Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak przytyć .?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepszym sposobem , ale nwm czy będziesz miał na to ochohte jest zacząć palić.

Będziesz palił z tydzień i jak na gle przestaniesz to zobaczysz że przytyjesz.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Palę od roku i powoli przestaję : ) z E-papierosa korzystam. Kawę nawet sobie odpuściłem ..

Opublikowano

Udaj sie do Mc Donaldu tam napewno przytyjesz ostro i jedz duzo białka i dużo tłustego... Ale jak dalej waga bedzie spadac zró badania na pasorzyty być moze masz tasiemca...

Opublikowano

Udaj sie do Mc Donaldu tam napewno przytyjesz ostro i jedz duzo białka i dużo tłustego... Ale jak dalej waga bedzie spadac zró badania na pasorzyty być moze masz tasiemca...

hahahaha masz mistrza za tą odpowiedź hahaha ;D

Opublikowano

Odpowiedź jest prosta. Żyj normalnie...

Jeżeli jedzenie się stanie Twoim priorytetem, czyli przede wszystkim będziesz jadł jadł to konsekwencje będą nie fajne. Nie patrz na wagę, ani na jedzenie, a wszystko przyjdzie z czasem.

A jak tak bardzo Ci zależy na przytyciu to jedz po prostu to co jesz tylko 2-3 razy tyle...

" Najważniejsze w życiu, to być szczęśliwym "

Opublikowano

Wpierd...laj wszystko co w lodówce masz.

Zamów sobie kebaba z podwójnym mięsem i zajebiocha tak 2/3 x dziennie ?:D

Nie czaruj.

Opublikowano

Idz do dietetyka bo oczywiscie ci idioci z mpc nie wiedza ze ludzie maja rozne organizmy. On ci doradzi co masz dokładnie jest by przytyć, nie zawsze wystarcza tłuszcze tluszcze i tłuszcze... ;)

Opublikowano

Jak widzę posty typu jedz tłuste frytki itp to mnie z krzesła zwala to są złe tłuszcze tego nie jedz . Jeśli chcesz przytyć jedz posiłki z wysoką zawartością węglowodanów [no chyba że chcesz tłuszczu a nie mięsni nabrać] dodatkowo trening na siłowni typowo na masę. Nie polecam ci brać białka, białko jest ogólnie stosowane w dietach na rzeźbę [typowego białka np. olimpowskie], oczywiście jakieś BCAA możesz kupić ale powinieneś jeść produkty z wysoką zawartością aminokwasów na masę przypada jakoś 1-3g białka na kg masy ciała dziennego spożycia, a na rzeźbę 2-3x więcej [dokładnie nie pamiętam]. Dodatkowo kup sobie jakąś odżywkę mass up coś w tym stylu. Pamiętaj że musisz jeść dziennie 5-6 posiłków [nie przejadaj się]. Odstęp między posiłkami nie może być większy niż 5h [chyba dokładnie nie pamiętam].

No jak chcesz szybsze efekty to meta ;s [ale nie polecam spadki będą duże].

Ps. Jak będziesz chciał to w chwili wolnej mogę ułożyć Ci jakąś dietę + plan [pisz pw]

Opublikowano

Żadnych używek ani tego rodzaju dodatków ..Wszystko naturalnie. Nie potrzebuję też jakiejś rzeźby bo jestem chory na padaczkę i mam stanowczo odradzone wypady na siłownię . .

Opublikowano

ale wy głupoty pierdolicie.

Najlepsze co może dla Ciebie być to ryż, makaron i kurczak. żadnych słodyczy bo podwyzszają insulinę która hamuje hormon wzrostu.

jedz też dużo kalorycznych rzeczy, nie możesz sobie pozwolić nawet na 3 godziny bez zjedzenia niczego a śniadanie to Twój najważniejszy posiłek.

Zmieniłem upodobania... Pomogłem ? - Lubię To !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Białko na mase :)

Białko jest na czysty mięsień a jeżeli się nie chodzi na siłownie to nic Ci białko nie pomoże, jedynie węglowodany ale nie glukoza.

Zmieniłem upodobania... Pomogłem ? - Lubię To !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

To oznacza że masz TASIEMCA :(

Nie no na serio to jedz wtedy kiedy Ci się nie chce i siedź przy kompie,leż i nagrzewaj się na słońcu zaraz po jedzeniu

1377774857-U369478.png <<<CIEKAWE KURFA DLACZEGO?

Opublikowano

Masz wymioty ?

Bo jeśli masz możesz mieć tasiemca. (nie chce cie straszyć może tak być naprawde)

1367580920-U384748.png
Opublikowano

1.Oblicz swoje BMI (dzienne zapotrzebowanie kalorii) http://potreningu.pl/kalkulatory/bmi

i później do wyznaczonej wartości kalorycznej dodaj (ile chcesz najlepiej tak jakoś od 500-1000)

2.Sporządź sobie dietę, w twoim przypadku to dieta wysokokaloryczna, typowa masówka

Ale do tego musisz wyliczyć sobie kalorie i makroskładniki aby rzeczywiście przybywało na masie

http://www.fitwit.pl/witadieta

Śniadania bogate w węglowodany, obiady w białka i tłuszczę,po treningu węgle, wieczór powitaj z węglami i białkami

30% białka 50% węglowodanów 20% tłuszczy

3.Stosuj się do diety, unikaj cardio, jest to zabójcze dla Ektomorfików jakim zapewne jesteś, powodzenia :)

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...