Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Detected PB] REI 8.4 ESP AIM ASSIST

DeadSkill3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up bywa. ja też straciłem pierwsze konto za nic.... :P może za glitch jakiś bo haków nie używałem w tamtych czasach ;/ oni mają swój świat i swoje kredki :)

• Odpowiedzi 128
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam problem. Na wcześniejszych wersjach Rei mi normalnie działał. Teraz odpalam i nic się nie dzieje. Nawet na pasku nie wyświetla się.

W menadżerze zadań jest co prawda włączony Rei ale pobiera 5 000K a normalnie pobierał 50 000k.

Opublikowano

Mam problem. Na wcześniejszych wersjach Rei mi normalnie działał. Teraz odpalam i nic się nie dzieje. Nawet na pasku nie wyświetla się.

W menadżerze zadań jest co prawda włączony Rei ale pobiera 5 000K a normalnie pobierał 50 000k.

Rei teraz masz na pasku po prawej. Ten co się rozwija w win XP i otwiera w Win Vis+

A żeby rei działał musisz mieć grę w trybie okienkowym, otworzyć folder z reiem, wejść do gry i kombinacją klawiszy alt + tab wybrać folder z reiem - będziesz miał folder, a w tle grę. I wtedy uruchamiasz reia jako admin i czekasz aż pojawi się w grze :)

Aaaa i dzięki za lika

ExMod CA -> ban za nic na koncie Pba

76561198030011137.png

Opublikowano

Rei teraz masz na pasku po prawej. Ten co się rozwija w win XP i otwiera w Win Vis+

A żeby rei działał musisz mieć grę w trybie okienkowym, otworzyć folder z reiem, wejść do gry i kombinacją klawiszy alt + tab wybrać folder z reiem - będziesz miał folder, a w tle grę. I wtedy uruchamiasz reia jako admin i czekasz aż pojawi się w grze :)

Aaaa i dzięki za lika

Przecież pisałem że starsze wersje mi działały a one tak samo się włączały.

Opublikowano

Przecież pisałem że starsze wersje mi działały a one tak samo się włączały.

Miałem to samo co ty. . ..

Zrób dokładnie tak jak napisałem i powinno być ok, a jak nie działa, ale masz Reia w pasku w prawym dolnym rogu to kliknij dwa razy na niego. Wyskoczy ci komunikat że rei jest włączony. Nie zamykasz, wchodzisz do gry i kombinacją klawiszy ALT + TAB przechodzisz na ten komunikat i dajesz na nim ok :)

76561198030011137.png

Opublikowano

Miałem to samo co ty. . ..

Zrób dokładnie tak jak napisałem i powinno być ok, a jak nie działa, ale masz Reia w pasku w prawym dolnym rogu to kliknij dwa razy na niego. Wyskoczy ci komunikat że rei jest włączony. Nie zamykasz, wchodzisz do gry i kombinacją klawiszy ALT + TAB przechodzisz na ten komunikat i dajesz na nim ok :)

Przecież napisałem że nie mam na pasku?

Boże człowieku ty tępy jesteś?

No brak słów na takich ludzi...

Opublikowano

@up

Na pasku nie masz ale tam po prawej stronie masz strzałke do góry, naciśnij. Oczywiście w Windows 7, lecz w innych powinno być podobnie.

A w procesach masz?

Spróbuj jeszcze zgodność z Windows XP i jako admin uruchomić

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Tia. Zrób tak jak wyżej napisałem

76561198030011137.png

Opublikowano

Mi nie działa pokazuje: ... nie znaleziono MSVCP100.dll.......

system: WindowsMX 8.1 by MalcolmX

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Mi wyskakuje coś takiego jak robię wszystko to co jest w instrukcji mam coś takiego

Assertion failed !
Microsoft Visual C ++ Runtime Library
i potem mam do wyboru

Przerwij,Ponów Próbę,Ignoruj daję ignoruj i nic dalej to samo ..... POMOCY !!!!!

Opublikowano

Mi nie działa pokazuje: ... nie znaleziono MSVCP100.dll.......

system: WindowsMX 8.1 by MalcolmX

Mi wyskakuje coś takiego jak robię wszystko to co jest w instrukcji mam coś takiego

Assertion failed !

Microsoft Visual C ++ Runtime Library

i potem mam do wyboru

Przerwij,Ponów Próbę,Ignoruj daję ignoruj i nic dalej to samo ..... POMOCY !!!!!

Cheata włącza się gdy już wybieżemy postać i wejdziemy na serwer.A jak dokładniej go włączyć gdy już się wejdzie na serwer - czytajcie moje posty wyżej

76561198030011137.png

Opublikowano

@up

Na pasku nie masz ale tam po prawej stronie masz strzałke do góry, naciśnij. Oczywiście w Windows 7, lecz w innych powinno być podobnie.

A w procesach masz?

Spróbuj jeszcze zgodność z Windows XP i jako admin uruchomić

Nie jestem na tyle tępy żeby nie wiedzieć o tej strzałce na pasku.

W procesach też pisałem że mam ale dużo mniej pobiera zasobów i nie mam okna cheata.

A i mam Win7.

Opublikowano

Cheata włącza się gdy już wybieżemy postać i wejdziemy na serwer.A jak dokładniej go włączyć gdy już się wejdzie na serwer - czytajcie moje posty wyżej

Dupa robiłem to wtedy (czyli to samo ._.)

Injectorem jak injectuje to jakby nie chciało zainjectować (nic się nie dzieje)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Tego się nie injectuje -.-

Prawidłowo odpala się go tak jak napisałem. . .

76561198030011137.png

Opublikowano

Tego się nie injectuje -.-

Prawidłowo odpala się go tak jak napisałem. . .

No to jest jak wcześniej... Wyskakuje komunikat : Rei. exe - Nie można znaleźć składnika.

Uruchomienie tej aplikacji nie powiodło się, ponieważ nie znaleziono MSVCP 100.dll. Ponowne zainstalowanie aplikacji może naprawić ten problem.

Ściągałem 3x i to samo. (Jak włączam rei normalnie i jako konto z administratorem)

Jak coś źle robię to napisz, jak to poprawnie uruchomić. Wsadziłem do głównego folderu WARz i jak odpalam to ten komunikat. WARz w okienku.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Działa mi ale jest problem.

Na windows screeni'e mam lagi z cheatami.

Normalnie gram na window screenie ale na stylu Windows 2000 z tymi oknami itd.

Czy da rade odpalić na tym stylu?

Bo jak na stylu od 2000 odpalam to mam black screena, a jak odpalam przez win7 normalnie to wszystko jest ok.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...