Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]Jestę prosę! Nareszcie diament! Challenger soon...

Rek0n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie przywoływacze!

Już koło tydzień temu doszedłem do swojego celu postawionego na ten sezon - diament...

Miałem na forum bana itd., więc nie mogłem się pochwalić, rozumiecie...

b6cb62a5290250506b2107258fcba31e173.245.53.196sss.PNG

POZDROWIENIA Z SUMMONERS RIFT.

Opublikowano

Też bym był, ale mi się nie chce grać :(

A tak na serio to gratulacje, Nidalee wycarrowała B)

Opublikowano

No muszę przyznać, że fatalnie mi tamta gierka poszła ale w/e.

Nie liczą się staty, liczy się wygrana iks de.

@up3

Wiadomo, że Lublin to potęga esportu.

Opublikowano

Gratulacje :)

Oby tak dalej.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

East/West bo to duże znaczenie dość ma, diament east to poziom golda na west także jeśli to east to nie ma jakiś ogromnych powodów do dumy.

Opublikowano

East/West bo to duże znaczenie dość ma, diament east to poziom golda na west także jeśli to east to nie ma jakiś ogromnych powodów do dumy.

Skąd masz takiego informacje kolego ? Zgaduję że dlatego ponieważ na Wescie grają E-sportowcy hmm ? Nie ma czegoś takiego że na jednym serwie Diamond a na drugim Gold. Diamond to Diamond. Sam pewno jestes na Wescie w brąz i sie mądrzysz. Nie trawie czegoś takiego.

Opublikowano

Pozdro hejterze, oczywiście jest różnica poziomu gry na East/West ale w bronze i silver (zakładam że jesteś bronze). Od Gold poziom jest wysoki na obu serwerach.

Opublikowano

Nie jest co pokazują screeny z farmą po 110-200 w 30 minucie i wynikiem 33:19, wtf, to nawet na normalach na wescie tyle fragów dopiero w 40 jak nie 50 minucie jest ! O_o... gdy top powinien mieć wtedy minimum 200-250, a mid 250-300, diament east = west gold, zrob nowe konto na wescie to sie przekonasz, znajoma gra na silverze na eascie i mi pisze ze tam ludzie nie chodza do dzungli, ludzie chodza gdzie chca itp itd co na wescie jest nie do pomyslenia, jedynie w bronze V tak jest na wescie a wlasciwie na zadnej dywizji tak nie ma, nawet na Bronze V na wescie sa ogarnieci ludzie....

Opublikowano

Nie jest co pokazują screeny z farmą po 110-200 w 30 minucie i wynikiem 33:19, wtf, to nawet na normalach na wescie tyle fragów dopiero w 40 jak nie 50 minucie jest ! O_o... gdy top powinien mieć wtedy minimum 200-250, a mid 250-300, diament east = west gold, zrob nowe konto na wescie to sie przekonasz, znajoma gra na silverze na eascie i mi pisze ze tam ludzie nie chodza do dzungli, ludzie chodza gdzie chca itp itd co na wescie jest nie do pomyslenia, jedynie w bronze V tak jest na wescie a wlasciwie na zadnej dywizji tak nie ma, nawet na Bronze V na wescie sa ogarnieci ludzie....

przedstaw wiecej argumentów, że east diament = west gold; to jest solo q, myslisz, ze ZAWSZE w KAZDEJ grze ktos ma 100 farmy w 30? poza tym jakie to ma znaczenie? skad wiesz, czy Ci ludzie nie graja lepiej np. na 5x5s czy LAN'ach? nie masz pojecia, bo jesteś gównem

JP7SYyZ.gif

Opublikowano

przedstaw wiecej argumentów, że east diament = west gold; to jest solo q, myslisz, ze ZAWSZE w KAZDEJ grze ktos ma 100 farmy w 30? poza tym jakie to ma znaczenie? skad wiesz, czy Ci ludzie nie graja lepiej np. na 5x5s czy LAN'ach? nie masz pojecia, bo jesteś gównem

Przedstawiłem wystarczającą liczbę argumentów, każdy kto chce grać na jakimś poziomie i choć trochę gra w tą grę wie aby grać na weście lun NA o ile pozwala mu na to łącze bo na east to serwer trolli i poziom jest tam śmiesznie niski, a ty nie przedstawiasz żadnych tylko obrażać ludzi potrafisz, post oczywiście zgłoszony, nie dla hamstwa w internecie

Opublikowano

@up pokaż ss w której Ty jesteś lidze ;)

@topic

nice ,gratki

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Przedstawiłem wystarczającą liczbę argumentów, każdy kto chce grać na jakimś poziomie i choć trochę gra w tą grę wie aby grać na weście lun NA o ile pozwala mu na to łącze bo na east to serwer trolli i poziom jest tam śmiesznie niski, a ty nie przedstawiasz żadnych tylko obrażać ludzi potrafisz, post oczywiście zgłoszony, nie dla hamstwa w internecie

polecam match history yellowpete'a dla przykładu:

y0c0iz.jpg

ale on słabo farmi! ale kaleka! co za "eastowskie" gówno

a tu taki bonus co do west'a:

nnkcn7.jpg

JP7SYyZ.gif

Opublikowano

Ahh ta polaczkowa zazdrość... Pozdrów kolegów z Brązu.

@Top. No gz! Mam nadzieję że niedługo czalendżer, od jakiej dywizji startowałeś?

Game Over

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...