Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

równość na forum

Wojciech.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masz troszkę racji moderatorzy uważają się za ,,wyższych".

ale ta pseudo moderatorka bez żadnej kultury , tylko mi dała , gdyż wspomniałem o niej ? zbieg okoliczności , czy ból dupy ?

Opublikowano

Masz troszkę racji moderatorzy uważają się za ,,wyższych".

Bo są i będą. A jak się zachowują to ich sprawa. Możecie ich nie lubić, hejtować, wyzywać i hańbić, ale każdy ma jakąś funkcję na forum. I skoro zostali wybrani i nadal są na tej posadzie to znaczy, że radzą sobie dobrze. Zamiast spamować idiotycznymi tematami to napisz na pw. A nie zbierasz lajki czy tam popularność na przykładzie swojego buntu.

A co do nazwy tematu: ~Na forum nie ma równości - kokosz. To są święte słowa i trzeba się ich trzymać. Bo jakby moderator byłby na równi z nami to byłby nikim i ranga by była bezsensu.

PS@ Nie kumasz polityki for to po jaką cholerę się udzielasz? To jakbyś się zaczął uczyć ułamków w szkole średniej.

Opublikowano

Bo są i będą. A jak się zachowują to ich sprawa. Możecie ich nie lubić, hejtować, wyzywać i hańbić, ale każdy ma jakąś funkcję na forum. I skoro zostali wybrani i nadal są na tej posadzie to znaczy, że radzą sobie dobrze. Zamiast spamować idiotycznymi tematami to napisz na pw. A nie zbierasz lajki czy tam popularność na przykładzie swojego buntu.

A co do nazwy tematu: ~Na forum nie ma równości - kokosz. To są święte słowa i trzeba się ich trzymać. Bo jakby moderator byłby na równi z nami to byłby nikim i ranga by była bezsensu.

PS@ Nie kumasz polityki for to po jaką cholerę się udzielasz? To jakbyś się zaczął uczyć ułamków w szkole średniej.

tak ale dlaczego moderator i reszta noobów nie została ukarana

Opublikowano

No tak ale oni powinni być troszkę bardziej sprawiedliwi.Dla tych co są nieznani itd. dają % bez opamiętania a jakby jakiś mod napisał niewiadomo co to niee jemu nie damy...

sygnaturkabyme24.png
Opublikowano

Widzę tam flame i mogli by zostać ukarani, ale Covver dobrze napisał bo poradził na temat.

Równości nie ma, bo nie może być.

Na co by była ranga Administratora i Global Moderatora? Żeby pisali w publikacjach "fajne like"?

Pilnują porządku i dobrze.

A każdy Moderator+ jest przygotowany na hejty, więc nie musisz się starać ;)

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Gdybyś zaraportował tamten temat to też by dostał warna.

reportowałem

Widzę tam flame i mogli by zostać ukarani, ale Covver dobrze napisał bo poradził na temat.

co poradził to nie był temat z tym związany .

Opublikowano

to co napisal Covver to było takie zbyt obojętne jak dla mnie ...

To coś w stylu mam kupić malucha czy porshe?Kup sobie co chcesz mam wyj*****...

sygnaturkabyme24.png
Opublikowano

No tak ale oni powinni być troszkę bardziej sprawiedliwi.Dla tych co są nieznani itd. dają % bez opamiętania a jakby jakiś mod napisał niewiadomo co to niee jemu nie damy...

Oczywiście, że tak. Niektórzy userzy ułatwili sobie życie na forum, gdyż zakumplowali się z osobami wyżej postawionymi. Tak jest i będzie. Jeżeli Pani/Pan poderator nie dała warów to widocznie tak uznała. Cóż. Niektórzy mają szczęście :)

spam leci .

Za? Odpowiedź? Liczysz, że każdy teraz stanie po Twojej stronie i będzie Ci gratulować za bunt?

Opublikowano

Boże spam to wy teraz robicie tutaj , w tym temacie ...

Jeżeli jakiś moderator czy ktoś spamuje to magiczny przycisk "zgłoś" chociaż wiadome że nie dostanie on ostrzeżenia , to być może w przyszłości zostanie od zdegradowany .

Opublikowano

Skąd ty się urwałeś, że szukasz równości na tym forum ? xDDDDD Widać, żeś 2k13

to dlaczego ten noob nie dostał ? sami dają warny , a jak sami spamią to nic nie mają

Opublikowano

To był temat o traktorach, więc nie wmawiaj mi, że nie było na temat. Poza tym mój drogi szukasz na siłę zadymy. Chcesz się popisać? Czy zyskać poparcie na MPC? I jeszcze jedno - widać od razu kto jest normalnym użytkownikiem, a kto słabym trollem. Ty się zaliczasz do tej drugiej grupy. Jeżeli już musisz trollować i robić z siebie forumowego błazna - rób to przynajmniej dobrze. :)

Opublikowano

to co napisal Covver to było takie zbyt obojętne jak dla mnie ...

To coś w stylu mam kupić malucha czy porshe?Kup sobie co chcesz mam wyj*****...

dokładnie to jest spam , Sama miyoshi powiedziała , odpowiedź ma być zadowalajaca a jak nie jest spamem wiec ?

Opublikowano

Chciałbym też przypomnieć, iż moderatorzy czasem zapominają o rozdaniu warnów innym lub po prostu mają jakieś błędy ;)

Osobiście raz miałem taką sytuację, że było dwóch zwarnowanych, a pięć odpowiedzi nie na temat - musiałem się upominać.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

To był temat o traktorach, więc nie wmawiaj mi, że nie było na temat. Poza tym mój drogi szukasz na siłę zadymy. Chcesz się popisać? Czy zyskać poparcie na MPC? I jeszcze jedno - widać od razu kto jest normalnym użytkownikiem, a kto słabym trollem. Ty się zaliczasz do tej drugiej grupy. Jeżeli już musisz trollować i robić z siebie forumowego błazna - rób to przynajmniej dobrze. :)

robisz z siebie idiotkę ?? dajesz komuś 5% za spam a nie znasz podstawowego regulaminu , gdzie ty się uchowałaś ?

Opublikowano

robisz z siebie idiotkę ?? dajesz komuś 5% za spam a nie znasz podstawowego regulaminu , gdzie ty się uchowałaś ?

Ty także nie znasz, ponieważ obrażasz administrację.

Nie rób kolejnego tematu, że 5% dostałeś za to(i tak nie będziesz mógł, 14 dni).

Równości nie ma na ŻADNYM forum. Tak jakbyś poszedł do szefa w pracy i mówił "Siema koleś, idziemy na piwko? Btw. Wczoraj to zrobiłeś taką głupotę, że aż prawie się zadławiłem śmiechem!".

Nawet niezłe prowo, ale i tak nie wyszło ;)

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Marock i to jest spam ...

Ale jako iż jesteś "eXmoderatorem" to pewnie przez swe znajomości nie dostaniesz warna .

Sprawiedliwość na tym forum bierze góre widzę ... 8S

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...