Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fajny JailBreak (Miła Atmosfera) +Film YT

tralalabumcyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Długo montowaliśmy ale naprawdę warto było ;]

Zapraszamy na Serwer!!

Rekrutacja otwarta.

IP: 213.189.52.33:27105

b_350_20_00FFFF_0000FF_FFFF00_FFFFFF.png

Tak się bawi u nas :) (Imprezka) (Nagrane przez Gracza bez przygotowań, była muza była impra :))

A tutaj imprezka z okazji 19 slotów:

A tutaj macie parę SS jak się bawimy :]

rp0w.png

mbqj.png

ex40.png

awqh.jpg

4z0h.jpg

iczz.jpg

wsjb.jpg

66w3.jpg

6jg9.jpg

hrkd.png

zzv2.png

3wkh.png

8alk.png

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Haha to ma być serwer?

Kogo obchodzi że macie film na YT??

6 slotów to możecie sobie do domu wziąść.

Nie polecam, nie zagram i bedę źle oceniał ten serwer dopóki nie zmienia takiego banalnego stanu rzeczy.

[√]100 postów

[√]200 postów

[√]300 postów

[x]400 postów

[x]500 postów

Opublikowano

Jao tym serwie złego słowa powiedzieć nie mogę. To prawda że może i mało slotów ale to dopiero początek a najgorzej jest zacząć. Nie długo jak twierdził admin sloty zostaną zwiększone co poprawi rozgrywke i da więcej frajdy :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie polecam szajs jakiego jeszcze nie było zwykły syf z neta i to jeszcze nikt nie gra + tylko 6slotów serwer dla kolegów z klasy wbiłem i zaczęli cwaniakować syf syf syf nie wbijać!!!

nieziemskiskill -zobaczcie 100% lepszy serwer

Opublikowano

Nie reklamuj w moim temacie, załóż sobie swój temat i tam sobie zrób reklamę, a nie mi się tu podpinasz.

A co do slotów, to na brak graczy i adminów nie narzekam więc powiększę (Nie jestem też jakiś biedak albo sknera :D)

Syf? Paczka jest bardzo dobra (Udoskonalam to coraz nowszymi mapami, staram się dobierać dobre pluginy, daje soundy do zabaw itd. po prostu mam na to czas a ty sobie pewnie już śpisz :P)

Mikro jest +16 więc jedynym dzieciaczkiem jaki był na Serwerze byłeś pewnie ty... (I nie przejmować się jakimiś reklamotorami, którzy pierdolą od rzeczy jak nawet na Serwerze ich nie było. Grajcie na pewno nie spotkacie jakiś dzieciaczków w CT co nie ogarniają, wyzywają, robią fk itp. ;))

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...