Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Detected PB] REI 8.4 ESP AIM ASSIST

DeadSkill3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 128
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przede wszystkim Autor cheata DarkLInux , nie pozwala na udostępnianie jego produktu na innych forach niż Unknowcheats , więc ten wątek / temat powinien być skasowany , co do samego cheata to działa i nic nie crashuje , jeżeli będą jakieś problemy to zapraszam na uknowcheats i tam jest wszystko wyjaśnione , jeżeli nie ogarniasz angielskiego to możesz pisać PW spróbuje pomoc.

Opublikowano

Potwierdzam. Rei ma sie dobrze, dziala. Prosze pobrac wer. 0.8.4 !!! Wasze crashe sa spowodowane bledem, ktory bedzie pewnie wyeliminowany w nastepnym update.

Na Win7 32 i 64 dziala bezproblemowo :)

Te informacje jakie podaje FF podczas grania to sciema. Gralismy w 4 osoby (3 Rei i jedna z Aimem) w nocy i okolo 10 rano,zaden z nas nie dostal bana. Jak pogracie dluzej to zobaczycie, ze niektore nicki sie powtarzaja :)

TEKST MIESIĄCA - obecnie na forum jako"Mauurycy":

...WarZ jest troche słabsze i mniej rozwinięte od dayz

Opublikowano

Potwierdzam. Rei ma sie dobrze, dziala. Prosze pobrac wer. 0.8.4 !!! Wasze crashe sa spowodowane bledem, ktory bedzie pewnie wyeliminowany w nastepnym update.

Na Win7 32 i 64 dziala bezproblemowo :)

Te informacje jakie podaje FF podczas grania to sciema. Gralismy w 4 osoby (3 Rei i jedna z Aimem) w nocy i okolo 10 rano,zaden z nas nie dostal bana. Jak pogracie dluzej to zobaczycie, ze niektore nicki sie powtarzaja :)

Wer. 0.8.4 ? Skąd ?

Pomogłem ? Daj + . Masz sprawe ? Pisz pw !

Opublikowano

@up , dałem Ci namiar na PW

TEKST MIESIĄCA - obecnie na forum jako"Mauurycy":

...WarZ jest troche słabsze i mniej rozwinięte od dayz

Opublikowano

Przede wszystkim Autor cheata DarkLInux , nie pozwala na udostępnianie jego produktu na innych forach niż Unknowcheats , więc ten wątek / temat powinien być skasowany , co do samego cheata to działa i nic nie crashuje , jeżeli będą jakieś problemy to zapraszam na uknowcheats i tam jest wszystko wyjaśnione , jeżeli nie ogarniasz angielskiego to możesz pisać PW spróbuje pomoc.

Myślisz że kogo kolwiek to obchodzi ? oni się cieszą że jest cheat , a że to nie plagiat ( jest podana strona oryginału) nie usuną tego.

PS.Nie zapominaj na jakim forum jestes ;)

Opublikowano

Hmmm. Nie działa mi. Ale pewno z tego względu, że miałem formata i nie wiem co zainstalować, żeby działało. Włączam reia i po prostu nie włącza się. W procesach jest ale hack się nie ujawnia. Co zrobić?

Opublikowano

Nie wiem co jest fajnego w czitowaniu w WarZ ...

A co w tym jest złego ? , wszyscy mają czemu my nie ?

PS.Nie zapominaj co to za forum ;)

Opublikowano

Hmmm. Nie działa mi. Ale pewno z tego względu, że miałem formata i nie wiem co zainstalować, żeby działało. Włączam reia i po prostu nie włącza się. W procesach jest ale hack się nie ujawnia. Co zrobić?

Pozwoliłem sobie na ponowienie pytania, z powodu braku odpowiedzi.

Opublikowano

Nie działa nie pobierać tego to virus!!!!

Po zmianie systemu pokazuje mi ten sam błąd!

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Nie działa nie pobierać tego to virus!!!!

Po zmianie systemu pokazuje mi ten sam błąd!

Nie pierdol bo wszystko normalnie działa.

ejjj, czemu jak pierw odpalam gre pozniej Rei'a i wyskakuje mi cos takiego

http://screenshooter.net/5000358/gjypkak

Wgl. mi nie dziala. Mam Windows XP

Na Win XP nie działają cheaty do WarZ.

Opublikowano

Siemka kiedy, za pierwszym razem odpalam warz, to cheat działa, ale kiedy jak włączam 2 razy to wyskakuje mi takie coś.

Pomoże ktoś ?

post-319688-0-18673200-1369167362.png

Opublikowano

Nie pierdol bo wszystko normalnie działa.

Na Win XP nie działają cheaty do WarZ.

Mam win 8 i pokazuje ten sam błąd co przed zmianą systemu!

Nie znaleziono pliku MSVCP.DLL czy jakos tak

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Mam win 8 i pokazuje ten sam błąd co przed zmianą systemu!

Nie znaleziono pliku MSVCP.DLL czy jakos tak

Działa tylko na Win7 i niektórym na Vista.

Opublikowano

Witam czy może mi ktoś pomóc gdy odpalam program Rei (mam windows 7) gdzy juz jestem w grze to pojawia mi sie on w procesach ale jak klikam insert albo end to nie pojawia mi sie okienko do ustawien prosze o pomoc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...