Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Okej. Napiszę tak bo już mnie szlag trafia jak widzę jakiś jebanych dzieci majnkrafta czy innego chujostwa jak spammują: 'daj kod'.

NIE DOSTANIECIE KODU PONIEWAŻ TE OSOBY KTÓRE MIAŁY GO DOSTAĆ TO GO DOSTANĄ/DOSTAŁY.

#michal9892 może ma +200 osób w klanie i chuj ci do tego.

Co do błędów:

1.) Często rozłącza chat

2.) Smartbomba zabiera wszystkim dookoła (nawet statkom ze swojej firmy HP)

3.) Gdy wchodzi się w pojedynek PvP na oddzielnej mapie to czasami nie widać statków a one do ciebie strzelają albo nie wchodzą i trzeba wlecieć w promieniowanie

Opublikowano

Okej. Napiszę tak bo już mnie szlag trafia jak widzę jakiś jebanych dzieci majnkrafta czy innego chujostwa jak spammują: 'daj kod'.

NIE DOSTANIECIE KODU PONIEWAŻ TE OSOBY KTÓRE MIAŁY GO DOSTAĆ TO GO DOSTANĄ/DOSTAŁY.

Co do błędów:

1.) Często rozłącza chat

3.) Gdy wchodzi się w pojedynek PvP na oddzielnej mapie to czasami nie widać statków a one do ciebie strzelają albo nie wchodzą i trzeba wlecieć w promieniowanie

1. Czesto rozłacza nie tylko czat ale ogólnie połaczenie w grze

2. ze smartem zawsze było tak że każdemu hp zabiera

3. A co do tego punktu dodam jeszcze że statki znikaja w ciagu trwania walki i wtedy zostaje się samemu na mapie

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Mam pytanie, czy na serwerze będzie ranking najlepszych graczy PVP bądź statystyki w stylu ile ktos ma wygranych lub przegranych?

Pozdrawiam.

Opublikowano

zgłoszę również że jest tak, że po ubiciu wrogiego gracza nie dodaje PVP points'ów tylko same uridium ale za padnięcie PvP points i uridium zabiera.

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

To był pomysł żeby zapobiec pushingowi, ale koniec końców wypadł dość kiepsko.

Opublikowano

To był pomysł żeby zapobiec pushingowi, ale koniec końców wypadł dość kiepsko.

No ale za walki 1 vs 1 też nie przyznaje punktów :(

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

No bo wszyscy mają obecnie na -, i tak to się zmieni. Tera jest już nowa wersja na nowym serwie, potem dodam przekierowanie na nowy serwer.

Opublikowano

No bo wszyscy mają obecnie na -, i tak to się zmieni. Tera jest już nowa wersja na nowym serwie, potem dodam przekierowanie na nowy serwer.

Pracujecie teraz ? bo jak nie to można by było teściki powodzenia :)

Opublikowano

Hej. Miszczu mógłbyś przeczytać PW ode mnie?

@topic

Bardzo fajny pomysł z tym prywatnym serwerem :3

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

@UP

Raczej jak będzie inaczej trochę wykonany to się nie przyczepi :3

Tak czy inaczej dobra robota chłopcy! Tak trzymać :D

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

A i jeszcze chciałem napisać ze na solówkach czasami HP wrogom schodzi na - i nie da się ich ubić :)

Jeśli się nie mylę, to dzieję się tak, gdy przy końcówce HP gracz użyje robota naprawiającego w boju, a gracz atakujący go, zjedzie mu bardzo szybko HP to wtedy robi mu się się ono na minus, tak jakby serwer nie nadążał czy coś :D

Opublikowano

A i jeszcze chciałem napisać ze na solówkach czasami HP wrogom schodzi na - i nie da się ich ubić :)

Nie tylko na solówkach, na normalnej mapie też

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Co do błędów:

1.) Często rozłącza chat

1)Często rozłącza ogólnie grę.

2) Tak powinno być czyż nie?

3) Mi akurat wcale nie włącza mapy a nawet jeśli to niemoge targetu chwycić.

Opublikowano

Je*ać bp niech się przyczepia i co zrobią pójdą do sądu że nikt nie chce wydawać na ich beznadziejne nowe dodatki do gry ?

Opublikowano

Je*ać bp niech się przyczepia i co zrobią pójdą do sądu że nikt nie chce wydawać na ich beznadziejne nowe dodatki do gry ?

http://pl.wikipedia.org/wiki/Prawo_autorskie

Jakbyś nie zrozumiał - grafiki zostały stworzone przez BigPoint, nie mogą się oni przyczepić do samego kodu serwera, tego jak działa, ale mogą do np. strony, albo samej gry, bo w końcu to nie Miszczu i Noobek zrobili grafiki tylko BigPoint - a BP chyba nie wyraziło żadnej zgody na używanie ich grafik w celach własnych, jeśli się nie mylę :X

a jakie jest te IP serwera?

Ty się na serio pytasz? Na prawdę, jesteś tak leniwy że nie chce Ci się nawet wejść na starą stronę, i zobaczyć takiego napisu "New IP: xxx.xxx.xxx.xxx"?

@EDIT

tolvat wyjdz stąd, nikt cie tu nie lubi

żal mi cie noobkillerze że nie potrafisz wlasnego zabezpieczenia stworzyc tylko kopiujesz od innych

a tak poza tym serwer bardzo fajny (miszczu nie banuj)

Jak mam wyjść z Internetu, nie będąc w nim?

Na PW napisałem Ci co myślę na temat twojej wypowiedzi - odczytaj, i nie spamuj.

(tak wiem, że ten post to również spam/offtop, coż. Trudno :))

Opublikowano

Noobek nie możecie jeszcze rozdać kodów albo otwarta beta? obecnie gra 12 osób i z tego pewnie wszyscy z HKM czy jak oni tam mają

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...