Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft nie uruchamia się!

Damian6553

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mój problem polega na tym iż minecraft nie włącza się! :( Przyszedłem ze szkoły, porałem ok 20 min i nagle złapały mnie ogromne lagi (5-10 fps) tylko miałem i postanowiłem że wyłączę i włączę MC i będzie dobrze a tu du** Wyłączyłem i gry chcę go włączyć wyskakuje taki oto błąd: http://bankfotek.pl/view/1491863 Przeinstalowałem jave, zresetowałem kompa ale nic to nie dało. :( W czym jest problem ?

Opublikowano

Co to jest...? Nawet link nie działa.

@edit

Już link działa, ale co mi z tego jak ram raczej nie ma nic do tego ? Mam 2 GB może i przy mało ale zawsze jak grałem w mc to ogólnie wykorzystywane było ok 1,3 GB

Opublikowano

Miałem też ten problem, ja sb nowego MC wgrałem... Format dysku na którym jest MC i Prosżę ;D A jak nie chcesz takiego prostego rozwiązania to możesz szukać Programu lub błędu który to powoduje.. Takiego czegoś możesz szukać latami ;)

• 4 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mam rozwiązanie !

Wchodzimy w mój komputer >>>> Wyswietl informacje o systemie (klikamu) >>>> zakładka zawansowane >>>>> Zmienne srodowiskowe >>>> Mamy 2 okienko pod napisem który jest kolorem niebieskim

UWAGA !!!! Mamy to podac pod napisem Zmienne systemowe (NIE MOZE BYC Zmienne uzytkownika dla (i tu nazwa komputera )

Zmienne systemowe >>>> klikamy Nowa i wyswietli sie takie okienko o nazwie "Nowa zmienna systemowa"

W nazwie Zmiennej podajemy taką komende

_JAVA_OPTIONS

A w wartosci zmiennej

-Xmx512M

jak pomogło dajcie plusa czy cos xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...