Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Precastingi do Mam Talent - opinie.

UniBag

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Idź na casting, a jeśli spytają się kto ci doradził to powiedź mpcforum.pl : D

Już dostałem tyle prośb od znajomych żeby ich pozdrowić ze to jest po prostu ^^:D

Muszę od Jury autografy pościągać, od Prokopa też...

Zajrzyj na bloga -> Click

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nic oryginalnego, amatorszczyzna. Wątpię, że nawet w telewizji Twój występ wyemitują.

Zauważ że ja pochodzę ze wsi, i właściwie nie stać mnie na profesjonalny sprzęt ;D

Harmonijka za 2 dychy, mikrofon dycha...

Jak na takie warunki to chyba dobrze mi idzie.

Opublikowano

Zajebiste, sam co nieco uczę się beatboxu, ale z harmonijką to jeszcze nie widziałem ;D
Myślę że masz spore szanse, gorsze "talenty" przechodziły ;>

Pozdrów MPC jak się dostaniesz :D

Game Over

Opublikowano

Mi się podoba,łapaj suba,poćwicz jeszcze jutro i lecisz na casting ;]

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Zauważ że ja pochodzę ze wsi, i właściwie nie stać mnie na profesjonalny sprzęt ;D

Harmonijka za 2 dychy, mikrofon dycha...

Jak na takie warunki to chyba dobrze mi idzie.

Nie przejmuj się tym gościem , potrafi tylko siedziec na tyłku i narzekać.

Dla mnie git , najlepiej jak byś jeszcze dzisiaj i jutro nauczył się czegoś nowego do beatboxu na youtube masz poradniki, jedna rzecz mnie tylko rozwala u Ciebie a mianowicie te 2 misie ;)

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Mówcie co checie , ale ja bym go widzial w półinale , jeszcze trochę podszkoli się i będzie super , a Ci co hejtują to niech sami tak zrobią , mam nadzieje że się dostaniesz , inni co byli beznadziejni przeszli , to ty też(oczywiscie nie mam na mysli ze ty jestes beznadziejny xD) , od Chylińskiej masz na TAK , od Foremniaczki raczej też , a Kozyra to stary pedał i nie wiem , w każdym razie masz ode mnie SMS'a jak będziesz w półfinale . :)

Opublikowano

Nie przejmuj się tym gościem , potrafi tylko siedziec na tyłku i narzekać.

Dla mnie git , najlepiej jak byś jeszcze dzisiaj i jutro nauczył się czegoś nowego do beatboxu na youtube masz poradniki, jedna rzecz mnie tylko rozwala u Ciebie a mianowicie te 2 misie ;)

Miśki zawsze spoko, na castingu dam z siebie wszystko, i powiadomie was czy dostałem się dalej :D

Opublikowano

Idź.

Zawszę możesz spróbować i nic na tym nie stracisz.

Co do filmików to bardzo fajnie ci to wychodzi.

Jeśli się zdecydujesz to wrzucisz filmik na yt z występem.

Chętnie obejrzę :)

Powodzenia.

Opublikowano

Jest problem, ktoś będzie musiał go nagrywać :D

Chodzi mi o to że jak w telewizji puszczą to żebyś z neta linka zapodał jak będzie ;)

Opublikowano

Chodzi mi o to że jak w telewizji puszczą to żebyś z neta linka zapodał jak będzie ;)

Ło jeju za daleko polazłeś narazie są castingi do castingów w telewizji :D

Opublikowano

Całe MPCForum będzie cię wspierać idź na casting ale pamiętaj przygotuj coś odjazdowego trzymam kciuki.

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Więc tak, na początku trzeba było czekać, od 9:30 rozdawali takie ankiety, żeby się wpisać...

Tam trzeba było napisać co się będzie robić, jak będzie przebiegał występ, i czemu akurat mnie mają wziąć,

to wypełniłem i zaniosłem im, dali mi numerek, przykleiłem w widocznym miejscu (na brzuchu).

Po jakimś czasie zaprosili mnie, wszedłem na salę, miałem powiedzieć do kamery coś o sobie,

skąd przyjechałem itp. Miałem zrobić swoje, po czym oni ten nagrany materiał obejrzą w Warszawie,

i do mnie zadzwonią jeżeli się dostałem do II etapu w TV ;D Niby do 17 maja tak zadzwonią

Oby ;D

Jeżeli nie to się zgłoszę drogą elektroniczną.

PS. gościu co ankiety zbierał się mną zachwycał, chciał mój kanał na yt zobaczyć,

później gadał mi ile lat beatboxuję itp...

Opublikowano

No to gratuluje a jak stres? Zzeral Cie?

btw , sory za brak polskich znaków ale pisałem z angielskiego telefonu ;)

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...