Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nexalia.pl

noster12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mavex jak ty coś pierdo***** to kafelki mi pękają. Pokaż mi który serwer nie jest podobny do siebie ?.Po pierwsze każdy jest podobny bo inaczej nie był by serwerem metin2. Po drugie zauważ, że mają dość dużo edytowane i dodane.Po trzecie zapraszam na Alie*, który ma Filt Anty DDoS, a ten tego nie posiada i zapewne odpadnie szybko.

Pozdrawiam !.

niestety Cię zmartwię, ale też posiadamy Filtry Anty DDos. :)

Jak nie wiesz to nie pisz, bo mnie to dziwi, że ktoś wie więcej ode mnie jaką mam maszynę i jakie zabezpieczenia.

Ktoś chce zdobyć orginalną gre zupełnie za darmo?? Jeśli masz mi pisać że jestem oszustem to lepiej się siedź cicho. Informacje na PW, napisz a zyskasz. Chcesz sprawdzić na czym to polega?? Napisz do mnie na PW lub GaduGadu a dowiesz się więcej. Do Zdobycia są GiftCody, Steam CS 1.6, Ghost Recon, Battlefield3, Far Cry 3, Call Of Duty Black Ops II, Assasins Creed 3, Fifa 13, PlanetSide 2, Tomb Raider Reflection of Eternity, Grand Theft Auto IV, Fallout 3 Beginner's Guide, Matt hoffman pro BMX 2, Mafia 2, Arma II: Complete Collection, Driver San Fracisko, Crysis 2, Crysis 3, StarCraft II: Heart of the Swarm, BioShock: Infinite, The sims 2, The Settlers 7, WarZ, Fifa Street.

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Beta wystartowała !

Zapraszam wszystkich do testowania i wyrażania opinii o serwerze :)

Ktoś chce zdobyć orginalną gre zupełnie za darmo?? Jeśli masz mi pisać że jestem oszustem to lepiej się siedź cicho. Informacje na PW, napisz a zyskasz. Chcesz sprawdzić na czym to polega?? Napisz do mnie na PW lub GaduGadu a dowiesz się więcej. Do Zdobycia są GiftCody, Steam CS 1.6, Ghost Recon, Battlefield3, Far Cry 3, Call Of Duty Black Ops II, Assasins Creed 3, Fifa 13, PlanetSide 2, Tomb Raider Reflection of Eternity, Grand Theft Auto IV, Fallout 3 Beginner's Guide, Matt hoffman pro BMX 2, Mafia 2, Arma II: Complete Collection, Driver San Fracisko, Crysis 2, Crysis 3, StarCraft II: Heart of the Swarm, BioShock: Infinite, The sims 2, The Settlers 7, WarZ, Fifa Street.

Opublikowano

Serwer zapowiada sie ciekawe przypoina azarona/tuora mogli by dodac troche nowosci ale zagram bo nie ma narazie nic ciekawego :>

Opublikowano

Jutro start a martwi mała liczba osób zainteresowanych startem . Czyżby ok. 150 na starcie ? Lekka lipa.

Nie podobają mi się strasznie nowa mapa na 95 i 225 . Na all privach takie są i zawsze zbugowane są, czyli jedno CH i pełno luda . Tu pewnie też tak będzie.

Ogólnie wydaje się ciekawy i może zagram :) Tylko jeszcze pytanie jak ze stabilnością i zabezpieczeniami o.O

Opublikowano

Fajniutenko się zapowiada :>

Tylko ,żeby wypalił bo wiecie jak to bywa!

Jak wszystko pójdzie zgodnię planem administracji i wypali to z miła chęcią zagram

Pozdrawiam :D

Opublikowano

Panowie nie spierdolcie okazji, 1/2 serwera Ethana by sie pewnie przeniosła bo się nie mogą zalogować ;p

niezła szansa na wybicie się.

Dajcie jakieś zachęty i będzie dobrze :)

powodzenia

Opublikowano

Witam,

Interesuje sie serwerem od dluzszego czasu,

wbilem wiec na bete i pora ocenic.

Daje serwero 9.5/10 !

Serwer jest po prostu wspaniały, wszytsko super dobrane, nie gra sie trudno,

jest tak przyjemnie, ze gralismy na becie cala noc haha!

Było bardzo mało, bardzo drobnych bugow, ktore zostaly w 1h naprawione.

Administracja jest takze pomocna i ogarnieta w temacie.

Gralem na wielu privach, ale ten mnie na prawde urzekl :D

Zapraszam wszystkich, sam tez zagram z cala ekipa!

PozdrawiaM!

Opublikowano

Proponuje podanie już dokładnej godziny startu i przeniesie zapowiedzi do publikacji !

Jeżeli all wypali odniesiecie sukces . Będą jakieś łatki jak ktoś ma z wczoraj ?

Opublikowano

Zapowiada się ciekawie już zasysam klienta oby nie było takiej klapy jak z poli** wor** że ma być super a wyszło jak wyszło ;) To teraz tylko czekać na start

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...