Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nexalia.pl

noster12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo przyjemny serwer, polecam na nim grać.. o kasę łatwo, eq też . Po prostu polecam i czekam na start .. KONIEC BETY O 17 A START O 18 !! :)

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hmm jak piszesz ze ekipa zgrana i wiedzaca co robi to sie pisze nicki adminow kto bedzie moze ktos bedzie znal te osoby i by sie wypowiedzial.

Kazdy dobry serwer ma teraz swojego TS i zaraz ktos napisze serweru jeszcze niema nie ma ale duzo serwerow robi tak by uniknac spamow podaje ts tam ktos siedzi z teamu i sie wszystkiego mozna dowiedziec tego niema

Prezentacja 6/10 zbroje wierzchowce bronie wszystko to samo co na innych serwerach

w sumie 4/10

Zreszta dzis wychodzi o niebo lepszy serwer takze powodzenia

Opublikowano

Czekam na launchera bo mam clienta rescaria a widze że ta tych samych plikach serwer podoba mi się bardzo

Napewno zagram !!!

Opublikowano

Pliki z rescari z tego co zauwazylem, do tego czcionka gry z dupy po prostu, tak razi po oczach. Dodatkowo pisałem do GM'a jak byłem na becie że skili konnych nie ma, mimo czego ksiazki/ziolo itd. jest w shopach jak i misjie na konia u stajennego. Odpisał że od czego sa wierzchowce? I tyle, nie polecam ;)

Opublikowano

Zwykły głupi Hejt hehe,

Wszytsko działa jak powinno, chyba grałem na becie i widziałem ;)

Serwer jest znakomity, a co do skili konnych jeszcze, działają na wierzchowcu jak należy ;)

Opublikowano

Git majonez

WeAreLEgend zawita :)

Pozdrawiam i ma byc udany start !

Pamiętaj, że tu jest kilku GM'ów.. Także, WH- OFF ? xD

Opublikowano

PeFFKa

( Co ze swojem statusu ) ?

IS / DROP ?

jaki % dropu ?

zwój w is, za taką tam .. w sumie niską cenę :D Tylko is.

PS: Daj mi namiary, na waszego TS'a na ( pw ) :P

Opublikowano

Zrobi ktoś tego launchera ???

Nie opłaca się robić launchera bo długo na nim nie pograsz, skoro nic nie będziesz prawie widział do godziny 17 ( w sumie nie wiem o ktorej start)

dasz rade pobrać clienta póki co pewnie mało osób pobiera bo jeszcze mało kto wie. :0

Opublikowano

Dokładnie jak up napisał, niedługo będzie też nowy client, więc luncher jest trochę zbędny ;)

Można dodać do tego jeszcze że Ci którzy maja już clienta serwera dostana tylko kilku MB'ową łatke do packa;

z tego co admin pisał to jedna z tych łatek jest do pewnego czasu potem bedzie juz kolejna nowa łatka którą bedziemy mogli pobrać i ona wprowadzi jakies nowosci :)

zapraszam na ts, forum, strone zapraszajcie znajomych ! :)

Opublikowano

od administracji na forum jest latka

http://www.speedyshare.com/KEYmW/Latka-Nexalia.pl.rar

nie mam scanu admin to podal :)))

na sb forum nexalii :)

Tutaj jest jakaś łatka :P

@Top

Na server wejdę zobaczyć jak sb poradzi ;D a jak wypali to zostanę :)

Pozdrawiam i czekam na start ;]

PS.

Przepustki wywalone ? :)

Zrobi ktos małego launchera? z plikami root, locale, icon, index, folder lib, ikona startowa?

Nie pobiorę clienta bo transfer aktualnie nie pozwala wiec będę wdzięczny :)

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Tutaj jest jakaś łatka :P

@Top

Na server wejdę zobaczyć jak sb poradzi ;D a jak wypali to zostanę :)

Pozdrawiam i czekam na start ;]

PS.

Przepustki wywalone ? :)

Jak byłem na becie to przepustek nie było przynajmniej do tych map do 95 wyzej nie biłem bo nie zdążyłem wbić większego lvl'a ;))

ale zepewne wywalone.

Administracja doda autopoty do NPC, co znacznie umili grę.. :)

Opublikowano

Co do przepustek, to są one tylko na wyższe mapy, ale bardzo często dropią z mobów/metków/bossów :)

Nie ma z nimi problemu, a jest ciekawiej hehe

Mi osobiście bardzo podobają się misję powyżej 60 poziomu, jest ich sporo i są bardzo ciekawe oraz opłacalne :)

Opublikowano

Co do przepustek, to są one tylko na wyższe mapy, ale bardzo często dropią z mobów/metków/bossów :)

Nie ma z nimi problemu, a jest ciekawiej hehe

Mi osobiście bardzo podobają się misję powyżej 60 poziomu, jest ich sporo i są bardzo ciekawe oraz opłacalne :)

Dokładnie właśnie tak + misja z draidami została póki co usunieta ona jest na 60 poziom aczkolwiek wróci po pewnym czasie.

Dokładnie 1 godzina do startu serwera pobierajcie co potrzeba i zapraszajcie znajomych widzimy sie za godzinke :P

Opublikowano

Metki 85 z tego co wiem respią się w atlantydzie v1

exp jest bardzo przyjemny nawet bez rat.

nie ma większych bugów nawet jak po mojej dwugodzinnej grze nie spotkałem żadnego buga, dobry wygląd clienta, + interface etc.

warto po prostu warto ;p

jeszcze 50 minut do startu

Opublikowano

Metki 85 z tego co wiem respią się w atlantydzie v1

exp jest bardzo przyjemny nawet bez rat.

nie ma większych bugów nawet jak po mojej dwugodzinnej grze nie spotkałem żadnego buga, dobry wygląd clienta, + interface etc.

warto po prostu warto ;p

jeszcze 50 minut do startu

Tak respią się co kilkanaście sekundek i nie tylko na 85 ! na 90 w av2, także.. To bardzo ułatwia grę, na prawdę polecam tu grać.. Administracja odpowiada, pomaga.. za to wielki +

Opublikowano

No ja z ekipa spędziliśmy na becie po około 16h, wszystkie mini bugi (opisane na www) były bardzo szybko naprawiane przez techników :)

Mają świetną organizacje :)

48 minut :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...