Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Największe odpały na dworze :D

Titanjium

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Był 2008 rok. Zarejestrowałem się na MPCforum.

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kedyś z kolegami byliśmy na rowerach, i obok była jakaś "nowa" droga, a stara to tak właściwie na spacery/rowery itd. Kawałek tej starej drogi jest używany do jazdy do takiej wsi, i prowadzi pod mostem ( na którym jest nowa trasa) Było gorąco, więc pojechaliśmy tam z kolegami odpocząć, wiecie cień itd. pod były tam napisy niektóre bekowe, więc je czytaliśmy, po chwili przyjeżdża jakiś facet, i nas opieprza, mówił, że zadzwoni po rodziców, to my do niego, za co zadzwoni, i skąd zdobędzie numer telefonu. Powiedział, że zadzwoni na policję, o ni wezwą rodziców, spytaliśmy się za co, powiedział, że za "niszczenie mienia państwowego" my w śmiech bo nic nie robiliśmy, i powiedzieliśmy, że my tylko odpoczywamy w cieniu, wsiadł w samochód i odjechał xD

Opublikowano

Z ostatniego piętra zrzucaliśmy z kumplami rolki papieru na pobliski chodnik i drzewa, poszło wtedy ok. 30 rolek taniego papieru biedronkowego, mam gdzieś filmik na kompie to postaram się wrzucić :D ahh dobrze że na drugi dzień zaczęło padać bo te jedne największe drzewo zmieniło kolor heh.

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Na osikę wbiła jakoś 22/23 a ze był piątek postanowili my skoczyc na festyn dopic :D a ze taka petarda zlapala ze wychodzac z festynu bylo po 0:00 to wiadomo 0 orientacji w terenie :P Na 2 dzien okazalo sie ze kumpel przyjebal glowa w znak informujacy ze jest skret na CPN :D a dokladnie lukiem brwiowym :P 2 kolega pogubił buty jak go prowadzili my po oranym polu :D czemu ?? kto wie xD chyba krócej tam bylo ... :D ogolnie czapa w chuj byla ale za to jaka beka i wspomnienia :D

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

Wróciłem do domu po 18!

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...