Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Precastingi do Mam Talent - opinie.

UniBag

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano 28.04.2013 r. w Poznaniu jest casting do Mam Talent, wcześniej oczywiście były castingi w innych miejscowościach.

Ja interesuję się od lat Beatboxem, od jakichś 2 tyg. gram na harmonijce ustnej, znajomi chwalą moje wyczyny,

łączę grę na harmonijce z beatboxem, nauczyciele są zafascynowani.

Mam takie pytanie odnośnie tego czy miałbym ewentualnie jakieś szanse by dostać się do castingu wyświetlanego w telewizji?

Beatbox+Harmonijka to mimo wszystko coś nowego w Mam Talent i chyba jeszcze nikt w Polsce nie próbował jakoś w ten sposób "zaistnieć",

no może było parę osób, ale no cóż...

Moim celem nie jest dostanie się gdzieś do półfinału, czy coś takiego, ale chciałbym wystąpić w castingu gdzie są już jurorzy,

teraz nie ma się za bardzo czego obawiać, hejtu zbyt wielkiego nie będzie bo Wojewódzki poszedł do X-Factor.

Oczywiście jakbym dalej przeszedł to byłoby miło, jednak moim celem jest by zobaczyli mnie znajomi którzy nie wierzą w moje możliwości,

chcę pokazać że potencjalny idiota z ich szkoły jest w stanie coś osiągnąć.

Od kilku lat zajmuję się muzyką, gram na harmonijce, keyboardzie, accordionie i na flecie, tworzę własną muzę,

czy jednak to wystarczy? Dołączam wam filmiki z YT z moim występem...

Chciałbym poznać waszą opinię...., a moze był ktoś z was już na castingu?

http://www.youtube.com/watch?v=eoWtL2PL5UE

http://www.youtube.com/watch?v=6f8kwkn3XWI

http://www.youtube.com/watch?v=2RlTN3_G9_8

Zajrzyj na bloga -> Click

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widzę że ci bardzo zależy żeby być w telewizji. Poza tym, wątpię że wygrasz albo coś. :)

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

Widzę że ci bardzo zależy żeby być w telewizji. Poza tym, wątpię że wygrasz albo coś. :)

Nie chcę wygrać, chcę się pokazać :D

No ale jakbym miał już wygrać to bym nie pogardził.

Opublikowano

Nie chcę wygrać, chcę się pokazać :D

No ale jakbym miał już wygrać to bym nie pogardził.

Pomarzyć zawsze można. :)

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

Rzeczywiście dobrze Ci to wychodzi! Coś oryginalnego w końcu. Idź na casting, trzymam kciuki. :)

czy to takie oryginalne to nie wiem bo już wcześniej widziałem innych co tak potrafią.

Fakt jest jeden,że mało jest to rozpowszechnione i wielu o tym nie wie co daje ci możliwość potencjalnego przejścia dalej.

Opublikowano

Ciekawie to brzmi, jednak sądzę, że potrzebujesz jeszcze dużo praktyki, by daleko dojść. Do tego programu nie idzie się szlifować talent, tam trzeba pokazać lata ciężkiej pracy nad nim.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

czy to takie oryginalne to nie wiem bo już wcześniej widziałem innych co tak potrafią.

Fakt jest jeden,że mało jest to rozpowszechnione i wielu o tym nie wie co daje ci możliwość potencjalnego przejścia dalej.

Racja jest chyba taki najbardziej znany Harmonikobeatboxer Dave Crow, nie jestem sam :D

Są ludzie umiejący lepiej, ale ja myślę że warto iść spróbować, zawsze chciałem iść do tego programu,

no ale okoliczności takie jakie są skłoniły mnie do szybkiego działania.

Dopiero 2 tyg. temu dowiedziałem się o castingu, i 2 tyg temu zakupiłem harmonijkę,

ćwiczę cały dzień, rodzice już jobla dostają ^^ Bo nonstop harmonijkę słychać ;D

Opublikowano

Jeżeli czujesz wewnętrzną potrzebę to idź. Przecież w mam talent są normalni ludzie. Tobie wychodzi to świetnie, każdy chce się pokazać, więc zrób to i Ty.

" Najważniejsze w życiu, to być szczęśliwym "

Opublikowano

Heheh super Ci to wychodzi :D

Poćwicz jeszcze trochę, jak będzie casting to od razu na niego idź.

Warto spróbować :D

W niedzielę jest :D

Opublikowano

Jeśli Kozyra i Foremniakowa będą w jury znowu, to nie wróżę ci przejścia dalej. Oni tylko stawiają na tych co mają po 12 lat i śpiewają. ;_;

Opublikowano

poćwicz jeszcze ze 2 lata, to być może wyjdzie z tego coś dobrego, bo teraz słabo w chuj

Jak mi się nie uda to napewno będę dążył do tego by mi się później udało ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...