Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Detected PB] REI 8.4 ESP AIM ASSIST

DeadSkill3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 128
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam czy może mi ktoś pomóc gdy odpalam program Rei (mam windows 7) gdzy juz jestem w grze to pojawia mi sie on w procesach ale jak klikam insert albo end to nie pojawia mi sie okienko do ustawien prosze o pomoc.

Ponawiam prośbe o pomoc

Opublikowano

Możliwe że masz może jakąś starszą wersję Rei? Ja tego nie używam : / Działalo jak powinno i po chwili się wyłączało...i oczywiście od nowa minimalizować grę, odpalać itd. A WarZ odpalasz oczywiście w oknie? Nie na Full Screen?

04f4092d9a3d845a.jpg

Opublikowano

Mógłby ktoś podać link do 8.5? Bo ten od prazek 13 po wejsciu jakby się robi do 8.4 + jak próbowałem pobrać antywirus wykrył trojana :|

Opublikowano

przewaznie kazdy cheat zawiera trojana a jest to poprostu zly kod ktory antyvirus wykrywa jako trojana poprostu pobierz wylacz antyvirusa zobacz czy bedzie dzialac a jak nie bedzie dzialac to usuwasz hacka i tyle po problemie

aaa sorry zly link podalem zaraz podam inny :D

prosze ten bedzie aktualny tamten byl pod 8.4 przypadkiem pomylilem pliki

xxx

Opublikowano

Tak był patrz, trzeba czekać na aktualizacje. Czekajcie na aktualizacje cheata, cierpliwości. Każy kto wrzuca link to niech pamięta o skanie.

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Może i działa ale po patchu ryzyko bana zwykle sporo rośnie.

Ktoś ma linka pewnego z jakiegoś serwera do tego 8.5 z tego forum unknowcheats bo za cholerę nie moge wejść na ta ich stronę.

Wiem, ze nie wykazuję cierpliwości ale akurat mam wolne od pracy i chciałem itemy na espie pozbierać :)

Hmm na stronie unknowcheats jest esp 0.9 ale nie ma żadnego 8.5.

Jak mi się uda to go pobiorę i wstrzyknę.

Opublikowano

Musisz też wstrzyknąć dll.

Teraz inaczej to trochę działa, nie wystarczy tylko załączyć .exe.

Tam na tym forum masz opis tego. Niestety ale do tej pory tego nie robiłem więc nie moge opisać jak to robić dokładnie, dopóki sam nie zrobie. Niestety tamto forum się tak ładuję, ze nie moge pobrać bo co chwile strona z forum wysiada.

Opublikowano

DLL wstrzykuje się chocby programem winject. Jak mówiłem robię to pierwszy raz i niestety nie moge wstrzyknąć tego, być może po aktualizacji ktoś bardziej kumaty wyjaśni to wstrzyknięcie i czemu nie da się tego zrobić.

Natomiast mnie REI działa bez tego.

Wypakowywujesz te trzy pliki do jednego folderu, włączasz warz w oknie i wchodzisz na serwer, kiedy już jesteś w grze, dajesz alt + tab i włączasz rei 0.9, pojawia się to okienko z wyborem liczb. I wciskasz tam 1 oraz od razu dajesz enter i rei się załacza. Mi tak zadziałał.

Nie wiem czy bez wstrzyknięcia powinno działac ale działa. Jest tylko jeden mankament, są problemy graficzne spowodowane tym nowym patchem i rei do tego sporo obciaża i jak masz słabą grafę do tego cienko idzie grać na REIu.

Zresztą sam zobacz.

Ogólnie REI 0.9 działa, z tym, ze występuje błąd graficzny w postaci niesamowitego mrugania zombiaków i itemków. Ale z tego co wyczytałem powszechny problem i w tej chwili nie ma na to rady, oprócz grze na low ale to nie skutkuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...