Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Metin2.k.vu

Gomez 

6/7 Bon?  

222 użytkowników zagłosowało

1. 1. 6/7 Bon?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tombstone widać jesteś baardzo ograniczonym człowiekiem masz napisane na stronie - Strona Tymczasowa.

Ale teraz nie karmimy trolli tylko wypowiadamy się na temat zapowiedzi:

Jest to najlepsza zapowiedź serwera jaką widziałem, a widziałem ich wiele. Nowości sa piekne po prostu, mam do administracji parę bardzo ważnych dla mnie pytań.

1.Pisząc, że administracja będzie dostępna całyc zas macie na myśli jakiś grafik, od której do której któryś GM ma być na serwerze?.

2. Czemu obraliscie taką drogę przy rozbudowywaniu systemu ulepszeń broni dla sury WP i Wojownika mentala?.

3.Możecie rozwinąć kwestię ,,globalnego serwera"?.

Ehh, niestety nie będzie mnie na starcie, aczkolwiek na pewno wbije na serwer;). Pozdrawiam Presik

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

• Odpowiedzi 149
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam na tavia.eu....

Zalatuje nim baaaaaaaaaaaaaardzo !

I wygląda jak nie metin.

Do tego global ?

Hahaha, dobre ;)

W tytule przelewu podaj swój nick z forum lub gry.
W tytule możesz podać swojego e-maila/nazwe konta/nick postaci.
Dokonaj płatności na podany Numer Konta Bankowego :
05 1050 1520 1000 0090 9166 3006
Dane : Metin2.k.vu VIP
Koszt 49,99
Mając VIPA. Otrzymasz także range na forum i na TS'ie.

Identyczne forum co tavia.eu

to jest ten sam serwer, tych samych ludzi.

Tych nowości to tak wiele, że...

pfff

Prezka identyczna jak tavi.eu

Opublikowano

Tak dla scislosci, jest to serwer Globalny, poniewaz mamy Prawo by sie tak nazywac.

I prosze nie spamowac "nie macie prawa sie nazywac Globalem i inne placze.."

Serwer bedzie stal baaardzo dlugo, na jakis czas, to nie moge okreslic.

Na serwerze zaplanowalismy dla Was wiele niespodzianek, a takze nowosci (np. "przyczepa" dla konia ^^)

Pozdrawiam, babcyna.

Ile razy można wam powtarzać... "Nie Macie Prawa" nazywać się serwerem globalnym, ponieważ polski global może być tylko jeden i powstał kilka dobrych lat temu. To jest zwykła podróbka. Czy będzie stał długo? Zobaczymy. Nie chce znać wieku administracji ale wnioskuje, że jest niska bazując na choćby samej nazwie "global" nie macie pojęcie co to w ogóle jest a piszecie bzdury.( Choć wystarczy wejść w Twój profil i wszystko jasne.)

@ Topic Sprawa będzie zgłoszona do Administracji Mpc Forum oraz Do Głównego Administratora Metin2.pl.

Więc możecie oczekiwać rychłego zakończenia swej działalności.

Opublikowano

up. :O

Myślę, że czas zacząć czytać prezentacje i oglądać. :)

Co ma wspólnego oglądanie prezki z moją wypowiedzią na temat typu serwera oraz nazwy... ? Apeluje jeszcze raz o usuniecie nazwy " Globalny serwer polski ",jeżeli nie chcecie aby sprawa poszła w szersze kręgi :). Jest to naruszenie praw autorskich właściciela sieci globalnych serwerów metin2. Sprawa prędzej czy poźniej doczeka się końca.

Opublikowano

Tak dla scislosci, jest to serwer Globalny, poniewaz mamy Prawo by sie tak nazywac.

Na serwerze zaplanowalismy dla Was wiele niespodzianek, a takze nowosci (np. "przyczepa" dla konia ^^)

Pozdrawiam, babcyna.

Na razie jesteście przyczepą dla "Łosi", którzy dadzą się nabrać na "Serwer globalny" ^^..

Nie ściągniecie tym marnym "hasłem" graczy, takie jest moje zdanie =]

btw. Stronka też powala na kolana ^^..

@down: Life is brutal and full of zasdzkas and czasami kopas w dupasa ;C

2x down@ Chowaj się noł - nejm :(

footer_logo.png

Opublikowano

Rapils jeśli nie hasłem, to przyciagną najlepszą prezką, wyślij mi lepszą proszę, chłopcy odwalili kawał dobrej roboty, czepiacie się wszystkiego.

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Opublikowano

@Rapils

W twojej sygnaturze jest coś co powinieneś robić właśnie w tej chwili :)

@All Co Globalnej Nazwy: Serwer jest ogólnodostępny, każdy może się tak nazwać. Lecz zależy co oferuje. Wiele jest polaków zagranicą do których właśnie docieramy.

Daliśmy z siebie naprawdę dużo. Proszę chociaż o szczyptę kultury i szacunku.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Co ma wspólnego oglądanie prezki z moją wypowiedzią na temat typu serwera oraz nazwy... ? Apeluje jeszcze raz o usuniecie nazwy " Globalny serwer polski ",jeżeli nie chcecie aby sprawa poszła w szersze kręgi :). Jest to naruszenie praw autorskich właściciela sieci globalnych serwerów metin2. Sprawa prędzej czy poźniej doczeka się końca.

Przestań robić z siebie pośmiewisko, bo tylko Ty tutaj pokazujesz jaki sobą poziom reprezentujesz, czepiasz sie kogoś o nazwę, to tak jak ja bym się czepiał o Twój nick, daj sobie spokój chłopaku bo prędzej Tobie to źle wyjdzie niż im, i powodzenia :)

Kiedyś długi staż na tym forum ;x

Jak ktoś pamięta to pisać ;o.

Opublikowano

Pozdrawiam, babcyna.

Mam ci ochotę przyj*bać laptopem w Dekiel

Po 1

Global nie może sam wprowadzać Aktualizacji czeka zawszę na producenta tak jest było i będzie więc te waszę najebane nowości nic nie dadzą

Po 2

Nie widzę was wpisany na Stronę Ymira xD

Po 3

Domena to chyba z Kambodży a strona z Dupy xD

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

Pozdrawiam, babcyna.

Raczej nie macie prawa się tak nazywać. :) Ponieważ nie ważne do kogo docieracie, zawsze jesteście tylko privkiem bez licencji...

PS. Przestań zakładać ile będzie stał serwer, bo jest to bezsensowne.

Ile razy można wam powtarzać... "Nie Macie Prawa" nazywać się serwerem globalnym, ponieważ polski global może być tylko jeden i powstał kilka dobrych lat temu. To jest zwykła podróbka. Czy będzie stał długo? Zobaczymy. Nie chce znać wieku administracji ale wnioskuje, że jest niska bazując na choćby samej nazwie "global" nie macie pojęcie co to w ogóle jest a piszecie bzdury.( Choć wystarczy wejść w Twój profil i wszystko jasne.)

@ Topic Sprawa będzie zgłoszona do Administracji Mpc Forum oraz Do Głównego Administratora Metin2.pl.

Więc możecie oczekiwać rychłego zakończenia swej działalności.

Hmm... nie ma czegoś takiego jak polski global... jest to bezsens i sprzeczność w pewnym sensie, bo skoro serwer jest globalny to jest globalny, a nie polski ;c metin2.pl jest oficjalnym polskim serwerem metin2, a nie jakimś polskim globalem i przyszła pora to zrozumieć :)

Ps. Myślisz, że bd im się chciało zamykać z 1k+ serwerów itp. ?

Odpowiem Ci od razu. :) Nie sądzę... :)

Opublikowano

Każdy ma dostęp, aby wejść na serwer :)

Bez spin proszę. A komentarze osób z mniejszym ilorazem IQ ignorować :)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Że się tak zapytam, za kogo robi w team babcyna? Bo jeżeli powiecie, że za technika to nawet nie wbijam XDDD

antywarn:
jest możliwość zmiany wyglądu ostatnich zbrojek?
w grze na banany nie będzie bugu z handlem? sprawdzaliście to? :D

Opublikowano

up. Wypierdalaj :) Śmieciu. Sam się jebnij w dekiel albo niech cię stary jebnie o ściane.

babcyn zgłoś sprawę. On ci grozi.

Gimbo Polska wolny Kraj wolność słowa ale jak żyjesz w Piwnicy i tam masz swój mały świat w którym możesz panować to się ciesze 0 zostanie 0 i na poziomie -1 xD

A poza tym jesteś Frajer i tyle xD

zgłosić to mogę ciebie za krzywy ryj i ogólnie za całokształt i pewnie by ci rodzine pozamykali ze to ze takiego debila dopuścili do Internetu

Opublikowano

Dzieci drogie dzieci...

Z Mateo2012 na czele.

Ty chyba gróźb nie widziałeś ;)

Są dwie oczywiste sprawy :

Pierwsza :To nie jest global (być może kiedyś będzie jak podpiszą umowę z Ymirem i to on będzie dyktował warunki)

Puki co jest to priw bez jakiejkolwiek licencji.

Druga: serwer jest mocno powiązany i zapowiedzią, i forum ze serwerem Tavia.eu a wszyscy wiedzą, że tamta administracja składa

się z bajkopisarzy. Podobnie tutaj.

Życzę spokojnej nocy i nie spinajcie się i nie brońcie, że global jeśli się nie znacie i nic na ten temat nie wiecie,

ale będziecie go bronić, bo jesteście gimbazą ;)

Opublikowano

Rly? Globalny serwer Metin2? :)

Proszę ograniczyć spam i przestać się kłócić ponieważ zapowiedź zaraz będzie zamknięta.

Opublikowano

@up Co ty jebiesz. Jutro wstajesz do gimnazjum śmieciu.

@Vide_Cull_Fide Weź wypierdalaj. Tego goldmembera pewnie dostałeś za wypucowanie gały ojcu śmieciu

Co Żal dupę ściska. A to ze zaproponowałeś laskę a odmówili to wiesz większość lubi mieć czystą stajnie a nie pchanie do chlewa :)

Jak jesteś kozak to daj mi swoje IP to wyśle trochę pakietów odpoczniesz od Internetu trochę xD choć tyle mogę zrobić dla tego Biednego świata a może sie powiesisz na kablu od Wi-Fi rożnie to bywa

Opublikowano

Up. Jesteś taki głupi, że nie da się tego pojąć :D

Masz moje IP. SPI.ERD.AL.AJ. co mi zrobisz z łączym 1mb/s? PENTO NAJWYZEJ

Pakiety to ja ładuję w twoją starą

935287_405550846219138_211729201_n.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...