Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zgarnij Flage![CTF] [Serwer Capture the flag][Pierwszy w polsce!][Jak Ace of Spades][Zapraszamy]

jankesadamus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hahahha nie polecam powiem czemu !:

1. Dzieci używają nodusa

2. Admin nie jest zainteresowany graczmi

3. Na spawnie jest aktywne pvp . Boże nawet tego admin nie umie wyłączyć pvp na spawnie porażka!!!!

4. WIELKIE NIE POLECAM

Ocena serwera -2/10

Pozdrawiam

Opublikowano

Hahahha nie polecam powiem czemu !:

1. Dzieci używają nodusa

2. Admin nie jest zainteresowany graczmi

3. Na spawnie jest aktywne pvp . Boże nawet tego admin nie umie

4. WIELKIE NIE POLECAM

Ocena serwera -2/10

Pozdrawiam

Witaj jestes trolem wszystkich serwerów nawet pisac nie umiesz, pvp off na spawnie jak bys nie wiedzial a nodusow nie ma bo ty grac nie umiesz pozdro i dziekuje !

13_mpcforum-logo.png

Opublikowano

Witaj jestes trolem wszystkich serwerów nawet pisac nie umiesz, pvp off na spawnie jak bys nie wiedzial a nodusow nie ma bo ty grac nie umiesz pozdro i dziekuje !

Czy, ty siebie słyszysz co ty mówisz ?. Byłem 3 minuty temu na serwerze i pvp jest . I tak masz racje nie umiem pisać bo mam dyslekcje trochę kultury. A nodusi są tylko trzeba patrzeć uważnie. I umiem grać nie tak jak ty, i umiem też wyłączyć pvp nie tak jak ty że nie potrafisz :)
@Edik
I ja oceniam serwery szczerze :) i mam w 100% racje
Opublikowano

Czy, ty siebie słyszysz co ty mówisz ?. Byłem 3 minuty temu na serwerze i pvp jest . I tak masz racje nie umiem pisać bo mam dyslekcje trochę kultury. A nodusi są tylko trzeba patrzeć uważnie. I umiem grać nie tak jak ty, i umiem też wyłączyć pvp nie tak jak ty że nie potrafisz :)
@Edik
I ja oceniam serwery szczerze :) i mam w 100% racje

Oj przykro mi, aż się popłakałem z twojej samooceny :( ! Po 1 PVP nie ma na spawnie! i pisze to po raz 3! Po 2 Tak słysze siebie! Po 3 Robie serwery od 2 lat więc to chyba ty nie umiesz wyłączyć pvp flagą omg... Po 4 Tak trollujesz, nie zwracam sie do twojej oceny ponieważ nawet grać totalnie nie umiesz, a to że jakis nodus wbije to nie moja wina! a poza tym jakos ja gostka zawsze mogłem zabić i śledziłem go 4x, nie ma nodusa - być może ty miałeś lagi ;)

13_mpcforum-logo.png

Opublikowano

Oj przykro mi, aż się popłakałem z twojej samooceny :( ! Po 1 PVP nie ma na spawnie! i pisze to po raz 3! Po 2 Tak słysze siebie! Po 3 Robie serwery od 2 lat więc to chyba ty nie umiesz wyłączyć pvp flagą omg... Po 4 Tak trollujesz, nie zwracam sie do twojej oceny ponieważ nawet grać totalnie nie umiesz, a to że jakis nodus wbije to nie moja wina! a poza tym jakos ja gostka zawsze mogłem zabić i śledziłem go 4x, nie ma nodusa - być może ty miałeś lagi ;)

Ja nie trolluje serwerów i oceny. To moja pierwsze ocenie tego serwera . I ja umiem grać, mam większe doświadczenie na admina , i nie mam lagów :P 200mb/s mi chodzi to pozdro. Nie udzielam się więcej bo to żałosne do ciebie coś pisać jak czegoś nie widzisz albo nie chcesz się przyznać do błendu .
Opublikowano

Ja nie trolluje serwerów i oceny. To moja pierwsze ocenie tego serwera . I ja umiem grać, mam większe doświadczenie na admina , i nie mam lagów :P 200mb/s mi chodzi to pozdro. Nie udzielam się więcej bo to żałosne do ciebie coś pisać jak czegoś nie widzisz albo nie chcesz się przyznać do błendu .

Na serwerze na spawnie nie ma PVP jeśli chcesz wiedzieć 5 LATKU!

Serwer naprawdę godny polecenia! Nie przejmuj się dzieciakami które chodzą do przedszkola :)

Opublikowano

Nie polecam serwera, Spawn zrobiony na "odwal sie" arena tez... Nudy, dzieci na nodusie, nieskonfigurowane + nie spolszczone pluginy. Nie polecam ! 2/10

2oj6rbvptyvi.png

W razie pytan pisz smialo GG: 36558269

Proszę o zdjęcie paru % bardzo się staram ; ) ||| Jesli Ci pomoglem daj Like -->>-->>

Opublikowano

Nie polecam serwera, Spawn zrobiony na "odwal sie" arena tez... Nudy, dzieci na nodusie, nieskonfigurowane + nie spolszczone pluginy. Nie polecam ! 2/10

Nic się nie dostaje! NODUSÓW NIE MA! Spawn bardzo ładny! Tylko arena :( NAPRAWCIE JE SĄ BRZYDKIE!

Opublikowano

Arena nr 2 czyli glowna w budowie, przepraszamy ale tymczasowo ta mapa jest zastepcza, arene nr 2 otwieramy w piatek a nr 1 zamkniemy zeby gracze byli na 1 arenie ;)

13_mpcforum-logo.png

Opublikowano

Trochę kultury człowieku, może też byś miał dysleksje to bym cie obrażał na forum, bo on wygłasza swoją ocenę i ci tobie się to nie podoba.

OMG, KTO PISAŁ TABLICZKI NA SPAWNIE! Klodzka?,Padnisz?

Laggi straszne! Mam dobry net inne serwery chodzą dobrze, nawet te na których jest po 100 osób chodzą płynnie a tu przy 4 osobach laggi!

Spawn robiony na opierdziel, na szybko brzydki itp.

Nie polecam 3/10

Człowieku naucz się że jak komuś nie podoba się twój serwer to musisz go obrażać.

Nie nie miałem laggów! Wszedłem na inny serwer i nie było laggów a było więcej osób.

Ściany tych map to masakra brzydka arena chociaż jak się trochę pogra to wrażenie w miare pozytywne a więc jest w miare neutralnie 4.5,5/10

Opublikowano

Trochę kultury człowieku, może też byś miał dysleksje to bym cie obrażał na forum, bo on wygłasza swoją ocenę i ci tobie się to nie podoba.

OMG, KTO PISAŁ TABLICZKI NA SPAWNIE! Klodzka?,Padnisz?

Laggi straszne! Mam dobry net inne serwery chodzą dobrze, nawet te na których jest po 100 osób chodzą płynnie a tu przy 4 osobach laggi!

Spawn robiony na opierdziel, na szybko brzydki itp.

Nie polecam 3/10

Człowieku naucz się że jak komuś nie podoba się twój serwer to musisz go obrażać.

Nie nie miałem laggów! Wszedłem na inny serwer i nie było laggów a było więcej osób.

Ściany tych map to masakra brzydka arena chociaż jak się trochę pogra to wrażenie w miare pozytywne a więc jest w miare neutralnie 4.5,5/10

Tak tak, popieram masz racje, Ja nie mam lagów! nie wiem dlaczego tyle ludzi to trolle ale taka jest natura przykro mi sie robi a samoocena ludzi z zewnątrz mnie nie obchodzi! Każdy 4-o latek może napisać "mam dysleksje" - mam kolege z klasy z dysleksją i pisze poprawnie ;)

Edit- arena w budowie ta arena jest zastępcza przypominam!

13_mpcforum-logo.png

Opublikowano

hm plugin nie jest wykozystany w nawet 10% a serwer opiera sie na pluginie WAR jest pare bledow na spawn w informacjach ale to wina administracji bo nie znaja pluginu na jakim opiera sie serwer :/ po prostu dno dna moze jak to rozwina dodadza kilka klas wiecej aren np spleef td ctf albo bomberman

Opublikowano

Tak tak, popieram masz racje, Ja nie mam lagów! nie wiem dlaczego tyle ludzi to trolle ale taka jest natura przykro mi sie robi a samoocena ludzi z zewnątrz mnie nie obchodzi! Każdy 4-o latek może napisać "mam dysleksje" - mam kolege z klasy z dysleksją i pisze poprawnie ;)

Edit- arena w budowie ta arena jest zastępcza przypominam!

Przepraszam za to że napisałem że są lagi, na początku gry są straszne później jest ok, git nie ma się co czepiać. Mogę pomóc budować areny, jeśli o nie chodzi to nawet nieźle mi idzie.

To róbcie tą nową arene bo te kolorki na ścianach są . . . .

Dajcie z 15 strzał i będzie git bo czasami strasznie wkurza mnie te jedyne 7 strzał.

A i dobry pomysł jest z klasami np: Wojownik, łucznik,Żołnierz [ połączenie wojownika i łucznika ma pancerz sredni łuk średni itp] i ewentualnie coś jak Grenadier, bombier

Opublikowano

hm plugin nie jest wykozystany w nawet 10% a serwer opiera sie na pluginie WAR jest pare bledow na spawn w informacjach ale to wina administracji bo nie znaja pluginu na jakim opiera sie serwer :/ po prostu dno dna moze jak to rozwina dodadza kilka klas wiecej aren np spleef td ctf albo bomberman

Czy ty wiesz o co chodzi w pluginie WAR???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...