Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Buduje składy do fify 13 UT

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uzbieraj jeszcze trochę na lepszego LM, możesz kupić Boatenga zamiast Subotica. Jak kupisz np. Hazarda na LM, to Ramiresa zamiast Fellainiego, ale powoli. Jak słabo Ci się gra Gundoganem, weź sobie Javiego Martineza.

• Odpowiedzi 233
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przetestuj go, według większośći osób jak i mnie jest po prostu lepszy, ma większe umiejętności, Walcott ma tylko tempo i nic więcej, strzał 71 mówi sam za siebie. Kompany jest najlepszy z Barclays, chyba, że stać Ciebie na Vertonghena z TOTS (87ovr).

Opublikowano

ale arfa jest dla mnie za wolny, bo walcott zawsze mi ratuje dupe tym że zapierdala do piłki jak szalony jak mu wysune a jak grałem na ben arfe to często obrońcy byli szybsi

Opublikowano

http://www.futhead.com/fifa/squads/11943886/#

http--,,--//www.futhead.com/fifa/squads/11944283/#

Nie udzielajcie się w nieswoim temacie ok ?

a i geniuszu totsy na pc są o niebo droższe a nawet nie spojrzałeś ile by to wyniosło

No fajne fajne a dałbyś rade zrobić

Budżet: 10 Milionów

Formacja:Jakaś Tania

Liga/Ligi: Totalna mieszanina najlepszych zawodników świata Tj Ronaldo Messi Cassilas itp Ogolnie największy rating i dobrzy w grze nie tylko na karcie i nie muszą być totsy to ma być na PC

CR.png

Opublikowano

ronaldo i messi na pc to już razem jakieś 10mln

Ewentualnie jeszcze dokupie troche monet poprostu zrób skład i ocenie czy da sie skołować tyle monet

CR.png

Opublikowano

@up twój cały skład jest do zmiany bo każdy powinien mieć po 9 zgrania

do tego co wcześniej wstawił skład z bpl. Czy Ty kurwa widzisz że totsy na pc nie mają cen ?

mg7k04q.jpg

Opublikowano

@Cristiano.

A czy ty kurwa nie widzisz że koleś chciał skład do 10kk to złożyłem mu wg. futhead za 5kk biorąc pod uwagę ceny totsów bocie jebany......

Boże, widzisz i nie grzmisz...

KONTO TEGO UŻYTKOWNIKA ZOSTAŁO ZABLOKOWANE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...