Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Quadron.pl [Dedyk]

Robczyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Eventy są często, oczywiście umiarkowane ,aby nie było za łatwo... Serwer nie był jeszcze ani razy wyłączony jest stabilny w 100%

Ile graczy zależy od dnia..

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Opłaca się grać ? :P

Nie pada często ? Dużo graczy w godzinach szczytu ? Często eventy ? :)

Od poczatku serwera nie bylo, ani jednego momentu kiedy serwer byl offline w wyniku atakow ddos. Serwer jest caly czas online, wyjatkami sa przerwy konserwacyjne. W godzinach szczytu (20-22) gra +/- 500osob, a eventy organizujemy dosyc czesto ;)

Opublikowano

widze następne guwniane serwerzysko wystartował juz na pocza tku widać że serwer to klops widać żułć zmiast czegość tam co za dziecko znowu ten serwer zrobiło :angry: :angry: :angry:

Opublikowano

Bardzo fajny serwer wszystko stabilnie i wg jeszcze parę rzeczy jest niedopracowanych. I powinniście zrobić coś takiego że podsyłali byśmy wam nasze pomysły na nowe rzeczy.

Opublikowano

Bardzo fajny serwer wszystko stabilnie i wg jeszcze parę rzeczy jest niedopracowanych. I powinniście zrobić coś takiego że podsyłali byśmy wam nasze pomysły na nowe rzeczy.

Propozycje nalezy składać na Forum, wszystkie są rozpatrywane. Wkrótce będzie przeprowadzana ankieta dotycząca wyglądu nowego setu zbroi ;)

Opublikowano

widze następne guwniane serwerzysko wystartował juz na pocza tku widać że serwer to klops widać żułć zmiast czegość tam co za dziecko znowu ten serwer zrobiło :angry: :angry: :angry:

To stare ss. Może dziś zrobię nowe ss wszystkiego.: )

Opublikowano

Mam clienta ze startu (tego wcześniejszego) + pobrałem łatkę... Wszystko ładnie tylko, że nie mogę wpisać ID ani hasła O_o Jakieś pomysły?

Opublikowano

Mam clienta ze startu (tego wcześniejszego) + pobrałem łatkę... Wszystko ładnie tylko, że nie mogę wpisać ID ani hasła O_o Jakieś pomysły?

Prosze ściągnąć nowego clienta. Ewentualnie grac na starym, "czystym" bez wklejania żadnych łatek

Opublikowano

Jak dla mnie to serwer nie za ciekawy, tak bardzo się napalaliście a było wiadomo, że na serwerze się przejedziemy.

Serwera Nie Polecam, ale życzę powodzenia z serwerem. Jednak nie jest on dla mnie :)

Opublikowano

Nie polecam serwera :) Bug na Bugu, wbiłem LvL na Bugu + Darmowe szkaty Ripa w IS (nie wiem czy jeszcze są), w ten sposób (na szkatach), dorobiłem się majątku ! Sprzedam tam konto lub wymienie za eq Ravia/Balmora

cgbz.jpg

Opublikowano

WAZNE-LINKI.png

Strona Główna : www.Quadron.pl

Forum : Przekierowanie ze Strony Głównej

Team Speak : W zakładce na Stronie Głównej

Item Shop : Po zalogowaniu na Stronie Głównej

71401640473238536458.png

Masz wszystko ;d

CzopHoop | Olimpijczyk

Opublikowano

osmpn2.jpg

Widać, jak ładnie dbacie o graczy, że po ponad tygodniu ktoś nie odczytuje prywatnej wiadomości. :) Grałem - nudno, nie ma co robić, co druga osoba miała WH, pewnie nadal tak jest. Łatka zapowiedziana w sobotę dodana w poniedziałek chyba. Jedyne co mi pozostaje to sprzedać EQ, a wam życzę powodzenia.

he?

Opublikowano

Polecam.

Większość bugów naprawionych watpie czy jeszcze wgl-e jakies są

Hayde jest spoko kobita zawsze pomaga i MagiK7 tez spoko gosc

Zapraszam do grania na serwerze!

''Może nie wystarczę ale będę tuż obok, prócz Ciebie nie ma dla mnie nikogo''

Opublikowano

osmpn2.jpg

Widać, jak ładnie dbacie o graczy, że po ponad tygodniu ktoś nie odczytuje prywatnej wiadomości. :) Grałem - nudno, nie ma co robić, co druga osoba miała WH, pewnie nadal tak jest. Łatka zapowiedziana w sobotę dodana w poniedziałek chyba. Jedyne co mi pozostaje to sprzedać EQ, a wam życzę powodzenia.

O jejciu .Naprawdę przepraszam.Należę do osób , które odpisują każdemu lecz w dniach od 1 maja do 5 miałam urlop . Było to nawet napisane na forum,gdy wróciłam miałam wiele wiadomości mogłam pominąć lub myślałam ,że inny GM Ci pomógł.

Raty w % / Link do strony głównej

3h

Kochany pierwszy Spoiler , ale proszę.

90099764634996819940.png

Opublikowano

Serwer Polecam grało się fajnie ale za szybko to się toczyło te lvl'e itp nie dla mnie ale serwerek fajny bez większych bugów ;] Polecam :)

07519388326783314691.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...