Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Metin2.k.vu

Gomez 

6/7 Bon?  

222 użytkowników zagłosowało

1. 1. 6/7 Bon?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 149
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No to źle widzisz. Wzięli tylko obrazek z wierzchowcami i kilka ramek. Reszta jest ich. Powodzenia w Starcie :)

Ciekawi mnie motyw z powozem :)

logo.png

START 24.08.2013

Opublikowano

Jakie wyzwiska lecą ze strony administracji...

No to źle widzisz. Wzięli tylko obrazek z wierzchowcami i kilka ramek. Reszta jest ich. Powodzenia w Starcie :)

No kurwa nie pierdol... Było u was mówione, że macie stawiać drugi serwer, albo przekształcać stary. Widzimy jak wyszło...
No kurwa, wszystko tu jest z Tavii + kilka dodatków. Z Tavii miał być zrobiony medium, no i proszę - nie ma? Jest.
Piękne przelogowanie się na konto.

V, może mam Ci zacytować?

astiumsign.png

Opublikowano

To że robimy nie oznacza, że to jest ten B)

Wyzwiska? Nikt z Adminów tutaj nie klnie. Poczytaj swój post.

logo.png

START 24.08.2013

Opublikowano

Zapodajcie kiedy klient bedzie dostepny

Zapodajcie kiedy klient bedzie dostepny

Nie spamujcie bo po co? Serwer kosmiczny gratki.

Opublikowano

broni na 30 lvl nie ma u handlarzy ?
jak z ulepszaniem sa potrzebne ulepszacze ? bodzie sa dostepne i magiczne metale ? jesli tak to w jaki sposob mozna je zdobyc u handlarzy nie widac

Opublikowano

Na mpc jest wiele dzieci, ale są też ludzie mądrzy, którzy na pierwszy rzut oka widzą podobieństwo.

forum macie identyczne (ale to pewnie kilka ramek ehe...) prezka identyczna + pare zmian (ale to tylko ramki wzięli)

strona wygląda jak gówno a nie strona globalnego serwera (ale to global i koniec)

Jak już to wasz, czy kolegi który wam go założy, to powiedzcie, że jest wasz, przecież nie ma się czego wstydzić.

Graczy aż tyle nie spierniczy.

Jakie wyzwiska lecą ze strony administracji...

No kurwa nie pierdol... Było u was mówione, że macie stawiać drugi serwer, albo przekształcać stary. Widzimy jak wyszło...

No kurwa, wszystko tu jest z Tavii + kilka dodatków. Z Tavii miał być zrobiony medium, no i proszę - nie ma? Jest.

Piękne przelogowanie się na konto.

V, może mam Ci zacytować?

No tak jak kolega napisał, ma w moich oczach pełną rację.

MODERATOR WYPIERDALAJ Z TYMI %%% ZA "SPAM"

Idioto jeden z drugim w ciagu 3 dni z 38 na 63% mi skoczyło, a spamu

w moich wypowiedziach się nie dopatrzyłem. Bando kretynów, już słów i siły do was nie mam.

Opublikowano

Polecam Serwer ze względu na Administracje I jak widać Prezka jest 9/10 :) Jak widać jest wiele nowych rzeczy zagram na 100%

Opublikowano
@LanaDelRey W twoich oczach jest tylko zazdrość. Nazywasz się mądrym a obrażasz ich strone, która jest tymczasowa. Daj sobie siana Ludzie chcą normalnie pisać. Nie chcą by im mod zamykał temat. Kto się połapie?

@Serwer polecam Bo ma wiele nowości, a nawet jeśli z tavii jest coś to tylko kilka rzeczy i pewnie ulepszonych.

Opublikowano

A zmianki i dodania skąd ?

Z każdego moba w grze, jest napisane w prezentacji :)

stop1.png

4. Użytkownik, który swoimi wypowiedziami będzie zaniżał poziom dyskusji Forum

lub spójność wątków może zostać zablokowany na czas określony lub nieokreślony,

a w ostateczności nawet usunięty z listy użytkowników Forum.

Opublikowano

Nawet jeżeli to serwer teamu Tavi to co z tego?? Przeciaż Tavia to dobry serwer hard tylko troche mało ludzi jezeli postanowili postawić teraz mediuma to fajnie i co wam do tego :D

Jak dla mnie prezka zajebista i na 100% zagram jedynie co mnie odpycha to drop dodań i zmianek z każdego moba.

Proponował bym usunąć drop w m1 z psów bo bedzie stało pełno botów jak np. na Balan*i czy Ra*i i będą dropić te zmianki i dodania na botach :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...