Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

równość na forum

Wojciech.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie wyjaśnili. Nie rozumiem sensu trzymania tego topicu. Niestety nasz autor nie umie zapanowac nad emocjami.

Miyoshi działaj :)

Opublikowano

To to nic. Potrafią wyrzucić dobrego moderatora/kida za nic, a takiego, który ciągle odpierdala manianę, zostawić.. To się nazywa lizanie dupy, o. Się dziwicie dlaczego ludzie unbany dostają z permów. Z permów, które zostały nadane za to, że złamało się regulamin, a nie z powodu "bo moge"?

Opublikowano

robisz z siebie idiotkę ?? dajesz komuś 5% za spam a nie znasz podstawowego regulaminu , gdzie ty się uchowałaś ?

Dobrze że za spam a nie za to co naprawdę napisałem w raporcie dot. tamtego usera :D

Sam wysłałem tamtego raporta i napisałem "spam + ..". Troll można zaliczyć do spamu więc? Ona tylko wykonuje swoją robotę, raportowanie takich userów to moja rola i możesz mieć do mnie o to pretensje :D

@edit

Jeszcze mam pytanie, czy mogę Cię zraportować za obrażanie innych? Czy to indywidualna sprawa? xD

Opublikowano

Ja wczoraj dostałem 5% bo zadałem pytanie. Co prawda było ono zgodnie z tematyką tematu ale to jest kurwa offtop -.-

Na forum są równi równiejsi. Masz znajomości, rangę? Tak? Jesteś bogiem na forum. Nie? Jesteś śmieciem do zbierania %

Opublikowano

Panowie wyjaśnili. Nie rozumiem sensu trzymania tego topicu. Niestety nasz autor nie umie zapanowac nad emocjami.

Miyoshi działaj :)

Niech zamknie temat i niech się dogadają ...

Napisz 10 tutów, pomagaj czynnie przez rok i wtedy jak sie dostaniesz na moda to pogadamy czy to tak łatwo

Jak spełnię wymaganie (minimum 3 miesiące na forum) .

To uwierz że przy otwartej rekrutacji to zrobię ...

@top.

Nie odbiegając od tematu .

SPRAWIEDLIWOŚCI NIE MA !!!!

Opublikowano

Marock i to jest spam ...

Ale jako iż jesteś "eXmoderatorem" to pewnie przez swe znajomości nie dostaniesz warna .

Sprawiedliwość na tym forum bierze góre widzę ... 8S

Waldemarze, nie dostane warna, bo wiem iż tym postem uświadamiam wam, jak daleko jesteście od aktualnego świata i otaczających was userów.

A jeśli dostane warna, to przyjme go na klate jak Arnold 200kg i będe dumny, że cisne, a raczej uczę kogoś.

jołki :*

Opublikowano

dokładnie to jest spam , Sama miyoshi powiedziała , odpowiedź ma być zadowalajaca a jak nie jest spamem wiec ?

Powiem Ci tyle - głupie pytanie, głupia odpowiedź. Idź trollować gdzie indziej.

Skargi i zażalenia -> PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...