Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Beta...  

462 użytkowników zagłosowało

1. 1. Naprawi? wszystkie bugi i zrobi? generalny 'restart' ?

• Tak!
      367
    • Nie!
      95

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 625
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Beta albo to inaczej nie ma sensu to jest zbugowane i gorsze niz serwery hamachi.

Do poprawy :

* Dmg bossow

* Staty , 60 inta , 40 sila , 12-15 zreka, widze ze po rowno

* Ludzie maja w 45 minut 115 poziom , gdy ja mam 72 i na mapie od 70 leci 30 % za niecaly spot ^^

EDIT: ahh Rozumiem , robicie mape od 70 zeby tam expic , ale nie zablokujecie av1 av2 , i ludzie tam wbijaja 4x szybciej :>

* Kasa - dajesz u npc itemy na 50 + tarcze na 61 , niektore itemy
dajesz +9 niektore +0 jaki sens? 10kk na ulepszenia na +1 a na 70 lvlu
mialem 30kk.

* Mapa od 70 , malo mobow , za spot z pdkiem 35%.

Skad stalki bronie 65 i 75? Bo nwm na mapie 70 nie widze zadnego sensu , male spoty , zadnych metinow , zadnych bosow.

* PD'ka ktory jest na start mozna przekladac z nowych postaci czyli mamy PDka na zawsze ; )

Opublikowano

Witam., Jako iż miałem top 10 to tak:

-bug , nie można wejść do komnaty pająka

-mapy powyrzej 100 lvl zbugowane

-pd zbugowane

Do komnaty możliwe, pd nie jest zbugowane dobrze działa, mapy 100 są dobre kolego.

Chciałem coś tu wstawić ale mi się nie chce...

Opublikowano

-Tvixan

Więc tak ...

1. Polecam ci zamknij serwer, zrób wszystko na spokojnie i pogadaj ze mną na Gadu-Gadu.

2. Jak już all naprawisz zrobisz np. OX i nagrody by wynagrodzić nam te bugi.

3. Powiedz, że Temat do Zamknięcia, zrób wszystko i zrób nowy.

----------------------------------

Zrób sam CLIENTA, a nie inni za ciebie będą robili...

Jeszcze z wirusami i SERWER spadnie na PSY !

----------------------------------

Napisałem ci na GG wszystko to co tu...

I propozycje : >

Mówcie mi ProRiduŚ.

xD

Opublikowano

Beta albo to inaczej nie ma sensu to jest zbugowane i gorsze niz serwery hamachi.

Do poprawy :

* Dmg bossow

* Staty , 60 inta , 40 sila , 12-15 zreka, widze ze po rowno

* Ludzie maja w 45 minut 115 poziom , gdy ja mam 72 i na mapie od 70 leci 30 % za niecaly spot ^^

EDIT: ahh Rozumiem , robicie mape od 70 zeby tam expic , ale nie zablokujecie av1 av2 , i ludzie tam wbijaja 4x szybciej :>

* Kasa - dajesz u npc itemy na 50 + tarcze na 61 , niektore itemy

dajesz +9 niektore +0 jaki sens? 10kk na ulepszenia na +1 a na 70 lvlu

mialem 30kk.

* Mapa od 70 , malo mobow , za spot z pdkiem 35%.

Skad stalki bronie 65 i 75? Bo nwm na mapie 70 nie widze zadnego sensu , male spoty , zadnych metinow , zadnych bosow.

* PD'ka ktory jest na start mozna przekladac z nowych postaci czyli mamy PDka na zawsze ; )

Witam., Jako iż miałem top 10 to tak:

-bug , nie można wejść do komnaty pająka

-mapy powyrzej 100 lvl zbugowane

-pd zbugowane

po tych wypowiedziach widze że nie warto zagrać na tym serwerze, bug na bugu i nic wiecej . Dziekuje dobranoc !

Opublikowano

Pierdolą 3 po 3... Grałem na s1 i to jest to samo wszystko. Czyli nie ma bugów....

To jest wkońcu beta czy oficjal ?? Bo nie wiem czy wbijać dalej topke...

Opublikowano

Pierdolą 3 po 3... Grałem na s1 i to jest to samo wszystko. Czyli nie ma bugów....

To jest wkońcu beta czy oficjal ?? Bo nie wiem czy wbijać dalej topke...

nie ma bugów gildia Najemnic wykryla 27 w 1h

Nie ma sensu dawac sygnatury i tak zostanie skasowana:(

Opublikowano

Serwer żart jak dla mnie. 10kk za ulepszenie broni na 65 ( +1 ) Stalki (+1) Broni 75 też (+1) Nie wiem czy tak ma być, ale drop kasy nie jest dostosowany w zadnym stopniu bo po wbiciu 70 lvl miałem 30kk...

sygna2z.png

Opublikowano

mam pytanie do wszystkich: CZY TO JEST WASZ PIERWSZY PRIV?! niech ktoś mi poda przykład priva na którym przez pierwsze 2 dni nic nie poprawiano, bo wszystko było ok (oczywiście mówie o privie z wieloma nowościami, a nie typowym Hardzie różniącym się troszeczkę od PL'a)!

zawsze płaczecie, że ludzie odejdą, że nie zagracie ale i tak wbijecie

serwer po prostu do poprawy i tyle. przez noc zrobią to jutro w południe zagramy

Opublikowano

z ankiety wynika, że to beta tak więc mam nadzieję iż oficjal będzie lepszy i jakaś rekompensata będzie za stracony czas :)

Serwer fajny tylko jeszcze jakąś mapke na 50lvl zróbcie, aby tam expiło się do 70 ponieważ trudno jest wbić ten 70 jak nie ma gdzie

940963_461343330607430_2010307527_n.png

Opublikowano

z ankiety wynika, że to beta tak więc mam nadzieję iż oficjal będzie lepszy i jakaś rekompensata będzie za stracony czas :)

Serwer fajny tylko jeszcze jakąś mapke na 50lvl zróbcie, aby tam expiło się do 70 ponieważ trudno jest wbić ten 70 jak nie ma gdzie

Alez oczywiscie ze jest gdzie , najpierw obczaj serwer a pozniej sie wypowiadaj :*

Opublikowano

Do 70 spokojnie jak nie wiesz gdzie expić to idz na ognistą, ja znam lepsze sposoby sam ale nie zdradzam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...