Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Quadron.pl [Dedyk]

Robczyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niby 400 osób on-line a w jinno m1 wciąż stały 4 osoby. Nie pogram, znalazłem bug - na biologa. :> A podobno serwer jest aktualnie bez bugów. ;)

Osób jest wiele , ale większość coś robi , a nie stoją w mieście.

Każdy wszystko nazywa bugiem.A jak przychodzi co do czego to go nie powie. To świadczy o tym ,że go nie ma lub ktoś jest naprawdę egoistyczny i woli na nim korzystać..

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Osób jest wiele , ale większość coś robi , a nie stoją w mieście.

Każdy wszystko nazywa bugiem.A jak przychodzi co do czego to go nie powie. To świadczy o tym ,że go nie ma lub ktoś jest naprawdę egoistyczny i woli na nim korzystać..

Pomyśl chwilę skoro ktoś odkrył bug i ma z niego korzyści to po co ma rozpowiadać, aby ktoś podkablował administracji i go usunelli??

@Topic Na serwerze gra około 500 osób, choć liczba graczy jest nie wielka warto zacząć grę na serwerze,ponieważ jest stabilny oraz administracja często bywa na tsie oraz grze. Brak dużęj ilości botów.

Opublikowano

Dzisiaj expilem na 128lvl i powiem tak jest niby większy exp niż wcześniej po dodaniu nowej mapy, a z PDkiem z ISu i normalnym leciało mi 8-10% w 30minut ciągłego expienia.

Dla mnie to nie jest wada wręcz przeciwnie, ale są też osoby które grają 2-3h dziennie (nie tak jak ja 6h+ do 12h+ na weekendy) takim ludziom też trzeba dać szanse na wbicie dużego lvla.

Wiem, że to nie jest może łatwe do zrobienie, bo nie ma co zwiększać expu na tej mapce bo do 126lvl leci sprawnie, ale zróbcie wejście od 127 na nowa mapke lub zróbcie jakąś misje na 127lvl żeby dostawało się z 30-50%.

I nie pisze tego dla własnej korzyści, ja już mam tą mapę za sobą, ale chciałbym żeby więcej osób grało a to jest możliwe jedynie wtedy kiedy dacie graczowi jak największą swobodę,

tzn. nie zmuszajcie go do ciągłego expienia 6-7h bez PDka ok 10h.

Tak wiem exp można sobie rozłożyć na parę dni, ale osoba która ma do dyspozycji 2h dziennie żeby wbić 1 lvl będzie musiała expić 5dni.

Podsumowując zróbcie coś aby na 127lvl nie trzeba było aż tyle godzin expić.

(bo to jest chamskie jak nowy gracz expi wiele wiele godzin żeby wbić wysoki lvl, a taki kolega gracza który ma 110 go przeniesie na mape i ten sam lvl ma 10x szybciej)

Powiem krótko umożliwcie jak najmilszą rozgrywkę dla nowych graczy, żeby ich przybywało.

Opublikowano

Niby 400 osób on-line a w jinno m1 wciąż stały 4 osoby. Nie pogram, znalazłem bug - na biologa. :> A podobno serwer jest aktualnie bez bugów. ;)

Dla twojej wiadomości nie ma serwera, który jest czysty bez bugów na 100%, bo po prostu nie da się zawsze coś się znajdzie .

Ogar Administracja , serwer mi się podoba :)

Ogary Administracja nr. 1 mało gdzie znajdziecie tak zaangażowanych adminów na serwerze ! . Pochwała dla nich.

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano
Dzisiejsza przerwa techniczna przyniosła kilka zmian.
  • Moby na mapach 95+ nie są już Agresywne.
  • Poprawiono zadawane obrażenia poprzez potwory na mapach 95+
  • Naprawiono drop ze szkarułki fryzur.
  • Włączono auto sprawdzanie posiadanego poziomu na mapch.
  • Naprawiony teleport do Łatwego Lochu Małp w M2 Shinsoo
  • Odbugowano DMG Księżycowego Miecza dla Sury.

W związku z oskarżeniami odnośnie bardzo późnej reakcji na problemywystępujące na serwerze, pragniemy przeprosić wszystkich naszych graczy iobiecujemy wzmożone oraz bardziej dynamiczne prace nad udoskonaleniemnaszego

serwera.

Team Quadron.pl

Opublikowano

Jakieś te aktualizację są ale tak szczerze mówiąc nic nowego coś nie wnoszą. Dodali byście wkońcu te wierzchowce i jakieś nowe misje bo te z pla to już przeżytek.

Specjalista
Opublikowano

Ogary Administracja nr. 1 mało gdzie znajdziecie tak zaangażowanych adminów na serwerze ! . Pochwała dla nich.

Mogłbym wiedzieć od kiedy grasz na serwerze?

Aktualizacja.

• Poprawiono drop marmurów polimorfii.
  • Dodano księżnicznę, której brak uniemożiwiał ukończenie kampanii serwera.
  • W misji na konia militarnego zamieniono Ognistego Króla na Azraela.
  • Zmniejszono HP Azraela.
  • Zmniejszono DMG Azraela.
  • Poprawiono kilka nieścisłości w misjach (np. błędną informację o konieczności przyniesienia 5 ziół zamiast 1-go)

Nad resztą zgłoszonych problemów będziemy pracować w tym tygodniu.

Wszelkie zgłoszone propozycje zostaną rozpatrzone a następnie gdy

zostaną zatwierdzone dodane. Z tego miejsca chciałbym osobiście

podziękować w swoim jak i reszty ekipy Quadron.pl imieniu za chęć

rozwijania wraz z nami tego serwera. Mamy nadzieje że ta chęć nie

osłabnie i nadal będziecie aktywnie wypowiadać się na forum.

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Witajcie drodzy gracze.

Ostatnie kilka dni pracowaliśmy nad urozmaiceniem gry i doszliśmy do wniosku, że wprowadzimy ArenePVP ( jest to jedna z kilku nowości, nad którymi pracujemy).

Jest to nasz autorski projekt, który zostanie wprowadzony już niebawem.

W dniu dzisiejszym możemy zdradzić wam garstkę tajemnicy, a mianowicie jak to się będzie przedstawiało.

* Za zabicia będziemy dostawali punkty, które potem będą rzutowały w rankingu ArenyPVP. (odpowiednio do różnicy poziomów)
* Jeżeli my zostaniemy zabici, punkty zostają nam ujmowane. ( nie we wszystkich przypadkach)
* Ranking na stronie, oraz innowacyjna nowość, o której dowiecie się w dzień wprowadzenia Areny.
* Całkiem spora mapa z możliwością zabawy w tzw ganianego.
* Wchodząc na mapę automatycznie włączany jest tryb wolny.
* (Tylko i wyłącznie) na arenie została włączona możliwość wstawania odrazu po śmierci.
* Za zabicie na trybie wolnym punkty rangi nie są ujmowane.
* Informacje na temat zabić wyświetlane są tylko na chacie mapy, osoby przebywające poza areną jej nie zobaczą.
* System osiągnięć ArenyPVP, a wraz z nim ciekawe nagrody. smile.png
Etc... smile.png

Jest to tylko garstka informacji dotyczących ArenyPVP.
Regulamin, tabela kar, oraz szczegółowa zasada działania Areny będzie opublikowana w dniu dodania smile.png

Mały SS:

** Informacja na chacie.

0516230241.jpg

Pozdrawiam 360.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

No brawo tydzień robiliście arenę... Prezka nadal nie poprawiona na serwie nic się nie dzieję nawet jeśli postawiliście dla zarobku to wam to nie wyszło bo is jest do dupy zrobiony na odwal. Jak się za coś zabiera to trzeba to robić dobrze. Pozdrawiam.

Opublikowano

No brawo tydzień robiliście arenę... Prezka nadal nie poprawiona na serwie nic się nie dzieję nawet jeśli postawiliście dla zarobku to wam to nie wyszło bo is jest do dupy zrobiony na odwal. Jak się za coś zabiera to trzeba to robić dobrze. Pozdrawiam.

Dobrze, ja już nie hejtuje.

Serwer nawet niezły.

Opublikowano

,, DANDZIO'' co ty tak napierasz na administracje? jestes szpiegiem konkuencji czy tylko bruzdzisz bo to lubisz?

JurexGCW

Opublikowano

Napieram ponieważ nic nie robią. Biorą się za coś na czym chyba nie mają pojęcia jak robią 2 tygodnie arene. A graczy wciąż ubywa.

Opublikowano

Jutro w nocy odbędzie się update.

Będzie zawierał między innymi:

• System Kostiumów
  • Wszystkie Zbroje będą posiadały textury
  • Nowy Set Broni
  • Nowy Set Biżuteri
  • System Petów
  • System Energi
  • Arene PVP
  • ...., oraz inne, o których dowiecie się już jutro.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Jutro w nocy odbędzie się update.

Będzie zawierał między innymi:

• System Kostiumów
  • Wszystkie Zbroje będą posiadały textury
  • Nowy Set Broni
  • Nowy Set Biżuteri
  • System Petów
  • System Energi
  • Arene PVP
  • ...., oraz inne, o których dowiecie się już jutro.

No widzę że ktoś ma problemy albo z kalendarzem albo z głową.

Czemu jakoś tych zmian obiecanych nie widać ???

Obiecywać to faktycznie potrafisz dotrzymywać słowa już nie za bardzo ;)

Żeby sie nie rozpisywać określę to krótko.

<<<ŻENADA >>>

O ile w ogóle wiesz co to znaczy !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...