Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SFRAGUJ [1.6.2][100 SLOTÓW][SURVIVAL+GILDIE][FH DEDYK]

tgajda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hahaha 188.165.221.26:25060 <--- To nie jest dedyk to jest możę na serwerze dedykowanym który jest obciążony ! nice one

A na czym serwer niby jest postawiony? Wiesz lepiej to mi napisz :)

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A na czym serwer niby jest postawiony? Wiesz lepiej to mi napisz :)

Jeśli korzystasz z hostingu fiberhost, jest to serwer współdzielony ;)

@Topic

Serwer dobry chociaż niektóre pluginy nie są w 100% spolszczone, kilka małych bugów zauważylem, ale jest ok i spokojnie mogę dać 8/10

Opublikowano

Jeśli korzystasz z hostingu fiberhost, jest to serwer współdzielony ;)

@Topic

Serwer dobry chociaż niektóre pluginy nie są w 100% spolszczone, kilka małych bugów zauważylem, ale jest ok i spokojnie mogę dać 8/10

Ok, dzięki za ocenę i serdecznie wszystkich zapraszam.

Opublikowano

Tam nie było mowy o przeklinaniu, widziałem kolecia co cię wyzywał a ty to olałeś potem zwykły gracz cię obraził i zaraz było "Bana chcesz?", a mnie uciszyłeś za to:

JA: Nie jesteś dobrym @.

TY: Kwestionujesz to?

JA:Tak

Zostałeś uciszony na 10 min.

Mam na to kilka świadków więc ogar.

A co do faworyzowania to weź nie zmyślaj, czytałem chat i było "Piotr dasz TNT?" dostała, a potem pomogłeś jej stajnie budować.

55jk0m.jpg

Opublikowano

Słucham?? Sytuacja w pełni wyssana z palca. Chcę ci tylko powiedzieć, że musiałeś pomylić osoby ponieważ nie użyłem tego sformułowania na serwerze i to nie mnie koleżanka prosiła o itemy, więc to TY nie zmyślaj :)

ezgif.com-add-text1ee3bf.gif

Opublikowano

hahaha, weź nie kłam, daj tutaj log z całego poranka niedzieli i soboty to zobaczymy...

Edit:

Nie pomogłeś jej? Oni mieli bazę na zimie i napisaleś po chwili "Brrr, zimno". A po jakimś czasie ona do cb "dziękuje". Więc weź się ogar i przyznaj się do tego... Serwer nastawiony na kase, VIP może na więcej sobie pozwolić a Gracz zaraz jest uspokajany.

A tak wgl. to ona sama to potwierdziła...

55jk0m.jpg

Opublikowano

Nie publikujemy logów naszego serwera, mogę jednak polecić tobie spożywanie większych ilości witamin z grupy B ponieważ zauważam kłopoty z pamięcią xD

Mogę ci zag(?)warantować, że to nie ja jestem tą osoba, o której mówisz, więc nie oczerniaj mnie :) Pozdrawiam

Opublikowano

Boisz się pokazać dowód tyle ci powiem... I to nie dziwne że jak zacząłeś cwaniakować to straciłeś w 1 dzień ok. 10 graczy? Hah trzymaj tak dalej a serwer na pewno dłuuugo się utrzyma. Ja tam nie wrócę i nowym graczom odmawiam wchodzenia na ten serwer, jak już mówiłem nie ogarnięci admini, na x-ray można jeździć bez przeszkód, VIP jest lepiej traktowany. Admin jak to admin żeby chronić serwer kłamie, nawet się nie przyzna gdy są świadkowie. Tak więc nie polecam a tym tu gamoniom życzę powodzenia z takim serwerem... Papa -.-

55jk0m.jpg

Opublikowano

Wszystko jest w porządku dopóki tacy ludzie nie grają ;) zawsze miałeś wąty do wszystkiego, powiem brzydko kij ci do tego co robi administracja z kim gada itp, to jest nasza prywatna sprawa do której nie powinieneś się wtracać. Jeśli chodzi o xray to mamy dystans do tego . Graj jak chcesz, ale jak cię złapiemy to możesz się pożegnać z serwerem.

Opublikowano

Siemka wszystkim,polecam wam ten serwer ( : ,z administracją można na luzie pogadać,pożartować,Nie dostajesz bana za nic,gracze mają poczucie humoru ,diaxów nie dostaje się za darmo,nie jest o nie łatwo ( ;.Wbijajcie i pogramy

Opublikowano

Siemka wszystkim,polecam wam ten serwer ( : ,z administracją można na luzie pogadać,pożartować,Nie dostajesz bana za nic,gracze mają poczucie humoru ,diaxów nie dostaje się za darmo,nie jest o nie łatwo ( ;.Wbijajcie i pogramy

Dzięki za pozytywny komentarz, zapraszam!

Opublikowano

Wszystko jest w porządku dopóki tacy ludzie nie grają ;) zawsze miałeś wąty do wszystkiego, powiem brzydko kij ci do tego co robi administracja z kim gada itp, to jest nasza prywatna sprawa do której nie powinieneś się wtracać. Jeśli chodzi o xray to mamy dystans do tego . Graj jak chcesz, ale jak cię złapiemy to możesz się pożegnać z serwerem.

Jak mnie złapią z x-ray`em to pożegnam się z serwerem?

^Tylko na 7 dni.

A więc kij mi do tego że pomagasz innym garczom a potem udajesz głupiego że nic nie wiesz?

^Przykro mi ta osoba sama mi to potwierdziła i chwaliła się na lewo i prawo że @ jej pomaga.

Nie mam się wtrącać do tego że pomagacie innym?

^Tak najlepiej pomagać innym a w reklamach udawać że to super serwer...

Zawsze mam wąty bo ty nie nadajesz się na @, ucieszyłeś mnie za nic na 10 min. Ten tgajda jest spoko, ogarnięty, ale Ty! Haha szkoda słów...

I pisz normalnie jak wszyscy inni a nie bawisz się kolorami, co ty do podstawówki chodzisz i musisz wszystko mieć na kolorowo?

Higi, trudno o diaxy? haha, mój kolega nakopał 4 staki w jeden dzień na x-ray i gra tam nadal i jakoś bana nie ma, tak @ pilnuje.

Gracze niektórzy ogarnięci ale jak na każdym serwerze, przyjdzie nowy gracza a te cymbały w diax eq pod spawnem i lecą za nim jak pies za kiełbasą, a @ nic nie zrobi :), wiem że jest tam tp w losowe miejsce ale nie każdy ma zamiar przeglądać spawn.

Pogadać można tylko tgajdą bo jak ja zaczynałem rozmowę z Piotrem to mnie kurwi ca brała...

55jk0m.jpg

Opublikowano

Jak mnie złapią z x-ray`em to pożegnam się z serwerem?

^Tylko na 7 dni.

Takie mamy zasady imbecylu.

A więc kij mi do tego że pomagasz innym garczom a potem udajesz głupiego że nic nie wiesz?

^Przykro mi ta osoba sama mi to potwierdziła i chwaliła się na lewo i prawo że @ jej pomaga.

Nie mam się wtrącać do tego że pomagacie innym?

^Tak najlepiej pomagać innym a w reklamach udawać że to super serwer...

Powiedz, jaki ty masz kurwa problem w tym, że pomagam innym? Przecież to jest normalna sprawa, a ty robisz z tego aferę na skalę światową. Spytałbyś się który to h@..

zawsze mam wąty bo ty nie nadajesz się na @

to se kutwa sam zrób serwer i go ogarnij

I pisz normalnie jak wszyscy inni a nie bawisz się kolorami, co ty do podstawówki chodzisz i musisz wszystko mieć na kolorowo?

kij ci do tego jak pisze

Higi, trudno o diaxy? haha, mój kolega nakopał 4 staki w jeden dzień na x-ray i gra tam nadal i jakoś bana nie ma, tak @ pilnuje.

ja nie siedzę na mc cały dzień jak ty, przykro mi

Gracze niektórzy ogarnięci ale jak na każdym serwerze, przyjdzie nowy gracza a te cymbały w diax eq pod spawnem i lecą za nim jak pies za kiełbasą, a @ nic nie zrobi :), wiem że jest tam tp w losowe miejsce ale nie każdy ma zamiar przeglądać spawn.

nikomu nie zabronię zabijać graczy, jak nie chcą przeglądać spawnu to ich strata

Btw. dziękuję za podbijanie tematu

Opublikowano

Otrzymałem bana za rzekome ataki DDoS. Nawet jeśli bym je wykonywał nijak się to ma do serwera i to, że jakiś Moderator bez mózgu dał mi bana nie pomoże przy odfiltrowaniu pakietów. Bez jaj.

/Proszę o UB.

Opublikowano

Haha kłania się czytanie ze zrozumieniem :

UP. Mówiłem że to No Ogar serwer :)

O pomaganie, dawałeś jej TNT i pomagałeś budować stajnie jak to ona mówiła więc niech H@ się wypowiedzą czy to normalne,

PS. Masz warna za pisanie na czerwono zgłoszenie już poszlo.

55jk0m.jpg

Opublikowano

Tak strasz mnie warnem cymbale.

Regulamin

10. Moderatorzy używają koloru + kursywy ((wpisujecie odpowiednie)), w przypadku edycji posta innego użytkownika. Użytkownik może używać kolorów, ale nie wolno podszywać się pod członków administracja, w innym przypadku przewidziana jest sankcja. Kara: Perm.

Odnośnie sprawy z koleżanką, ponownie polecam zażywanie witamin z grupy B, bo to nie ja jestem tą osobą i się ode mnie odpieprz xD

Avaterys nie chcemy mieć nic do czynienia z tobą i twoimi kolegami :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...