Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Beta...  

462 użytkowników zagłosowało

1. 1. Naprawi? wszystkie bugi i zrobi? generalny 'restart' ?

• Tak!
      367
    • Nie!
      95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.nie znamy sie wiec nei na ty dzieciaku

2.nie przeklinaj

3.nie wiesz jak gram wiec nie pisz ze nie umiem

4.w v2 dawałeś radez takim czymś? i o to chodzi. podobno (nie wiem, nie wchodziłem) tam się bardzo szybko wbija 100 lvl... jaki jest tego sens?! ta mapa powinna być dostępna TYLKO od wyznaczonego lvla

5.jestes dzieciakiem co kupuje tego w is rzeczy a potem koxi i tylko dlatego nie chcesz resetu...

6.dobra wszystko zależy od admina czy będzie miał jaja i zrobi sprawiedliwie-reset czy ulegnie dzieciom z kasą

na ulepszenie hełmu na 41 jest 10kk na +1 więc tak to mało!

Hubert, bez urazy, ale da się tu mieć 2kkk i to w 20 minut, tylko trzeba wiedzieć, co, gdzie i jak. To jest serwer easy/medium, więc nic dziwnego, że 100lv szybko się wbija.

A reset chcą osoby, mające dużą stratę do topki, chociaż wg Twojego toku rozumowania, jest to bzdurny powód, bo exp wg Ciebie jest bardzo szybko, więc i różnica w lvl'ach łatwa do nadrobienia...

Czekamy na informacje, ile będzie trwała przerwa?

• Odpowiedzi 625
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Restart na 100%.

Mnóstwo rzeczy jest niedopracowanych, wszystko jest nieczytelne, generalnie gra się tu jak na słabym, chińskim privie. I to na becie!! M1 jest "nieczytelne", że tak powiem. Ponadto, teleport w m1 shinsoo, przenosi do m2 w jinno. Poza tym, przez te nowości typu kulki expa które stały sie kwadratami, okno postaci które wygląda jak wyjęte z innej gry oraz wszystko inne sprawia, że nie czuje się wcale kilmatu, który powinien być elementem prawdziwego priva. Udziwnień jest stanowczo za dużo.

Kolejna rzecz, w sklepie z eq są przedmioty, w których nazwie nie jest uwzględniony +. Np, Naszyjnik z niebiańskich łez. I to wszystko, żadnych informacji o +. Prezentacja zapowiadała serwer bardzo pięknie i schludnie, po wejściu na niego stwierdzam, że jest syfiasty...

Opublikowano

1.nie znamy sie wiec nei na ty dzieciaku

2.nie przeklinaj

3.nie wiesz jak gram wiec nie pisz ze nie umiem

4.w v2 dawałeś radez takim czymś? i o to chodzi. podobno (nie wiem, nie wchodziłem) tam się bardzo szybko wbija 100 lvl... jaki jest tego sens?! ta mapa powinna być dostępna TYLKO od wyznaczonego lvla

5.jestes dzieciakiem co kupuje tego w is rzeczy a potem koxi i tylko dlatego nie chcesz resetu...

6.dobra wszystko zależy od admina czy będzie miał jaja i zrobi sprawiedliwie-reset czy ulegnie dzieciom z kasą

na ulepszenie hełmu na 41 jest 10kk na +1 więc tak to mało!

ehhehe smieszna jestes :)

mam kase to wydaje i gowno ci do tego ;) nie moja wina ze ty mieszkasz w bloku i codziennie pod sklepem blagasz o 5 gr

to juz nie moja wina wiec pozdro ojj znam cie neosku ;) wiec nie wypowiadaj sie o rzeczach o ktorych niemasz pojecia ;]

Ty może się nie wypowiadaj? Doświadczyłem dzisiaj twojej obecności na mapce do dropu... Jesteś śmieszny i prymitywny po 2 cały czas przeklinasz. Nie wiem czego cię w domu uczą...

po 1 to nie bylem ja tylko nwm kto moj nick to Dudix3 wiec ogarnij sie -.-

Restart na 100%.

Mnóstwo rzeczy jest niedopracowanych, wszystko jest nieczytelne, generalnie gra się tu jak na słabym, chińskim privie. I to na becie!! M1 jest "nieczytelne", że tak powiem. Ponadto, teleport w m1 shinsoo, przenosi do m2 w jinno. Poza tym, przez te nowości typu kulki expa które stały sie kwadratami, okno postaci które wygląda jak wyjęte z innej gry oraz wszystko inne sprawia, że nie czuje się wcale kilmatu, który powinien być elementem prawdziwego priva. Udziwnień jest stanowczo za dużo.

Kolejna rzecz, w sklepie z eq są przedmioty, w których nazwie nie jest uwzględniony +. Np, Naszyjnik z niebiańskich łez. I to wszystko, żadnych informacji o +. Prezentacja zapowiadała serwer bardzo pięknie i schludnie, po wejściu na niego stwierdzam, że jest syfiasty...

kolki sa normalne wiec o kiego ci chodzi ? nie podoba ci sie to niegraj nie nasza wina ze wrzuciles patchera to xenoxa

GM KONSERWACJA MIALA TRWAC 10/15/20/30min a trwa dluzej ...

WLACZAJ SERVER :D !!!!!!!!!!!

Opublikowano

Restart na 100%.

A wiesz, że nie ma jeszcze oficjalnego klienta? Stąd błędy z "+". To samo z kulkami expa. To zależy do jakiego klienta wpakowałeś patcher.

Opublikowano

ehhehe smieszna jestes :)

mam kase to wydaje i gowno ci do tego ;) nie moja wina ze ty mieszkasz w bloku i codziennie pod sklepem blagasz o 5 gr

to juz nie moja wina wiec pozdro ojj znam cie neosku ;) wiec nie wypowiadaj sie o rzeczach o ktorych niemasz pojecia ;]

po 1 to nie bylem ja tylko nwm kto moj nick to Dudix3 wiec ogarnij sie -.-

kolki sa normalne wiec o kiego ci chodzi ? nie podoba ci sie to niegraj nie nasza wina ze wrzuciles patchera to xenoxa

po twoich wypowiedziach, informacjach na profilu i awatarze da się wywnioskować ile masz lat... to że ktoś nie wydaje pieniędzy na grę nie znaczy ze ich nie ma... po prostu ma inna życie niż tylko komputerowe

Opublikowano

A wiesz, że nie ma jeszcze oficjalnego klienta? Stąd błędy z "+". To samo z kulkami expa. To zależy do jakiego klienta wpakowałeś patcher.

Nie wiem. Myślałem że klient z prezentacji jest oficjalny. Mam nadzieje że wszystko zostanie ułożone.

Opublikowano

Nie wiem. Myślałem że klient z prezentacji jest oficjalny. Mam nadzieje że wszystko zostanie ułożone.

client juz jest tylko niema kto go upnac bo admin ma slabe lacze ;P

po twoich wypowiedziach, informacjach na profilu i awatarze da się wywnioskować ile masz lat... to że ktoś nie wydaje pieniędzy na grę nie znaczy ze ich nie ma... po prostu ma inna życie niż tylko komputerowe

raporcik ;) podyskutowac mozesz na pw ;]

gdyby to bylo moje konto to bym sie przejmowal wiec wiesz ;)

Opublikowano

10 kk na jedno ulepszenie. Ale ile cię biją na mapie 100 czy tam 70 ?? Prawie nic więc ja w eq na 1 lvl expilem do 120 czy cos

Chciałem coś tu wstawić ale mi się nie chce...

Opublikowano

raporcik ;) podyskutowac mozesz na pw ;]

gdyby to bylo moje konto to bym sie przejmowal wiec wiesz ;)

Admin musiałby być kretynem żeby ukarać go za to, co powiedział, a ciebie zostawic w spokoju. A może mu ciągniesz pod biurkiem?

Opublikowano

Skończcie z tymi załosnymi kłótniami, bo zaraz wbije moderator, zamknie temat za spam i wszyscy będą płakać.

@up- taki dziecinny pojazd, że aż mi Ciebie szkoda :/

Opublikowano

Admin musiałby być kretynem żeby ukarać go za to, co powiedział, a ciebie zostawic w spokoju. A może mu ciągniesz pod biurkiem?

nie bede wdawal sie z toba w dyskuje ;)

10 kk na jedno ulepszenie. Ale ile cię biją na mapie 100 czy tam 70 ?? Prawie nic więc ja w eq na 1 lvl expilem do 120 czy cos

no wisz ale oni odrazu chca na 1lv miec olimpa +9 sr 55 60 inta 15 kryt i 30 nieumarli

ADMIN MOZE JAKIES INFO ??

Opublikowano

człowieku czy ty w końcu zrozumiesz, ze tak być nie może?! to nie serwer 4fun żeby do 120 z eq 1 lvl grać...! co z tego, że tyle wbiłeś! chodzi o to żeby ten 120 wbijać ze 3-4 dni i z wymaganym dobrym eq! co to za rozrywka?! to tak samo jakbyś grał w piłkę nożną bez przeciwników...

Opublikowano

Bug na yang jest i MyerQ sam dobrze o tym wie, mówiłem żeby usunąć wcześniej, to mnie nie posłuchałeś to teraz masz :P

Opublikowano

Bug na yang jest i MyerQ sam dobrze o tym wie, mówiłem żeby usunąć wcześniej, to mnie nie posłuchałeś to teraz masz :P

Tylko łajzy szukają bugów na prywatnych serwerach, szczególnie takich jak ten, gdzie wszystko można w prosty sposób osiągnąć ( legalnie)...

Opublikowano

hhahahahha chodzi ci o bronie na 65 ? to jest nawet na metin5 s1 s2 wiec to nie jest yang bug ....

człowieku czy ty w końcu zrozumiesz, ze tak być nie może?! to nie serwer 4fun żeby do 120 z eq 1 lvl grać...! co z tego, że tyle wbiłeś! chodzi o to żeby ten 120 wbijać ze 3-4 dni i z wymaganym dobrym eq! co to za rozrywka?! to tak samo jakbyś grał w piłkę nożną bez przeciwników...

czlowieku to easy ... a nie hard wiec ogarnij ...

Tylko łajzy szukają bugów na prywatnych serwerach, szczególnie takich jak ten, gdzie wszystko można w prosty sposób osiągnąć ( legalnie)...

popieram ;)

Opublikowano

hhahahahha chodzi ci o bronie na 65 ? to jest nawet na metin5 s1 s2 wiec to nie jest yang bug ....

czlowieku to easy ... a nie hard wiec ogarnij ...

popieram ;)

nawet na Easy tzreba troch popracowac z expem i eq a nie że tutaj eq doe xpa nie ejst potrzebne... na hardzie chyba wgl nie grałeś widać...

Opublikowano

Jak chcesz wbijac 3-4 dni 120 lvl to mozesz juz isc na medium :**

Opublikowano

jezu nie podoba ci sie to idz na balmore tam bedziesz wbilam 99 tygodniami pozdro -.-

Jak chcesz wbijac 3-4 dni 120 lvl to mozesz juz isc na medium :**

polac mu !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...