Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Quadron.pl [Dedyk]

Robczyk

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Specjalista
Opublikowano

Grałem - nudno, nie ma co robić, co druga osoba miała WH, pewnie nadal tak jest.

Wchodziłem w nocy, sprawdzałem mapy i szukałem osób, które czitują. Jeżeli nie byłeś dawno na serwerze nie pisz tego co było z początku jak nie mieliśmy panelu do banowania.

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Mam taki problem a mianowicie nie mogę wystawić metali w sklepie.

Metale mozna wystawiac w sklepie tylko za pomoca bugu z depozytem. Byc moze wkrotce bedzie mozna normalnie handlowac ;)

Opublikowano

Metale mozna wystawiac w sklepie tylko za pomoca bugu z depozytem. Byc moze wkrotce bedzie mozna normalnie handlowac ;)

Na czym polega ten bug?

Opublikowano

Na czym polega ten bug?

jaki tam bug . . Na każdym serwerze się tak robi z przedmiotami, którymi nie można handlować .. przykładowo z Pierścieniem expa : )

Wbiłem i stwierdzam, że bardzo fajny serwer :) Miła atmosfera, tylko te ceny u handlarzy doprowadzają do depresji >< Nie dałoby rady ich zmienić ?

Opublikowano

Polecam serwer oraz administracje serwer jak i członkowie załogi ciągle są aktualizowani ; D I idzie im coraz lepiej w prowadzeniu serwera !.

Serwer typu medium exp nie jest za szybki ani za wolny, ale jest dostosowany tak by w ciągu 3 dni nie wbijało się maksymalnego poziomu !.

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

Miałem już kończyć grę na tym serwerze, ale ostatnio dodali biologa, strony urielia, dodali drop na mapkach 95+ i zwiększyli tam lekko exp.

Teraz serwer jest naprawdę fajny, zapraszam.

Opublikowano

Zauwazylem, ze ludzie zaczeli wracac. Jest 14.24 a na liczniku 450osob gdzie wczoraj o tej samej porze bylo 220 . Dziekujemy za szanse!

Wkrotce zostanie dodany nowy set broni/zbroi oraz wierzchowce ;)

Opublikowano

Niby 400 osób on-line a w jinno m1 wciąż stały 4 osoby. Nie pogram, znalazłem bug - na biologa. :> A podobno serwer jest aktualnie bez bugów. ;)

Opublikowano

Niby 400 osób on-line a w jinno m1 wciąż stały 4 osoby. Nie pogram, znalazłem bug - na biologa. :> A podobno serwer jest aktualnie bez bugów. ;)

jaki bug? ;o

pre_1334419470__mrkamys.png
Opublikowano

Może dlatego, że byłeś na innym ch niż pierwszym, jest wiele misji, które każdy wykonuje lub po prostu expią/dropią: )

Opublikowano

kiedy odpalam klienta pojawia się okno na sekundę i nagle znika coś można na to poradzić? antywirus nic nie blokuje czy wyłączony czy włączony jest to samo.

Opublikowano

Sprawdziłem, troszkę pograłem a bugów nie zauważyłem. Ogólnie serv stabilny i dla pewnych osób ciekawy. Osób w jinno i sklepików troche jest.

Osobiście jednak nie dla mnie, nie mój typ, zalatuje hardem. Jednak każdy lubi co innego.

Nie zagram ale polecam :)

Opublikowano

Up są bugi a nie mówią bo łatwo mogą się na nich dorobić.... A zresztą powiedzą i usuną a tak trochę zaoszczędzą na tym :) Wystarczy chwilkę pomyśleć up.

To nie jest żaden tego typu ich wymysł, tylko niszczenie reputacji .. Pod każdą prezentacją znajdziesz takich "agentów" : )

Co do serwera, słabo dropią przedmioty dla biologa, można nadrobić ładnym dorobkiem yang ^^

Opublikowano

Fajnie właśnie że słabo dropią gdyż jest to kolejny sposób na zarobek dla tych mniejszych lvli i można naprawde sporo się dorobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...