Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Lol ponad wszystko? :)

Pro kiki Junior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przeważnie jak widzę bot premade to wiem ze bot przegrany i trzeba babysit ;/ zawsze oddadzą kille a później flame na junglera jaki to on beznadziejny albo idą afk

QQmor3_eune_92_4_logo.png

Opublikowano

W internecie jestem człowiekiem zbyt pozytywnym aby brać na poważnie jakieś flame, obrazy itp. LoL - fajna gra ale niektórzy to by chyba by się powiesili gdyby ktoś im zabrał dostęp do niej. Najlepsze jest to że nigdy nikogo nie zwyzywałem w LoL'u, ogółem nawet w całym internecie nie przypominam sobie że kogoś wyzywałem. Flame = 90% szansy na lose, czym bardziej jest się pozytywnym nastawionym do gry jako zabawy tym więcej będzie wygranych. Są ludzie dla których liczy się staty w grach a są też inni którzy wolą mieć po prostu z gry zabawę. Wolałbym mieć zabawę i być w Bronze V niż się spinać i flejmować z kimś co chwila będąc w Diamond I.

Opublikowano

Czasami ja mam spoko ludzi w teamie, ostatnio nawet mi się zdarzyło, że przez cały meczyk nikt nic nie pisał na chacie, jedynie pingi:) ( lv. 24-2 konto), najbardziej denerwuje mnie to, że jak ty się nafeedujesz, carrujesz gre itp., inna osoba z twojego teamu ma słabe staty, ale i tak wygrywamy all team fighty, to on i tak musi cb flamić, bo jesteś od niego lepszy... to jest naprawde dziwne, carrujesz tą osobe, a ona ciebie jeszcze flamuje... albo też nie ogarniam ludzi którzy graja swoimi "schematami", patrzą na rankedy pro graczy i wszystko musi być jak u nich, albo np. flamują gdy jestem nafeedowany, mam 2 full itemy i na 3 kupie coś pod HP, obrone, to odrazu flame omg, why u buy that item? u are apc u dont need hp itp. jak sami nawet nie umieją grać... w lolu flami się jak ktoś nie robi właśnie wszystkiego tak jak powinien, mimo, że jest nafeedowany(dobrze grasz) to zawsze mają jakieś problemy, a to raz komuś nie pomogłeś(bo przecież musisz dać się zabić przeciwnikowi aby twój sojusznik przeżył-albo najlepiej abyście oboje zginęli...), albo gra jakąś inna postacia, ktora nikt nie gra, nie patrzą się na to, że cisniesz każdego tą postacią... po prostu zżera ich zazdrość

Opublikowano

Ogólnie gram na spokojnie. Chyba, ze trafię na czwórkę pajacow z premade. Zero komunikacji i oczywiście wszystko moja wina...

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Heh, jak ja widzę, że ktoś kogoś flami to w sumie ja tę osobę, która flami jadę. Np bot mówi, że mid źle gra, a za chwilę bot pada. Ogólnie z ludzi, którzy zaczynają płakać, że ktoś padł ja zaczynam się śmiać, bo o to w tej grze chodzi, by się pozabijać i zdobyć nexusa.

Opublikowano

Ostatnio jak grałem to ludzie nie wyzywają się tylko próbują sobie pomoc. Może będzie tak zawsze... :]

@offtop

Junior, chcesz się wybić z Golda Riven czy co xD ?

Opublikowano

@up

Wszystko zalezy od tego czy dostanie reda bo jak mu zajebią to nie ma zycia na linii. On gra dobrze no ale co zrobic jak sie nie ma reda? A riven ma niski burst dmg takze trudno bedzie zabic, cc tez takie nijakie, wogole to riven bez reda zostanie zabita przez sorake

Opublikowano

Moje zdanie można wyrazić w jeden sposób :

Gimbaza przejmuje wszystkie gry, na początku w metina grało się spokojnie, z przyjaciółmi potem wkroczyła gimbaza czyli cheaty, wulgi i inne gówna. Era metina wygasła przez te zera, to rozpoczęła się epoka cs'a. Gdy CS stał się popularny gimbaza wkroczyła i na jego tereny. Po Cs'ie nastąpiła era lola. Co tu dużo mówić. Wiadomo, gry są po to aby się wyluzować, a nie po to aby się spinać. Wiadomo każdy może mieć gorszy i lepszy dzień, raz mu dobrze idzie, a raz źle. Tak samo jak kwalifikacje do np. Silver. Jeżeli ktoś przegra mecz zaczyna się flamowanie i noskill. Moim zdaniem ten kto grę bierze na serio jest skończonym cieciem.

minecraft był jeszcze pomiędzy cs'em a lolem

Opublikowano

@up

Wszystko zalezy od tego czy dostanie reda bo jak mu zajebią to nie ma zycia na linii. On gra dobrze no ale co zrobic jak sie nie ma reda? A riven ma niski burst dmg takze trudno bedzie zabic, cc tez takie nijakie, wogole to riven bez reda zostanie zabita przez sorake

Bzdury, riven miażdży na linii i bez reda pod warunkiem, że przeciwnik nie jest zbyt tankowaty, wtedy faktycznie może mu nagwizdać...

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Gra w LoLa dla zabawy to poprawna gra w LoLa, z tym że trzeba dobrze rozumieć słowo dla zabawy, bo dla trolli zabawa = wnerwianie innych (niestety :unsure: ). Osobiście traktuje LoLa jako grę, która powinna uczyć zasad fair-play i sportowej (bleh.. e-sportowej) rywalizacji, staram się unikać flejmu, co też jest trudne na Rosji widząc Rammusa przechodzącego obok pushowanego turreta i kilku wrogów na jakąś odległość dalej, by farmić ^_^

Opublikowano

Ja osobiście gram po to by być jak najlepszym. Dążę do wyznaczonych sobie celów i traktuje gre nie po to by się odprężyć tylko by zagrać ciekawe gry i szczerze mówiąc wkurwiają mnie ludzie, którzy chodzą tylko i feedując mówiąc, że ta gra jest "4fun" lub " better get a real life". Oczywiście to wszystko zdarza się na rankedach. Jeśli gracie "4fun" to sobie grajcie normale bo naprawdę potraficie uprzykrzyć gry swoim sojusznikom :)

Opublikowano

Łatwo mówić, trudniej zrobić. Nie sądzę by dużo osób chciało grać jakoś agresywnie ale jak się trafią to głowa w dół i tylko płakać >. > Ogółem nie zdarza mi się mocno flamować ale szlag mnie trafia jak jakiś koleś mnie obrzuca wulgami tylko dlatego że jako pierwszy napisałem i pierwszy pickam np. adc.

"Boof: ADC

Gasg: Lol, me adc, noob l2p"

Żałosne tym bardziej że większość takich wydarzeń ma miejsce na rankedach w moim biednym silverku...

Opublikowano

Nie wiem jak mam reagować na junglera, który flashuje + smituje mi blue, zwłaszcza gdy gram ryzem.

Ostatnio mi się nie co tacy ludzie trafiają, że o blue muszę walczyć, i robić je wtedy, kiedy junglera nie ma w pobliżu.

http://screenshooter.net/8696726/rauysks

W tych grach ani razu nie dostałem blue, sam musiałem sobie zabrać zabijąc enemy midera, czy też innymi sposobami..

EOT. Trzeba czasem ragować mówiąc, ale nie w grzę, bo nie chcę podawać nicku osoby, która jest wyśmienitym przykładem. : /

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Mi najbardziej podobają ludzie którzy myślą że są najlepsi i wyzwiska podczas wyboru postaci bo on chce mid. [spotkałem się z tym wiele razy] Ja z natury ustepuje bo nie chce mi się przeważnie sprzeczać [50%moich rankedów to gra na midzie , wiedz jestem tam wmiare ogarnięty] Kolo którego puściłem na linie w ciągu kilku minut jest 0:3 i wyzywa jugnlega że on potrzebuje ganga bo sam nie daje rady 1vs1, druga sytyacja kiedy 2 jungler np zgangował z 5 razy a "nasz" 2 i w płacz. Sam często gram junglerem ale on jest jeden a linie są 3 i tez musi troche kaski w jungli zarobić . Ostatni przypadek kolo pushuje linie i placze ze pada i wyzwiska na junglera czemu nie ganguje . Wtedy aż płakać się chce jak takie coś widze koleś oblega wieże przeciwnika i płacz że pada jak pies i po kilku chwilach [report my team, i go afk, noob team] Takie osoby mnie przeważnie denerwują. Nie uważam że jestem pro też czasem przegrywam linie ale łatwo się nie poddaje . Miałem przypadek grałem rumble byłem 0:4 [ spam gangow itp] od teamu zero zaczepki wynik mecz wygrany na statach 6:5 [dobra farma co nadgoniła fragi co wiele osob mysli że ktoś jest 0:4 to feed i noob ale jak potrafi grać i bedzię spełniać swoja role w teamie to gra się przyjemnie i dzięki współpracy można wygrać i dobrze sie bawic przy tym.

A co tyczy się gimbazy . Nie zawsze oni muszą być tymi najgorszymi np brata córka grała w lola a teraz chodzi do 4 klasy podstawówki :) i niekiedy ludzie +20 potrafią wyzywać każdy ma swój umiar. Mądrego człowieka poznać jakimi słowami piszę a nie tylko k**** itp oraz po kulturze ale czasem i takim mogą puścić nerwy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...