Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SFRAGUJ [1.6.2][100 SLOTÓW][SURVIVAL+GILDIE][FH DEDYK]

tgajda

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

- Poprawiono arenę 1vs1,

- Włączono możliwość bicia swoich z gildi (Firendly fire).

Dziś o 19:00 event typu spleef, a o godzinie 21:00 losowanie dla wszystkich graczy.

Opublikowano

Nie polecam serwera, H@ Piotr ucisza, kickuje za lekkie skrytykowanie go a jak ktoś ma VIPa to może go wyzywać i 0 reakcji, Piotr też wybiera osoby i faworyzuje je, pomagał takiej dziewczynie a jak się zapytałem czemu to robi to udaje idiote a potem wyciszył mnie na 10 min. za nic.... Podsumując jeśli nie masz kasy na VIPa to nie licz na uczciwe traktowanie.

55jk0m.jpg

Opublikowano

Nowa rozpiska eventu (spleef)!

Poniedziałek: 19:00

Wtorek: 19:00

Środa: 19:00

Czwartek: 19:00
Piątek: 19:00

Sobota: 19:00

Niedziela: 19:00

W każdą ostatnią niedziele każdego miesiąca są do wygrania różnego rodzaju nagrody typu: VIP, MVIP, UVIP!

Opublikowano

Nie polecam serwera, H@ Piotr ucisza, kickuje za lekkie skrytykowanie go a jak ktoś ma VIPa to może go wyzywać i 0 reakcji, Piotr też wybiera osoby i faworyzuje je, pomagał takiej dziewczynie a jak się zapytałem czemu to robi to udaje idiote a potem wyciszył mnie na 10 min. za nic.... Podsumując jeśli nie masz kasy na VIPa to nie licz na uczciwe traktowanie.

Uciszam jak widzę, że ktoś nadmiernie przeklina, kickam lub daję bany za obrażanie mnie, nie będę wam na to pozwalać. Faworyzuję? Jak ktoś umie normalnie pogadać na poziomie to nie mogę sobie porozmawiać? Pomoc w ogarnięciu gry też jest zła? Jesteś śmieszny. Nie muszę się spowiadać graczowi. Wcześniej wspomniana osoba nie posiada vipa, tak jak wiele innych i może liczyć na uczciwe traktowanie, więc twoje spekulacje są fałszywe :)

ezgif.com-add-text1ee3bf.gif

Opublikowano

hahaha 188.165.221.26:25060 <--- To nie jest dedyk to jest możę na serwerze dedykowanym który jest obciążony ! nice one

TWORZĘ STRONY INTERNETOWE: PHP, HTML, CSS, JQUERY

SZABLONY PSD DO ZAKODOWANIA PISAĆ DO MNIE ! 

Cześć, napisałem coś chciałbyś się odwołać albo zacytować daj: @.eNdox

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...