Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fajny JailBreak (Miła Atmosfera) +Film YT

tralalabumcyk

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer ma jedną wadę... jak nie ma adminów, to często do CT wchodzą gracze bez mutacji, to psuje całą zabawę :D

No i czasami są wyzwiska :D

Tak to, nie mam innych zastrzeżeń i polecam serwer :)

Opublikowano

Oj tam oj tam, rekrutacja jest on więc zapraszamy chętnych. :)

A co tam u Nas nowego?

-Nowe Mapy (10 może więcej)

-Wgrane ulepszone soundy do kaczek bo było cicho słychać

-Wgrany sound do zabawy WojnaUliczna

Opublikowano

Został ogłoszony konkurs na zrobienie filmu z naszego Serwera, główną nagrodą jest VIP na 3 miesiące , przegrani mogą liczyć też na Vipa tylko że na 2 tyg ;) Czas składania i wrzucenia filmów na yt macie do końca listopada. O więcej informacji pytajcie na Naszym Serwerze.

Zapraszamy do wzięcia udziału. Może to dla was nic trudnego zrobić taki film a VIP wpadnie ;)

Opublikowano

Zaciekawiło mnie to, że jest 5 stron komentarzy i 97% to pozytywne. Na pewno wbije albo jeszcze dziś, albo jutro i przetestuje. Mam tylko jedno pytanie. Czy można grać TT bez micra bez problemów? Są często takie serwery, gdzie jak się nie używa to się grać nie da. Oczywiście mogę używać, ale nie zawsze. I czy jak ma się mutację i 14 lat to można gadać? :P Jak zagram, to z edytuje i ocenie. :)
Edit: Wszedłem na ten serwer, ale niestety nie słyszę ludzi jak gadają. Widać, że chcą gadać, lecz ja ich nie słyszę. Tralalabumcyk, może byś wiedział o co chodzi? Mam Steam jakby co ;P A na prawdę chcę sprawdzić ten serwer i pograć. :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kolego wyżej jeśli masz steam to nie pograsz na jb, wbić wbijesz ale nie będziesz nikogo słyszał co mówią :-(. Polecam zrobić aktualizację do wcześniejszej wersji steam, nie którzy moi gracze steam mieli ten problem i im to pomagało. Można w tt grać bez micra, w ct nie. Tak możesz mówić przez mikro jak nie masz mutacji, ale się nie wydzieraj hehe.

/REF

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

/Ref

Jak ktoś nie miał co robić z $ na naszym serwerze to teraz na pewno je na coś wykorzysta. :)

Dodaliśmy unikatowy sklepik pod komendą /sklep. Można w nim kupić m.in. glocka, dodatkowe hp i inne fajne rzeczy, wystarczy wejść na Serwer i zobaczyć.

Zapraszamy.

Opublikowano

Został dodany plugin na wyrzucanie hajsu, można np. go przekazać komuś innemu (Nóż i g, wyrzuca po 1k $), jak kogoś zabijemy albo nas zabiją to wypada 1k $. Takie uzupełnienie do sklepu.

Została usunięta komenda totalny bezruch, od teraz tę komendę będzie zastępował bezruch do odwołania. Dużo nowych osób czasem się myliło z tymi bezruchami więc będzie to dla nich jak znalazł. :)

Nie wiem czy pisałem ale jest jeszcze jest na Serwerze łatka aby gracze steam słyszeli ns i na odwrót oraz dużo fajnych czapek (Nowe).

#Refresh

Opublikowano

Totalny bezruch powrócił, dużo osób się z tym myliło. Został za to dodany zakaz używania poleceń do odwołania. Więc są 2 bezruchy. Normalny się nie odwołuje, totalny się odwołuje.

Dodane nowe czapki, więcej się już chyba nie da, maximum fajnych czapek jakie tylko dało się znaleźć (10 stron ogólnie jest - każdy wybierze coś dla siebie).

#Refresh

Opublikowano

Dzieci, ty pewnie byłeś 1 z nich hehe. W administracji nie ma żadnych tego typu a o starszych graczy trudniej. Nie jest tak źle jak to napisałeś.

Przepraszamy za problemy, Serwer był nieaktywny z powodów hostingowych. Wszystkie vipy itp. zostały przedłużone o 7dni (Przerwa była krócej, ten kto miał coś kupione to ma zysk :P).

-Zamieniono 2 czapki na fajniejsze

-Częściowa edycja silnika (Co niektóre pluginy były już edytowane, to było takie jakby dopełnienie do całości)

-Dodany zakaz mylenia komend Więźniom (Czyli nie mogą być 2 czapki w poleceniu, nie można mówić ostatnia reakcja podkowa itp.)

#Refresh

Opublikowano

Co tam u nas słychać? Zmiany, zmiany i jeszcze raz zmiany. Serdecznie zapraszamy na nasz Serwer.

-Nowa unikalna zabawa

-Dodane nowe życzenia (Razem jest trzy strony, pojedynki są dobrze dobrane każdy znajdzie coś dla siebie)

-Usunięty FD z życzeń i zombie (Bugowało to się z modelem vipa, w przypadku zombie został dodany duszek także jest ciekawiej)

-Edycja sklepu (Ceny zostały zmniejszone, bardziej praktyczny i taka tam kosmetyka, w sklepie nie należy spodziewać się nowości bo dotarł on raczej do finalnej wersji bez bugów itp.)

-Usunięcie automatycznej zabawy piątkowej KD (Wielu osobom to się znudziło, był czasem problem z duszkami w piątek także nie ma tej zabawy automatycznie. Zabaw jest dużo na Serwerze, jest w czym wybierać także spokojnie gracze wybierają na życzeniu lub sam Ct coś zawsze da)

-Odblokowane duszki na FD

-Wiele osób brało tak jakby 2 życzenia (przeważnie więcej) naraz że wygra pojedynek na coś i ma np ducha. Usuneliśmy to. Duszka danej osobie można dać bez problemu. Jedno życzenie na osobę.

#Refresh

Opublikowano

-Usunięta część czapek tych których gracze nie używali, daliśmy mniej a takie co są w miarę znane i fajne :)

-Nowe pięści zarówno w tt i ct żeby było sprawiedliwie

-Większy rygor na mutację w CT, gracze z ogarem umysłu i mutacją (16+) mają pierwszeństwo przed innymi graczami

#Refresh

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...