Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Lol ponad wszystko? :)

Pro kiki Junior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Od dość dawna zauważyłem, że ludzie grę biorą bardzo na poważnie, grają i się spinają tak jakby im za to płacili.

Lol powinien nam dawać zabawę i śmiech, a w większości przypadkach jest tak, że ludzie tego nie mają i tylko wyzywają swój team i chcą być jak najwyżej, żeby grać z pro gamerami.

Osobiście pod koniec sezonu zacząłem grać na luzie i lol sprawia mi dużą frajdę, nawet jakbym był nie wiadomo na jakim ELO.

W s2 byłem w silver, koło 1100 elo, pod koniec tamtego sezonu zacząłem grać na luzaka, dla zabawy, i co? Na s2 miałem już 1450 = gold = ramka. Ach ta satysfakcja z tego. ;)

Nie lepiej będzie grać na luzaka, gdzie gra będzie nam przynosić dużo frajdy, śmiechu?

Jakie jest Wasze zdanie na ten temat?

@ps. rozpoczynanie flamewar'u czy spamu = raport.

w83od2.jpg

Opublikowano

Gram krótko w lola bo jakiś tydzień ale zauwaważyłem wysoki przyrost graczy o "wysokiej" kulturze. Bo jak można nazwać osoby, które się spinają i wyzywają cudze matki z powodu zabicia mnie 2 razy pod rząd przez drużynę przeciwną? Ja lubię się pośmiać podczas gry (zwłaszcza jak się gra ze znajomymi + ts3), a spotkać osoby, które się nie spinają o byle gówno graniczy z cudem.

Mam nadzieję, że tak jest tylko na normalu bo jeżeli tak jest na rankedzie to naprawdę beka :D

photo261314.png

Opublikowano

Gram krótko w lola bo jakiś tydzień ale zauwaważyłem wysoki przyrost graczy o "wysokiej" kulturze. Bo jak można nazwać osoby, które się spinają i wyzywają cudze matki z powodu zabicia mnie 2 razy pod rząd przez drużynę przeciwną? Ja lubię się pośmiać podczas gry (zwłaszcza jak się gra ze znajomymi + ts3), a spotkać osoby, które się nie spinają o byle gówno graniczy z cudem.

Mam nadzieję, że tak jest tylko na normalu bo jeżeli tak jest na rankedzie to naprawdę beka :D

Na rankedach jest gorzej, ale ostatnimi czasy była duża ilość graczy, którzy posiadali "kulturę", nawet jak przegrywali lane to się nie flamowali tylko "wzmacniali" tego co przegrywał i ta osoba wygrała nam grę :)

w83od2.jpg

Opublikowano

Cóż, ja nie gram rankedów bo gram 4fun, a nie dla elo :D

Gram też dosyć krótko, bo parę miechów (od grudnia 2012), ale nieźle mi idzie.

Lubię trollować normale. Jak już naprawdę mnie ktoś wkurzy to lecą flame-y, ale to rzadko. Jak nauczę się grać to może rankedy zacznę grać (bo to że gram 4fun to jedno, a to że kończę rankeda morde mid 0/12 to inna sprawa ^_^)

Nigdy nie gadam na koniec gry "gg easy" ani nic w tym stylu, bo jak sam takie coś widzę to od razu raporty lecą. Raporty niestety często wysyłam bo sporo graczy flame-uje, n00bi (ale tak na serio, trolling a feedowanie to dwie różne rzeczy :P. Prawdziwe trolle nie feedują :D).

who cares?

846331404756772371599.jpeg
Opublikowano

Moje zdanie można wyrazić w jeden sposób :

Gimbaza przejmuje wszystkie gry, na początku w metina grało się spokojnie, z przyjaciółmi potem wkroczyła gimbaza czyli cheaty, wulgi i inne gówna. Era metina wygasła przez te zera, to rozpoczęła się epoka cs'a. Gdy CS stał się popularny gimbaza wkroczyła i na jego tereny. Po Cs'ie nastąpiła era lola. Co tu dużo mówić. Wiadomo, gry są po to aby się wyluzować, a nie po to aby się spinać. Wiadomo każdy może mieć gorszy i lepszy dzień, raz mu dobrze idzie, a raz źle. Tak samo jak kwalifikacje do np. Silver. Jeżeli ktoś przegra mecz zaczyna się flamowanie i noskill. Moim zdaniem ten kto grę bierze na serio jest skończonym cieciem.

csyt2-signa.png

Opublikowano

Haha, Kiki, jakiś koleś pisał w statusach jak jeszcze nie miałem konta że wyszedłeś bo Ci ktoś zajebał reda, kazałeś się przepraszać. dziwi mnie że w ogóle ten temat założył ktoś taki o_O

Opublikowano

W s2 byłem w silver, koło 1100 elo, pod koniec tamtego sezonu zacząłem grać na luzaka, dla zabawy, i co? Na s2 miałem już 1450 = gold = ramka. Ach ta satysfakcja z tego. ;)

Nie luz na to wplynal a slaby system lig, nie bez powodu w s3 na platynie siedza srebra z s2, najgorzej na diamencie gdzie 75% graczy szaleje ze zlotymi ramkami... przypadek? Kazdy nabral skilla? Nie, ligi obnizyly poziom zwyczajnie, wystarczy tryhardowac by sie wybic, bo co jakis czas masz safe elo z ktorego juz nie spadniesz. To zepsulo mi radosc z gry gdy widze zlote ramki na diamencie, bo teraz kazdy z nich robi z siebie mistrza i lubia sie spinac.
Opublikowano

Grałem Rammusem 1/22 w 30 minucie, budowany pod Movement Speed, by sprawdzić jak bardzo będą flameować sojusznicy. Dwie osoby chciały dać report, reszta miała to w końcu jelita grubego... Wniosek: Co 3 osoba to flamer (według mnie), czasem trafi się osoba która rzadko flami, ale dziś ma kaprys, albo flamer któremu się niechce dziś obrażać innych.

Opublikowano

Ja zawsze się bawie na rankedach :D

Ostatni fizzem specjalnie uzylem e zeby ult cait zabil sojusznika i śmiech :D

by-hftdfwbpylxtcbyqzazs.jpg
[00:45] Landiago: mam tłuste ręce

Opublikowano

Haha, Kiki, jakiś koleś pisał w statusach jak jeszcze nie miałem konta że wyszedłeś bo Ci ktoś zajebał reda, kazałeś się przepraszać. dziwi mnie że w ogóle ten temat założył ktoś taki o_O

Owszem, robię tak jak "sojusznik" perfidnie mi kradnie blue buff'a, jak jestem na midzie np; ahri, kassadin :)

w83od2.jpg

Opublikowano

LoL'owi jeszcze sporo brakuje do dobrego community.

To, że gram for fun, to nie znaczy że mam grać słabiej i się nie denerwować ;x

Ja tam zawsze flameowałem ile się tylko dało. W końcu nie grałem z dziećmi (a może grałem?)

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

w s1 znalesc polaka to bylo cos a teraz to co kazdy mecz gra zostala przetlumaczona to gimnazjum ruszylo do boju :)

Opublikowano

Ja sie wkurwiam jak perfidnie przegram rankeda(normale to jebać) bo jakiś zjeb jest najmądrzejszy, i z tych jego mądrości wszyscy wiedzą co wychodzi.Cały team tłumaczy jak krowie na granicy, pójdzie, zrobi swoje,a late nie da się wygrac grajac w 4.(jeśli przeciwnicy są ogarnięci)

Niesamowicie mnie wkurwia jak na rankedzie jest troll albo inny urzyszkodnik, psują gre która jest zajebiście fajna, jeszcze 2 lata temu lol wyglądał zupełnie inaczej.

Dziś jak widze zera, totalne zera w goldzie to mi się srać chce szczerze mówiąc.

Opublikowano

Owszem, robię tak jak "sojusznik" perfidnie mi kradnie blue buff'a, jak jestem na midzie np; ahri, kassadin :)

czy uważasz swoje zachowanie za słuszne? czy warto rozjebać grę 4 innym graczom bo nie dostałeś buffa? Masz problemy z mana na ahri? pozdrawiam

@down

po minucie? Wmawiaj sobie:D

Opublikowano

czy uważasz swoje zachowanie za słuszne? czy warto rozjebać grę 4 innym graczom bo nie dostałeś buffa? Masz problemy z mana na ahri? pozdrawiam

Zacznijmy od tego, że to był normal game. Po minucie niecałej i tak wróciłem do gry i wygraliśmy.

w83od2.jpg

Opublikowano

W lolu nie ma czegos takiego jak granie na luzaka , ktos na ranku przegra linie 1vs1 , juz wyzywa noob jungler , fuck u all etc.

Potem kazdy z teamu sie denerwuje przez 1 ciołka i gowno gra przegrana. Tego nie unikniesz bo nawet na ignorze bedzie denerwoal innych jak nie Cb.

Doswiadczylem tego przed chwila , Sejuani ze skinem , przed gra juz zaczela wyzywac na to kogo pickujemy , lisandra na Anivie Ty noobie , bedziesz feedowal , outfarmil anivie i mial lepsze staty. Cait ADC , omg sivir Cie kontruje , twoje pulapki daja jej mane , bot przegrany jestes noobem gg. + 20 cs 3/0 z linii.

Ale oczywiscie przegralismy Sej postanowila isc afk , przez to ze panth przegral linie 1vs1 i ja zwyzywal , gg wp , wrocila ale to juz nie mialo sensu.

Taka filozofija tej gry.

Opublikowano

Skoro grasz w lola dla frajdy to po co zmieniłeś nick na forum na Best Riven EU ? + masz przegranych około 40 gier nią więc best nie jesteś ;)

Opublikowano

Trzeba szczęścia , dziś grałem rankeda 22/ 19 dla naszej drużyny mimo , graliśmy 3v5 no niestety przegrana , ale grało mi się lepiej z tak zajebistą komunikacja niż jakieś 5v5 z flame...

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

no ale powiedzcie jak się nie spinać jak wpada jakaś gimbaza i zaczyna flame na wszystko po chwili mówi ze mu się nie chce grac i idzie afk ... a po tym wszystkim jak zaczynasz mu carrowac grę to wyzywa po rodzicach...

QQmor3_eune_92_4_logo.png

Opublikowano

Ja czasami trolluje i gadam z enemy team (najcześciej polacy/anglicy lub czesi) to mój team się wkurza i odrazu lecą teksty typu "Zaj**ie cie ku**a naucz się grać, my musimy to wygrać" itp.

Opublikowano

Hah, ja zginąłem na FB na normalu i premade bot zaczął pisać "OMG NOOB FCK U DIE ON CANCER REPORTED", a potem zwyzywali mida że nie zabił jeszcze nikogo "OMG MID USELESS"... To normalka, niestety.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

hehe troll troll dzisał ranked twitch jungle gra wygrana 7/8/22 postacią. Polecam xD zajebiste ganki . Co innego jak ktoś idzie pod wieżę bo uważa że nie wygra lub sell wszystko i kupuje milion ward i pod wieżę wroga stawia... Oczywiście są też nie troll i nie flamer ale taki głupi gracz który dosłownie śpi nie reaguje na ping i ss tylko leci na 3v 1 gdzie sam wieżę idzie rozwalić...

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...