Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Największe odpały na dworze :D

Titanjium

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opowiadajcie :D

Może zacznę: Pamiętam jak kiedyś miałem takie fazki, dzwonienie do domofonów na wszystkie numery, dzwonienie z prywatnego z losowych numerów (chybił trafił) i zrzucanie wycieraczek z wieżowców :) Schodzę, idę chodnikiem a tutaj wycieraczka "Welcome" :D

Postarajcie się mówić historie z życia wzięte :)

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chodzilem po dworzu i jadłem kisiel widelcem a nie łyżką HH4H44H4H4

To była przypałowa akcja..

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

Nasrałem koledze na wycieraczkę przed drzwiami przykryłem gazetą i podpaliłem a On to deptał i miał nogę w gównie xDD lol xDD

Na poważnie to.. hmm:

Jak jakieś dziewczyny szły to my z kolegami skuterami jechaliśmy i klepaliśmy po tyłkach :D

3t6EGVz.png

Opublikowano

Z kolegą dzwoniliśmy do znajomej,że niby znalezliśmy kartkę ,że mieszka w domu publicznym , i po ile robi lody itd.

Po 2 minutach oddzwoniła jej matka , i mieliśmy przejebane -.-

Opublikowano

strzelałem sobie samoboje jak stalem na bramce na turnieju hahahah gralismy final turnieju a ja w ostatniej minucie 2 samobuje sobie strzelilem xddd koledzy sie tak wkurwili ze tydzien sie do mnie nie odzywali, a niektorzy nawet do dzisiaj xD beeeka hahahaha

Opublikowano

Nasrałem koledze na wycieraczkę przed drzwiami przykryłem gazetą i podpaliłem a On to deptał i miał nogę w gównie xDD lol xDD

Na poważnie to.. hmm:

Jak jakieś dziewczyny szły to my z kolegami skuterami jechaliśmy i klepaliśmy po tyłkach :D

hahaha dobre xD

fajna beka jest czytać te odpały :D

sygnaturkabyme24.png
Opublikowano

Wyciąganie znajomego z rzeki.

Przypał był nie zły XDDD

Ja jeszcze jak odkręcałem cole kiedyś, to nie w lewo tylko w prawo.

I była niezła akcja z GM Podwórka..

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

Kamieniami w szybe sądowej rzucalismy lub taki stary gosc orzechami nas rzucal

Opublikowano

Nakurwialismy kamieniami w okna i jakas typiara wybiegla i zaczela nas gonic

Najebalismy typiarze gore sniegu na wycieraczke, zadzwonilismy do niej i dzida

Cisnelismy po jednej typiarze, zaraz wylecialo jej dwoch braci, dzida oczywiscie

1342269791-U312181.jpg
Opublikowano

Pojechałem ze znajomymi do kina starym Fordem w automacie, kierowała nasza wspólna koleżanka, która wtedy niedawno zdała prawko, ale zamiast nacisnąć hamulec przed dużymi, automatycznymi, szklanymi drzwiami wcisnęła gaz do końca i wraz z jednym chłopakiem, który stał przed kinem z puszką coli (co później się okazało to był syn policjanta) wjechaliśmy do kina pod same kasy naszym białym Fordem na pełnej! Ludzie się zdziwili, a my później byliśmy w gazecie.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Haha Krasnystaw moje Miasto :D

Nawet nie słyszałem o tym :D

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

Ja pamiętam jak miałem 9/10 lat to z kumplami poszliśmy na pole a to były wtedy wakacje więc trawka była sucha no i jeden z kumpli miał zapałkę wpadliśmy na pomysł zrobienia sobie ogniska :D i z ogniska było wielki pożar i 3-4 wozy strażackie gasiły ten ogień a później było takie wieeelkie czarne koło :D to było dobre :D.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...