Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Detected PB] REI 8.4 ESP AIM ASSIST

DeadSkill3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tam mam grafe poustawianą na High i gram bez najmniejszych ścinek na REI'u. Żadnych bugów nie mam, jedyne co mnie denerwuje to noclip zombie w Police station :P A War Z mi crashowało wtedy dlatego bo miałem włączony złą nakładkę Windows'a :))

• Odpowiedzi 128
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To jak mozna prosic o linka do akutalnej wersji ? Edit : Ok mam juz pobranego wszystko ladnie dziala :> Pytanko dostaliscie za niego bana

Opublikowano

Wie może ktoś czemu okropnie długo wczytuje mi się gra? Gdy ładuje się już po kliknięciu " Join Server " jest to tak długie że wyskakuje aż timeout loading...

btti.png

nfsw_ELOMELO.png

Opublikowano

Pobrałem najnowszą wersje, lecz teraz gdy wyskoczy okienko cheata
wcsikam 1 i jest napisane że się ładuje. Oczywiście wybieram serwer,
wejdę na niego i nic. Cały czas ładowanie cheata. Może ktoś mi pomóc ?

Opublikowano

Nie.

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.

Opublikowano

Myślę, że takie darmowe cheaty przestaną istnieć. Płatne jak Ilikecheats będą działać świetnie. Tamtejsi ludzie, którzy robią cheaty mają doświadczenie z PB (PunkBuster). Na forum Ilikecheats wszyscy czekają co powie ten programista. Ja myślę, że będą działać ;) Edit: Gral ktos na REIu po wejsciu PunkBustera?

Opublikowano

Ale dobry HAXOR z Ciebie a może obeszłaś? Obszedłem jak już.. Tym bardziej rei nie dziala bo nowa wersja jest clienta. Wiec, COOL STORY BRO

DarkLinuxz

Fuck dont use Rei, its going to be detect at the start! Dont run! Dont do anything until I look into it more. Mod close thread, thanks!

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.

Opublikowano

narazie nie polecam poniewaz dostalem bana :D

Tutaj nie ma co się chwalić ...

Ale itak bana nie dostałem ;) Obeszłem bez problemu PB ^^

Ajj ty krejzolu pewnie wchodzisz na serwery z wyłączonym PB :)

Opublikowano

Tutaj nie ma co się chwalić ...

Ajj ty krejzolu pewnie wchodzisz na serwery z wyłączonym PB :)

Na wszystkich serwerach jest PB.

Opublikowano

Na wszystkich serwerach jest PB.

Wiem wiadomo :D

napisałem to sarkastycznie, bo na serwerach gier z ochroną PB możną wejść na serwer który jej nie posiada (BF2,COD itp) , w warZ akurat nie ma serwerów które nie posiadają PB więc jest dobrze ;)

Opublikowano

Na UC jest juz metoda jak obejsc PunkBustera

Opublikowano

Robię małe literówki bo się śpieszę :) Tak jestem krejzol :) Poprostu ubiłem PB w procesach i tyle ^^

*FACEPALM*

wyłączyłeś PB metodą Ctrl+Alt+Delete ? ...

Powodzenia w dalszej grze "hakerze" xD

Opublikowano

Tak nabijaj się dalej :) Na mnie to nie działa :) Do dziś mi normalnie śmigało bez żadnego bana i kicka.. Dziś tylko mnie kicka za to ;f Ale nie da się grać tak ;f Więc lipa. Można się pożegnać z cheatami.. Cóż to teraz trzeba na PvP trochę wbić :)

Opublikowano

Tak nabijaj się dalej :) Na mnie to nie działa :) Do dziś mi normalnie śmigało bez żadnego bana i kicka.. Dziś tylko mnie kicka za to ;f Ale nie da się grać tak ;f Więc lipa. Można się pożegnać z cheatami.. Cóż to teraz trzeba na PvP trochę wbić :)

Nie pierwszy nie ostatni , kick pewnie ostatni potem ban poleci :)

btw. W bf3 też pewnie wyłączasz proces PB i zapylasz na aim 1000km Z noża head i jeszcze grasz ?:)

ps. sorrka ale rozwaliłeś mnie tym "Obejściem"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...