Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fajny JailBreak (Miła Atmosfera) +Film YT

tralalabumcyk

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Publikacje odświeżamy co 3 dni!

Oferta dot. MyBB, IPB, phpbb by przemo, phpbb3:

• Instalacja, konfiguracja forum
  • Konwertowanie bazy do innych silników np. z MyBB do IPB lub IPB 3.4 do 4.x
  • Przenoszenie forum z jednego serwera na drugi
  • Podpinanie domen
  • Instalacja, konfiguracja pluginów, lekka modyfikacja
  • Instalacja stylów, modyfikacje wyglądu forum
  • Doradztwo
  • Zaproponuj coś.
  • Technik

Tworzenie stron WWW (HTML5+ CSS3+JS) BOOSTRAP

Opublikowano

Sory, ale byla impra i musiałem to wrzucić, film to zawsze film, chociaż sobie popatrzcie. Odświeże za te 5dni i się wyrówna, i bedzie kwita,

sory za spam to tylko odp.

Opublikowano

/Refresh

Kilka dni temu został wgrany AmxBans na Nasz Serwer , wszystkie bany bany teraz będa w Bazie Danych, żaden nie ucieknie, nikt nikogo bez przyczyn nie odbanuje itp.

Wgrane zostało też kilka nowych map jak i poprawki w Menu Admina (Jest teraz bardziej przejrzyste, nikt nie będzie stopował Serwera, restartował rund, używał nadmiernych komend itp.)

Opublikowano

/Refresh

Na serwerze nic się raczej tak nowego wydarzyło, amxbans został skonfigurowany pod JailBreak wszystko pięknie śmiga itd. i jest też konkurs który zaczął się ostatnio (Coś chyba od Weekendu) i trwa do końca wakacji, polega on na zrobieniu danej ilości reklam i zdobyciu nagrody do takowej ilości reklam przypisanej. (Główna nagroda Admin na 1miech (Jak złożycie podanie , wtedy za darmo, a jak nie pykanie to 2 miechy vip - Ale to już odpada, bo zdobyli) (Zostały jeszcze 1 vip na 2 tyg i 2 vip na 1 miech)

Co planujemy zrobić:

- Powiększyć sloty (Teraz jest 19, może będzie 23, a może 25 ale to musicie grać ostro wtedy :)) (Zostanie to zrobione gdzieś za parę tygodni, ponieważ Serwer jest opłacony na te 19slot i nie ma sensu przepłacać).

- Wgrać nowe mapki (Zawsze się jakaś nową wgrywa, ale lamentujecie że się wam nudzą więc zostanie coś skombinowane nowego :))

Opublikowano

Miła atmosfera, miła adminstracja, serwer super Zapraszam wszystkich którzy lubią się pobawić :), szybko sie rozbudowuje mam nadzieje że serwer wytrzyma bardzo długo:)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

/Refresh

Były kłopoty z Serwerem (Ktoś go pewnie crashował, ale ogarnąłem jak to zabezpieczyć), nastąpiła zmiana moda na jakiś czas, ale po wielu prośbach powracamy :-) Fajny Serwer, szkoda by było go tak zostawić.

Opublikowano

/Refresh

Co tam u Nas słychać?

-Wgrane nowe mapy

-Nowa zabawa

-Nowe 2 życzenia

I to raczej tyle bugi jak jakieś z mapkami występują to staramy się naprawiać jak najszybciej.

Pozdrawiam

Opublikowano

/Refresh

Dodałem jeszcze parę życzeń prócz tych 2 na początku (Pojedynki)

1 czy 2 mapki wgrałem które były na Serwerze już kiedyś a ich nie było

A i jeszcze ss z kaczek co grają w piłkę, później edytuje i dodam zdjęcie :P

No i to chyba tyle :]

Zapraszamy

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...