Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Wniosek] Zachowanie Cominga

hrabia14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, od razu mówię, że na PW mi nie odpowiedziano.

Wczoraj bana dostał Marcuśny za powiedzenie "Ko*in pizduś", ok, jeśli się uprzemy to można to uznać za powód do bana jednak nie o to tu chodzi.

Niedługo przedtem podobnego zwrotu i to bezpośrednio do użytkownika (Kasia) użył Global moderator Coming.

Oto dowody (screeny Maruśnego):

6gz71h.jpg

52hutx.jpg

Dlaczego Coming nie został pociągnięty do zgodnej z regulaminem odpowiedzialności (7D ban, tak jak Marcuśny), skoro zachował się tak samo jeśli nie gorzej od osób banowanych przez siebie?

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Powiem tak ten pan jest chamski w stosunku do mnie i w stosunku do moich forumowych znajomych posiadam sceren shoty z jego odzywkami do mnie.

Mam ss również z gg ale jako że gg się nie liczy do forum nie będę ich pokazywać

Tutaj ss:

http://scr.hu/0jao/kv4ls

http://scr.hu/0jao/hcogd

http://scr.hu/0jao/dhcak

Dodatkowo Coming zachowuje się chamsko, niekulturalnie, wulgarnie

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Skargi na Global Moderatorów pisze się do Administratora.Boże hrabia ty !? ty nie wiesz ;_; ?

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Skargi na Global Moderatorów pisze się do Administratora.Boże hrabia ty !? ty nie wiesz ;_; ?

Nie czyta sie uważnie...na pw nikt mu nie odczytał
1391961391-U712132.jpg

Opublikowano

To nie skarga, bardziej zapytanie dlaczego nie przestrzega się regulaminu.

To, że nie dostał bana (bo to gm....) to nie znaczy, że nie dostał opierdzielu.... Lub kartki czy czegoś...

W takim razie Marcuśny też powinien dostać opierdziel, nie bana. Regulamin albo obowiązuje wszystkich albo nie ma sensu.

Opublikowano

W takim razie Marcuśny też powinien dostać opierdziel, nie bana. Regulamin albo obowiązuje wszystkich albo nie ma sensu.

Lepsze pytanie jest czemu zachowuje sie wulgarnie w stosunku do teamu moderacyjnego i nie został za to ukarany + banuje bez większych powodów.
1391961391-U712132.jpg

Opublikowano

Zachowanie Cominga było nieodpowiednie, ale kto nie zdenerwowałby się na jego miejscu? GM to tylko człowiek i ma prawo się wkurzyć. Poza tym nie liczcie, że Coming dostanie wyrzucony po jednej akcji. Nikomu nie wadzi, dobrze sprawuje swoją funkcję, więc zakładam, że zostanie upomniany/przywołany do porządku.

Tutaj się z Tobą zgodzę. Ale, jak powiedział sam kokosz, 'na forum nie ma równości'. Nic nie wskórasz.

Opublikowano

Zachowanie Cominga było nieodpowiednie, ale kto nie zdenerwowałby się na jego miejscu? GM to tylko człowiek i ma prawo się wkurzyć. Poza tym nie liczcie, że Coming dostanie wyrzucony po jednej akcji. Nikomu nie wadzi, dobrze sprawuje swoją funkcję, więc zakładam, że zostanie upomniany/przywołany do porządku.

Nikt o degradzie nie mówi. Powinien zostać zbanowany na tydzień zgodnie z regulaminem.

Do tego nie widzę, żeby jego "wypowiedź" mogła być usprawiedliwiona impulsem. Zwyczajnie wyzwał Kasia bez powodu...

Opublikowano

Nie wiem czemu go bronisz ale po 1

-Pisze wulgarne statusy

-Obraża innych użytkowników

-Obraża team moderacyjny

-Jest wulgarny w stosunku do mnie oraz w stosunku do innych userów

Global powinien być ogarnięty a Coming chyba uważa iż jego regulamin nie dotyczy.

po 2 prowokuje do flame oraz obrazy.

1391961391-U712132.jpg

Opublikowano

Tutaj się z Tobą zgodzę. Ale, jak powiedział sam kokosz, 'na forum nie ma równości'. Nic nie wskórasz.

Uzytkownik to tez tylko czlowiek.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Ale to jak Kas go prowokował to tego już nikt nie widział.Jak dla mnie dobrze napisał i nie ma w tym nic ,aż takiego strasznego.

Każdego czasami poniesie szczególnie gdy mamy styczność z osobami pokroju Kasia

Opublikowano

Nie wiem czemu go bronisz ale po 1

-Pisze wulgarne statusy

-Obraża innych użytkowników

-Obraża team moderacyjny

-Jest wulgarny w stosunku do mnie oraz w stosunku do innych userów

Global powinien być ogarnięty a Coming chyba uważa iż jego regulamin nie dotyczy.

po 2 prowokuje do flame oraz obrazy.

Ale nie unoś się, bo wolałabym uniknąć zbędnych spin. Coming się uniósł, ale nie widziałeś, jak wcześniej Kaś po nim cisnął? W statusie, który został usunięty? I tak przez długi czas był spokojny. Jakby Ciebie ktoś ośmieszał na pewno nie omieszkałbyś go zwyzywać...

Opublikowano

Ale to jak Kas go prowokował to tego już nikt nie widział.Jak dla mnie dobrze napisał i nie ma w tym nic ,aż takiego strasznego.

Tak można w nieskończoność coming też mnie prowokuje ale jakoś ja go nie wyzywam jak coming kasia a więc coming nie musiał obrażać kasia

Ale nie unoś się, bo wolałabym uniknąć zbędnych spin. Coming się uniósł, ale nie widziałeś, jak wcześniej Kaś po nim cisnął? W statusie, który został usunięty? I tak przez długi czas był spokojny. Jakby Ciebie ktoś ośmieszał na pewno nie omieszkałbyś go zwyzywać...

Wyobraź sobie iż mnie hęjcą od około 2 mscy w GRO i jakoś ja nie reaguje na ich hejty czy obrazy, a Coming jak kaś napisał 1 status już od razu musiał po nim cisnąć zamiast po prostu usunąć status ?

1391961391-U712132.jpg

Opublikowano

Pragnę zauważyć, że Kaś dostał bana więc nie ma już kogo osądzać. Jeśli już jednak to robimy to każdy powinien ponieść konsekwencje swoich działań, włącznie z Comingiem.

Opublikowano

Tak można w nieskończoność coming też mnie prowokuje ale jakoś ja go nie wyzywam jak coming kasia a więc coming nie musiał obrażać kasia

Wyobraź sobie iż mnie hęjcą od około 2 mscy w GRO i jakoś ja nie reaguje na ich hejty czy obrazy, a Coming jak kaś napisał 1 status już od razu musiał po nim cisnąć zamiast po prostu usunąć status ?

Dobrze, ale ja nie twierdzę, że Coming zrobił dobrze. Niemniej są ludzie, którzy obrażali o wiele częściej i pozostawali bezkarni. Poza tym jak Ty sobie wyobrażasz zbanowanie GM-a? To po prostu nie przejdzie.

Opublikowano

Dobrze, ale ja nie twierdzę, że Coming zrobił dobrze. Niemniej są ludzie, którzy obrażali o wiele częściej i pozostawali bezkarni. Poza tym jak Ty sobie wyobrażasz zbanowanie GM-a? To po prostu nie przejdzie.

Nie mówię o zbanowaniu ale są jakieś granice jeszcze dziś coming mnie obraził na GG sądzę iż człowiek który nie może powstrzymać swych nerwów na wodzy oraz zachowuje sie wulgarnie i obraźliwie powinien zostać surowo ukarany/zdegradowany

1391961391-U712132.jpg

Opublikowano

Nie mówię o zbanowaniu ale są jakieś granice jeszcze dziś coming mnie obraził na GG sądzę iż człowiek który nie może powstrzymać swych nerwów na wodzy oraz zachowuje sie wulgarnie i obraźliwie powinien zostać surowo ukarany/zdegradowany

Równie dobrze można by zarzucić niesubordynację Administratorom. W końcu każdy z nich przeklął bądź wyzwał kogoś, kto na to zasłużył. Rozumiem doskonale, że należy trzymać nerwy na wodzy, ale czasami po prostu się nie da. Poza tym weź pod uwagę to, że Coming normalnie się tak nie zachowuje. Wcześniej nie widziałam, aby obrażał kogokolwiek. GG nie ma nic do forum. Więc ten argument nie przejdzie.

Opublikowano

Równie dobrze można by zarzucić niesubordynację Administratorom. W końcu każdy z nich przeklął bądź wyzwał kogoś, kto na to zasłużył. Rozumiem doskonale, że należy trzymać nerwy na wodzy, ale czasami po prostu się nie da. Poza tym weź pod uwagę to, że Coming normalnie się tak nie zachowuje. Wcześniej nie widziałam, aby obrażał kogokolwiek. GG nie ma nic do forum. Więc ten argument nie przejdzie.

Nie twierdze że gg ma coś do forum aczkolwiek

Coming powinien dawać przykład użytkownikom w końcu jest global moderatorem i każdy bierze z niego przykład kidzi, modzi pomyśl co by było gdyby kid robił to co coming na pewno po 5minutach degradacja...

A coming prowokuje do flame i od paru dni zachowuje się kategorycznie i nie widze żeby były wyciągnięte z tego konsekwencje.

1391961391-U712132.jpg

Opublikowano

Napisze tak: Nie wszystko jest dla oczu zwykłych użytkowników. To, że nie widać, żeby Comming został pociągnięty do odpowiedzialności, to nie znaczy, że tak się nie stało. Tego typu sprawy załatwia się w gronie administracyjnym, rzadko kiedy rezultaty takich dyskusji zostają wystawione na światło dzienne, a użytkownicy poinformowani o ich skutkach.

Przyznam bez bicia, że osoby takie, jak global moderatorzy mają trochę większe szanse na wykaraskanie się z takich sytuacji poprzez zwykły opierdol, żółtą kartkę, etc, niż zwykły user.

Mimo wszystko, parząc na to, co sie wydarzyło między Commingiem, a Marcuśnym sądzę, że było to po prostu przekomarzanie się dwóch niedojrzałych osób.

Nie rób drugiemu, co Tobie nie miłe. Obydwoje powinni poznać znaczenie tego powiedzenia.

Opublikowano

Napisze tak: Nie wszystko jest dla oczu zwykłych użytkowników. To, że nie widać, żeby Comming został pociągnięty do odpowiedzialności, to nie znaczy, że tak się nie stało. Tego typu sprawy załatwia się w gronie administracyjnym, rzadko kiedy rezultaty takich dyskusji zostają wystawione na światło dzienne, a użytkownicy poinformowani o ich skutkach.

Przyznam bez bicia, że osoby takie, jak global moderatorzy mają trochę większe szanse na wykaraskanie się z takich sytuacji poprzez zwykły opierdol, żółtą kartkę, etc, niż zwykły user.

Mimo wszystko, parząc na to, co sie wydarzyło między Commingiem, a Marcuśnym sądzę, że było to po prostu przekomarzanie się dwóch niedojrzałych osób.

Nie rób drugiemu, co Tobie nie miłe. Obydwoje powinni poznać znaczenie tego powiedzenia.

Wredna dobrze prawisz i masz rację zgodzę się z tobą w pełni ale tu nie chodzi tylko o to że coming sobie zbanował marcuśnego ale o jego zachowanie i to co robi jest wulgarny wgl zachowuje się kategorycznie nadużywa wulgaryzmów, prowokuje do kłótni i parę rzeczy więcej,

1391961391-U712132.jpg

Opublikowano

Dobra, wszystko wszystkim, lecz to jest Globam nie zapominajmy.

Czyli GLOBALNY MODERATOR wszystkich tematów na forum, i wyzywanie się na statusach, lub przkelinanie do zwykłuch Userów

Wykracza poza program podporządkowania się pod zasady , jakie panują na MPC.

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

@Baku. Pamiętaj na tym forum zawsze się dzieliło/dzieli ludzi na tych "lepszych" i "gorszych"

A czym przysłowiowy "Jan Nowak" jest groszy od 2 "Jana Nowaka" który jest Global Modem ?

1391961391-U712132.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...