Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Porozmawiajmy o starych czasach Metin2

Robczyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierwszą postacią był woj body na twierdzy(?), oczywiście 28 poziom. Skille rozdawałem odpowiednio(aura m1!). Moją bronią była kosa bojowa +4 z jakimś kd. Pamiętam, jak kupiłem sejmitar z 10% szans na przeszywkę, bo model mi napisał "Jak trafisz z przeszywki to koleś pada od razu". Dalej miałem ninję 54, koziki +9 sr 34. Zbanowana za FB. Dalej BM 49 poziom, też dobre eq. I pamiętam, że był jakiś event, na który każdy zbierał kasę. Ja miałem 2,3 kkk, a to wtedy była dość spora suma yangów. Oczywiście dzień przed rozpoczęciem eventu, dostałem bana na 30 dni za oszukiwanie :). Później grałem na FB kontrolując sytuację w metinie(sprawdzałem, czy GM do mnie nie pisze). No i pewnego dnia napisał do mnie GM "Jak tam Ci idzie łowienie?", na szczęście zdąrzyłem mu odpisać. Następnego dnia o tej samej godzinie i ten sam GM napisał do mnie, ale nie zdążyłem już mu odpisać :). No i oczywiście sprzedawanie medali 2 razy taniej niż reszta serwera, palenie fms u kowala. Kiedyś w ciągu chwili spaliłem 11 fmsów u zwykłego kowala :)

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a mi sie przypomnialojak all punkty dawalem w sile na szamanie :D zeby skille byly "mocniejsze" dopiero z +30lv zrozumialem ze to mi : do skili nic nie daje xD

Jeszcze tez 1 raz w dt gdy pojawil sie kowal po pieczatkach i zobaczylem ze nie trzeba ulepszaczy, ale i tak nie ulepszalem bo sie balem ze na +5 spale zbrojke

Opublikowano

Ja zaczynałem ninja, ale początkowo sobie wogólnie nie radziłem, nie przeczytałem samouczka czy czegoś takiego. Skille na 18/19 wsadzałem, biegałem z szerokim +7 na 30 lvl, ogólnie nie ogarniałem gry. Potem poznałem kolege 55 lv, on mi cały świat metina przedstawił i nauczył mnie grać. Lurowałem mu za exp i jakoś to było. Potem się przeniosłem na privy bo nie chciało mi się grać od nowa, a należało by ze względu na skille. W privy mnie wprowadził kolega z klasy, ogólnie na początku to czarna magia potem już z górki szło i sam umiałem szukać privów na MPCforum ^^

yj4x.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...