Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Beta...  

462 użytkowników zagłosowało

1. 1. Naprawi? wszystkie bugi i zrobi? generalny 'restart' ?

• Tak!
      367
    • Nie!
      95

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 625
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Admin zapraszam na PW.

Chodzi o upload.

Serwer jest fajny lecz mam parę pomysłów co do edycji, jeżeli chcesz przedstawię ci Je...

----------------------------------

Nie SPAMUJCIE ! Na pewno będzie ON !

Mówcie mi ProRiduŚ.

xD

Opublikowano

Admin pokazał, że nie warto jednak grać po długiej konserwacji:

1.brak resetu (mimo, że ankieta potwierdziła, że ludzie chcą reset)

2.na mapy można dostać się nadal od 1 lvla (na mape na której można wbić 125 wchodzą ludzie z każdym lvlem)

3.brak stalki dla szamana (ostatnia zbroja dla szamana to ta na 34 lvl)

4.w bambusie nie ma sr (są zwykłe bony)

5.na pustyni, w v1 i w v2 na lisy nie działa magia (szaman i sura BM poszkodowani są przez to)

6.z fmsa robi się lepsza broń od truciaka prawie za darmo (jaki jest sens posiadania truciaka?)

7.ludzie mówią, że niektórzy używają jakiegoś yang bugu (nie spotkałem tego więc nie wiem czy to prawda czy też tylko plotki)

Jednym słowem z prezentacji super serwer, a z praktyki wielkie dno dla wymagających graczy +dość mało graczy jak na taki serwer

Opublikowano

2.na mapy można dostać się nadal od 1 lvla (na mape na której można wbić 125 wchodzą ludzie z każdym lvlem)

5.na pustyni, w v1 i w v2 na lisy nie działa magia (szaman i sura BM poszkodowani są przez to)

6.z fmsa robi się lepsza broń od truciaka prawie za darmo (jaki jest sens posiadania truciaka?)

7.ludzie mówią, że niektórzy używają jakiegoś yang bugu (nie spotkałem tego więc nie wiem czy to prawda czy też tylko plotki)

Jednym słowem z prezentacji super serwer, a z praktyki wielkie dno dla wymagających graczy +dość mało graczy jak na taki serwer

Święte słowa.

Mówcie mi ProRiduŚ.

xD

Opublikowano

1. Reset będzie, mimo tego, że ludzie są przeciwko nic z tym nie zrobię, zbugowanego serwera utrzymywać nie będziemy.

2. Już nie można.

3. Stal na szamana dropiła, dropi i dropić będzie poza tym zmniejszyłem ilość metinów dlatego też będzie ciężej je dostać..

4. To wina Clienta niestety, śr oraz um są.

5 . Na pustyni nie powinniście expić, regeny z pustyni zostały usunięte.

6. Już się nie robi nic z FMS'a

7. Yang bug ? Yyy...

Dlatego robie ten serwer 'super serwerem' z praktyki, a wielkie dno to może być na prezentacji, proszę o cierpliwość.

jud.png
Jeśli pomogłem, kliknij like.. To nie boli. ;)

Opublikowano

Jutro po południu, lub po jutrze - W niedziele mam komunię siostry więc mnie nie będzie.

raczej już nie wbiję, bo już upatrzyłem inny serwer ale małe info dla ciebie kolego: startuje serwer, który wygląda obiecująco (w zapowiedziach sprawdź. ja nie bede tutaj pisac nazwy bo jeszcze będzie że ja niby reklamuje) i podobno jutro ma być start więc graczy stracisz jeśli później niż jutro ogarniesz serwer, nawet jeśli zrobisz wszystko idealnie. no chyba, że ten serwer co jutro ma startować też będzie lipny

Opublikowano

raczej już nie wbiję, bo już upatrzyłem inny serwer ale małe info dla ciebie kolego: startuje serwer, który wygląda obiecująco (w zapowiedziach sprawdź. ja nie bede tutaj pisac nazwy bo jeszcze będzie że ja niby reklamuje) i podobno jutro ma być start więc graczy stracisz jeśli później niż jutro ogarniesz serwer, nawet jeśli zrobisz wszystko idealnie. no chyba, że ten serwer co jutro ma startować też będzie lipny

Nie przejmuje się konkurencją, kto chce grał będzie kto nie - To nie będzie grał.. Nikogo nie zmuszam, nikogo nie zrażam .. Dziękuję.

jud.png
Jeśli pomogłem, kliknij like.. To nie boli. ;)

Opublikowano

Dodajcie w sklepie poty fioletowe i zielone po 200 zamiast 25 .. bez sensu jest ich kupowanie kilka razy bo fioletowe sie nie łączą -.- przynajmniej u mnie.

To samo można zrobić z dłonią krytyka itp ;) niby nic a jednak zmiana na lepsze ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...