Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Wniosek] Zachowanie Cominga

hrabia14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hehe, Gm to tylko czlowiek , a user to kto ? Kosmita ? Tez sie moze wkurwic i tez moze obrazic .

Tylko najgorsze jest to ze GM nic z tego nie ma , a user bana . Zreszta to co ze czlowiek? To internet , poziom kultury i wypowiedzi , a takze emocje bierą sie z czlowieka i jego odczuc , jak zle mowie to poprawcie ;x

Opublikowano

Wredna dobrze prawisz i masz rację zgodzę się z tobą w pełni ale tu nie chodzi tylko o to że coming sobie zbanował marcuśnego ale o jego zachowanie i to co robi jest wulgarny wgl zachowuje się kategorycznie nadużywa wulgaryzmów, prowokuje do kłótni i parę rzeczy więcej,

Nie sledze jego poczynać, jak i wypowiedzi na tym forum, dlatego też nie jestem w stanie nic na ten temat napisać. Mogę poradzić tylko i wyłącznie, by osoby, które czują się urażone jego zachowaniem napisały do administracji ewentualnie do innych global moderatorów, którzy również upoważnieni są do przyjmowania tego typu zgłoszeń. Nic w aktualnej sytuacji nie da się więcej zrobić, a tym bardziej publiczne linczowanie, czy osadzanie nie przyniesie rezultatów, jak i nie jest dobrym rozwiązaniem.

Opublikowano

Hehe, Gm to tylko czlowiek , a user to kto ? Kosmita ? Tez sie moze wkurwic i tez moze obrazic .

Tylko najgorsze jest to ze GM nic z tego nie ma , a user bana . Zreszta to co ze czlowiek? To internet , poziom kultury i wypowiedzi , a takze emocje bierą sie z czlowieka i jego odczuc , jak zle mowie to poprawcie ;x

Dobrze gadasz

Nie sledze jego poczynać, jak i wypowiedzi na tym forum, dlatego też nie jestem w stanie nic na ten temat napisać. Mogę poradzić tylko i wyłącznie, by osoby, które czują się urażone jego zachowaniem napisały do administracji ewentualnie do innych global moderatorów, którzy również upoważnieni są do przyjmowania tego typu zgłoszeń. Nic w aktualnej sytuacji nie da się więcej zrobić, a tym bardziej publiczne linczowanie, czy osadzanie nie przyniesie rezultatów, jak i nie jest dobrym rozwiązaniem.

Nie omieszkam napisać w tej sprawie do adminisstracji jednak obecnie z tego co wiem Lord Makin ma urlop, kokosa nie ma od paru dni, a Seldek raz jest raz go nie ma i długo pw czyta, natomiast kierzek długo czyta pw i odpisuje

Zdanie Cominga liczy sie i to bardzo ale jak na razie wypowiadają się jedynie osoby których ta sprawa prawie wcale nie dotyczy

BTW dałbym lajka ale limit ;c

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Taki tylko mój dopisek, że rangi powyżej tytułu Moderatora noszą osoby, które są przygotowane na wszelki hejt i każdą sytuację ;_;

Nie chcę się mieszać do tej sprawy.

Według mnie z tym "kominem" to troszku przesada, bo trzeba być wyrozumiałem i popatrzeć ze strony zwykłego użytkownika.

Może Marcuśny ma coś do kominów? Kto wie!

Chciałbym umieć wyrażać zdanie jak Wredna, czyli opinia bez negatywnego punktu widzenia(nie może zostać ukarana a pokazuje, o co jej chodzi).

QtiV6xY.gif

Opublikowano
Przesyłam wiadomość na proźbę użytkownika olek222

Dobra, nie interesowałem się, co odpierdala Kominowi, aż do dzisiaj.

Czy za obrazę (czy to była w ogóle obraza) jest 7 dni?

Nie wiem jak to z tym jest, ale nie sądzę też, żeby to była obraza

"Jebany konfident" - tak bardzo wrzuta :/

Co on by przez to zrobił, pociął się?

Jak mam traktować osobę, która na forum o cheatach, ma w hobby "Raportowanie cheaterów"?

Cytat

To takie Lewackie K*Słuchacz jedynego słusznego radia zacenzurował tą część* trzyma się na forum, a za obrazę byle kogo, ban?

Przydał byś się na coś, a nie w*Słuchacz jedynego słusznego radia zacenzurował tą część*z użytkowników -,-

Każdy cię ciśnie, ciekawe za co?

Banuj za byle słowo, i dalej się dziw, że jesteś hejtowany... powodzenia -,-

W Combat Armsie już były takie sytuacje, że ktoś zreportował użytkownika tego forum np. za wstawienie cheata, i ten ktoś dostał bana w grze.

To wkurwia.

Komin, ogarnij się, banujesz za nic, nikt cię tu nie lubi (z tego co widać) , a to, że wylizałeś GM'a i zachowujesz się jak nied*Słuchacz jedynego słusznego radia zacenzurował tą część*ny dzieciak , to nie nasza wina -,-

Jak Komin był mały, zapaliła mu się kołyska i ojciec go łopatą gasił, potwierdzone info ;_;

to od usera olek222 ktory dostal bana od cominga

ps: przykładem on nie świeci

­

Opublikowano

To było bardzo nierozsądne zachowanie i sam Coming pewnie się już o tym przekonał. Nie wyobrażam sobie, żeby został zbanowany co nie oznacza także, że sprawa przejdzie bez odzewu. Czasem nie wierzę co tu się wyprawia...

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...