Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nexalia.pl

noster12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie no.. Ogólnie to serwer mi się podoba i raczej zagram . :)

Dajcie clienta do ściągnięcia już bo jak wieczorem dacie upload to niektórym będzie 50kb/s sciagac jak np. mi. Niech będę wyrównane szanse zagrania na serwerze dla tych ze słabym internetem . ;P

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cała prezentacja wygląda jak posklejana z kilku ss'ów innych serwerów.

Po nazwie myślałam, że wreszcie wyjdzie coś wartego mojej uwagi, a po spojrzeniu na prezke zwątpiłam.

Forum na nulledzie? :D

Niby z jakich prezentacji hmm :)?

Co do forum Nexalii forum ma licencję IPB :)

Opublikowano

Zagram :) oraz czekam na start jak i na bete :).

Tylko mam małe pytanka :).

1.Co do kamieni duchowych to 10 i P czy tylko jeden kamień i P ?

2.Jak często będą odbywały się konkursy :).

3.Czy łatwo będzie dostępny 6/7 bon ?

Opublikowano

Kiedy będzie dostępny client do pobrania ? ^^

Clienta wrzucał EsSeNtIaL ale napisał że dziś miał wypadek i go nie będzie prawdopodobnie na komputerze. Teraz trzeba zaczekać na CzuCzu, on będzie wiedział na ten temat więcej.

Zagram :) oraz czekam na start jak i na bete :).

Tylko mam małe pytanka :).

1.Co do kamieni duchowych to 10 i P czy tylko jeden kamień i P ?

2.Jak często będą odbywały się konkursy :).

3.Czy łatwo będzie dostępny 6/7 bon ?

1. Jednym kamieniem skill wchodzi na P

2. Bardzo często bo administracja ciągle jest dostępna

3. 6,7 bon będzie dropił z Bossów.

Ktoś chce zdobyć orginalną gre zupełnie za darmo?? Jeśli masz mi pisać że jestem oszustem to lepiej się siedź cicho. Informacje na PW, napisz a zyskasz. Chcesz sprawdzić na czym to polega?? Napisz do mnie na PW lub GaduGadu a dowiesz się więcej. Do Zdobycia są GiftCody, Steam CS 1.6, Ghost Recon, Battlefield3, Far Cry 3, Call Of Duty Black Ops II, Assasins Creed 3, Fifa 13, PlanetSide 2, Tomb Raider Reflection of Eternity, Grand Theft Auto IV, Fallout 3 Beginner's Guide, Matt hoffman pro BMX 2, Mafia 2, Arma II: Complete Collection, Driver San Fracisko, Crysis 2, Crysis 3, StarCraft II: Heart of the Swarm, BioShock: Infinite, The sims 2, The Settlers 7, WarZ, Fifa Street.

Opublikowano

o. Team liczny patrzę, nie wiem po co aż tyle osób, każdy robi coś innego - czy tak jak na większości każdy to samo i robi się syf ?

Nie wiem czy macie jakies szanse ze startem, widzę Gotowca TUORA + jeszcze pewnie team (Proboszcz) w teamie (za co nie dam rady uciąć ręki) ale normalna osoba gotowca by nie wykorzystywała - a tu nic nie jest zmienione, nawet nazwy przepustek te same :)...

Nie.

//EDIT: po stronie , kody takie jak rescarii :).

Opublikowano

o. Team liczny patrzę, nie wiem po co aż tyle osób, każdy robi coś innego - czy tak jak na większości każdy to samo i robi się syf ?

Nie wiem czy macie jakies szanse ze startem, widzę Gotowca TUORA + jeszcze pewnie team (Proboszcz) w teamie (za co nie dam rady uciąć ręki) ale normalna osoba gotowca by nie wykorzystywała - a tu nic nie jest zmienione, nawet nazwy przepustek te same :)...

Nie.

//EDIT: po stronie , kody takie jak rescarii :).

Strona odkupiona od rescarii.

proboszcza nie ma w teamie, co wy sie tak z nim uwzieliscie , to ja nwm...

Ktoś chce zdobyć orginalną gre zupełnie za darmo?? Jeśli masz mi pisać że jestem oszustem to lepiej się siedź cicho. Informacje na PW, napisz a zyskasz. Chcesz sprawdzić na czym to polega?? Napisz do mnie na PW lub GaduGadu a dowiesz się więcej. Do Zdobycia są GiftCody, Steam CS 1.6, Ghost Recon, Battlefield3, Far Cry 3, Call Of Duty Black Ops II, Assasins Creed 3, Fifa 13, PlanetSide 2, Tomb Raider Reflection of Eternity, Grand Theft Auto IV, Fallout 3 Beginner's Guide, Matt hoffman pro BMX 2, Mafia 2, Arma II: Complete Collection, Driver San Fracisko, Crysis 2, Crysis 3, StarCraft II: Heart of the Swarm, BioShock: Infinite, The sims 2, The Settlers 7, WarZ, Fifa Street.

Opublikowano

Ciekawy system ulepszeń, duży wybór broni, prezka zachęca.

Dzisiaj ma ruszyć beta.

yLrWtP3.png

Opublikowano

jest ts ? jak cos to Zbieram ekipe wymagania :

- conajmniej 15 lat ( mutacja )

- mikrofon

- ts3

- shinsoo

To wszystko :) jak cos pw tutaj

League Of Legends :)

Opublikowano

Brak jakichkolwiek nowości jakby to hard miał być. A przepraszam jest jedna przy teleportowaniu która wbija konkurencję w ziemię ! ;)

Opublikowano

Oficjalny client naszego serwera !

x

Zapraszam do pobierania, jutro rusza beta ! Konta będzie można zakładać kilka min. przed betą .

Opublikowano

AviuZ© No nie?? Lepiej pusty zrobić... Zastanów się jak coś piszesz. Przynajmniej jest coś nowego...
plus czytajcie NEWSY... Pisze o starcie, becie itd.

YtWnUHH.png

Opublikowano

Coś małe zainteresowanie prezentacją ;)

Serwer zrobiony na starych dll? Żeby nie wywalał C++ na Win 7 64 bit.

Jak wystartuje bez problemów i nie bedzie wywalać pytajników i błedów chętnie pogram u Was dość długo, czekam na odpowiedz.

Opublikowano

Pliki podobne do plików : Tuo*, Azaro*,Crysta*,Rescari* ... + na podobnych stoi Quadro* co odrzuca od serwa :D tyle serwerów było na 1 plikach i żaden nie przetrwał więcej niż tygodnia ..

Powodzenia życzę

940963_461343330607430_2010307527_n.png

Opublikowano

Pliki podobne do plików : Tuo*, Azaro*,Crysta*,Rescari* ... + na podobnych stoi Quadro* co odrzuca od serwa :D tyle serwerów było na 1 plikach i żaden nie przetrwał więcej niż tygodnia ..

Powodzenia życzę

Powodzenia życzę

Mavex jak ty coś pierdo***** to kafelki mi pękają. Pokaż mi który serwer nie jest podobny do siebie ?.Po pierwsze każdy jest podobny bo inaczej nie był by serwerem metin2. Po drugie zauważ, że mają dość dużo edytowane i dodane.Po trzecie zapraszam na Alie*, który ma Filt Anty DDoS, a ten tego nie posiada i zapewne odpadnie szybko.

Pozdrawiam !.

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...