Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.5.1][HP NAD GŁOWAMI][NOWY SYSTEM GILDII][WIĘKSZY EXP][AUTORSKIE PLUGINY][NOWE DROPY] ◤ OldCrafters ◥ Serwer stworzony dla Ciebie!

Risen.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 178
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serwer nie działa ponieważ gdy loguję się na stronę csrv pisze mi coś takiego "Wystąpił wewnętrzny błąd na Twoim serwerze, technicy dostali już zgłoszenie.

TO JEST WIADOMOSC OD ADMINA CZYTAJCIE! TECHNICY DOSTALI JUZ ZGLOSZENIE!

9625174_4_25.png

Opublikowano

Żaden admin nie rozdaje itemów, jeśli masz na to jakiś dowód prześlij mi na PW. ;)

Zrobię coś z tym. :>

Zapraszam na serwer, wszystko już działa. ;-)

xD

xD

5465845486.png

Opublikowano

Risen nie powiedział bym dzisiaj jak grałem moderator kazał żebym mu dał eq i zmienil postac a on mi pózniej go nie oddal jak się spytalem o laka powiedzial że większość ma 7 lat a on ma 8 więc ?

Opublikowano

TheSuchy : Napisałeś to tak, że nic nie zrozumiałem. :F

Mamy tylko jednego Moderatora i ma on 17 lat, więc nie wiem za bardzo o czym mówisz. ;o

5465845486.png

Opublikowano

Powiem tyle admistracja beznadziejna olewa wszelkie zgłoszenia na serwerze sama gimbaza ... ja se specjalnie siedzibę robię dalekoooo a tu jakiś vip sie tepa do mnie i mnie zabija żałosny serwer nie polecam ...

i jeszcze raz nie wchodźcie na ten serwer strata czasu i tak na początku albo admin albo jakiś vip was zabije ...

Opublikowano

@UP
Jeżeli VIP się do Ciebie teleportował, to musiałeś zaakceptować tą teleportację, więc to już Twój problem. ;)

Nie ma tak, że VIP się tepa bez zgody.

5465845486.png

Opublikowano

@UP

Jeżeli VIP się do Ciebie teleportował, to musiałeś zaakceptować tą teleportację, więc to już Twój problem. ;)

Nie ma tak, że VIP się tepa bez zgody

No widzisz jakoś się tepną albo był to jakiś mod ...

tak że jak narazie serwer ma - ode mnie

Opublikowano

Sprawdzałem logi, nie był to żaden Moderator, z resztą mamy jednego Moda i to zaufanego. ;)

Dostałem bana a treść była taka administrator ma zawsze racje. WTF ? Z adminem się żadnym nie kłóciłem tak że ... ban za nic ? ...

Ehh na początku sobie mówię no serwer spoko chyba polecę znajomym ale po tym co się stało macie wielkiego - ode mnie

Opublikowano

@DeathDacek
Cieszę się, ale co z tego tak naprawdę, że masz taki nick? ;o

Zapraszam na serwer! ;-)

W nocy dodaliśmy kilka ciekawych pluginów. ;)

5465845486.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...