Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SFRAGUJ [1.6.2][100 SLOTÓW][SURVIVAL+GILDIE][FH DEDYK]

tgajda

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co jakiś czas. Np. co 24 godziny. Oczywiście pierw będzie trzeba znaleźć ze wskazówek:)

Opublikowano

Witam z racji startu II edycji Survivala Sfraguj zorganizowaliśmy dla was mini event.Na mapie umieszczone zostały 4 Grobowce Tutenhamona

03592968259133569498.png

66369975520407883909.png

24176281540763265192.png
89561915358287478306.png

W ich wnętrzu czeka was sowita nagroda,Tutenhamon zabrał ze sobą do grobu Swoje skarby i tylko nieliczni wyjdą z tego cało...

Opublikowano

NAJLEPSZY serwer na jakim grałem!!! 0 lagów fps rosną piękna atmosfera! ogarnięci administratorzy ! Tylko siedzieć i grać lepszego nie znajdziecie!!!

Opublikowano

NAJLEPSZY serwer na jakim grałem!!! 0 lagów fps rosną piękna atmosfera! ogarnięci administratorzy ! Tylko siedzieć i grać lepszego nie znajdziecie!!!

Dziękuję cieszy nas taka opinia, nie ma lagów bo serwer stoi na bardzo dobrej maszynie.

Opublikowano

Ee.. Lipny.. :/

Czemu tak uważasz ? Uzasadnij swoja odpowiedz jak możesz, postaramy się to naprawić.

Opublikowano

Serwer godny polecenia!

Moje tutki:

"Bad Video Card Drivers" - Błąd w mc? Zobacz do mnie aby dowiedzieć się jak to naprawić!

Chcesz wyciągnąć maksymalną ilość fps w minecraft? Kliknij

tu!

Opublikowano

Wycofaliśmy OtherDrops, ponieważ się nie przyjął:) Od teraz surowce kopie się normalnie (Rudy żelaza, itp.).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...