Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]Jestę prosę! Nareszcie diament! Challenger soon...

Rek0n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przedstawiłem wystarczającą liczbę argumentów, każdy kto chce grać na jakimś poziomie i choć trochę gra w tą grę wie aby grać na weście lun NA o ile pozwala mu na to łącze bo na east to serwer trolli i poziom jest tam śmiesznie niski, a ty nie przedstawiasz żadnych tylko obrażać ludzi potrafisz, post oczywiście zgłoszony, nie dla hamstwa w internecie

Pozdro, jest różnica poziomu ale na brązie i srebrze... od Golda nie ma już żadnej różnicy (mam 2 konta, wiem jak jest). Skąd wiesz że nordic jest gorszy? Mhm? Prowadziłeś jakieś badania, statystyki czy coś? Nie? Oh... pozdrów kolegów z brązu.

@Rek0n

Ostatnio gram z diamentami będąc w goldzie (wada wysokiego mmr..) już 3 gra i diamenta spotykam, jeszcze się spotkamy :P Gz po raz drugi :)

Opublikowano

GZ

Pozdro, mysle ze mnie pamietasz :)

l4nik WEST

pamiętam :) ale na weście spędziłem wtedy tylko 1 miesiąc i wróciłem na easta :)

@all

Dzięki, dzięki, Wam też życzę powodzenia we wbijaniu silverów/goldów/platyn/diamondów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...