powozy??? Football??? Na co komu takie gówno? To jest Metin2. Jak ktoś będzie chciał pograć w piłkę to wyjdzie z kumplami na boisko albo włączy Fifę. Jeszcze brakuje żeby można się było ruchać po wzięciu ślubu i możliwości posiadania dzieci w Metinie. No i konieczności odżywiania się co najmniej raz dziennie, a także budowania i ozdabiania domu, spania, szczania, srania i wycierania po tym dupy. Ja wiem że każdy serwer chcę mieć 1000 nowości, aby być lepszym od konkurencji, ale pomyślcie co wy robicie z tej gry. Jakieś simsy kurwa mać. Czy za to polubiliśmy/pokochaliśmy Metina? Nie. Kiedyś nie było takich gówien, nie było nawet epików i co? Źle się grało? Na chuj to komu? Nie mówię że na serwie ma być tylko broń 75 + stal max, ale niech te epiki nie będą zerżnięte z Wow-a, 4story czy z innych gier, ale pasujące do klimatu Metina. Tak samo te różne rozrywki typu losowania, powozy, football czy inne. Na serwerze powinny być jakieś urozmaicenia od tego ciągłego expienie, pvp czy robienia eq, ale niech trzymają się klimatu gry. Bo nawet najciekawsze dodatki nie będą trzymać graczy na serwerze jeśli expienie będzie nudne, pvp niewyrównane względem klas i nieciekawe a dropienie monotonne. Bo to w Metinie jest najważniejsze i to jest jego podstawą.

Opublikowano

Ludzie proszę Was, abyście się opanowali i zaprzestali pisania o licencji, iż nie ma takowej opcji. Wielu z Was nie rozumie, serwer ma prawo nazywać się globalnym i taką nazwę nosi, ponieważ samo słowo globalne, globalny itp. nie jest zakazane i może je używać, każda osoba. Osobiście ja mogę się nazywać global graczem, bo gram wszędzie i testuje większość serwerów i nikt nie może mi tego zabronić.

Widzę, ze nie rozumiesz słowa "global" w znaczeni Gry Metin2. Nie oznacza ono światowy tylko serwer, który ma oficialną licenję Ymir, oraz ich partonat.

W każdym kraju, może być tylko jedna oficialna sieć serwerów metin2. A sama ilość serwerów zależy już od HA. Podstawowe warunki, które ten serwer musiał by spełniać to :

-Domena pl. "xxx.pl"

-Licencja Ymir

I proszę nie wciskaj ludziom kitu że to global... To jest zwykły prywatny server medium jak już kiedyś pisałem...

I nie ma takiego czegoś jak " global gracz" <lol>

@Topic Mimo tego i tak na serwerze zawitam urzekł mnie nie nasycony przepychem system ulepszania oraz typ serwera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...