Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.5.1][HP NAD GŁOWAMI][NOWY SYSTEM GILDII][WIĘKSZY EXP][AUTORSKIE PLUGINY][NOWE DROPY] ◤ OldCrafters ◥ Serwer stworzony dla Ciebie!

Risen.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba masz coś z komputerem albo nie wiem... Mam tam serwer i co chwile wchodze na strone i problemów nie ma...

Jeszcze jedno. Po co tworzycie kolejne tematy? Jeden wam nie starczy? http://www.mpcforum.pl/topic/927295-zajebisty-serwer-survivalfrakcje-ip-9112117920945203/ Gdy wbijam pod to ip znajduje sie na waszym serwerze.... Serwer wam co chwile pada.. Rezygnuje z gry. Nie polecam. Żegnam

• Odpowiedzi 178
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A widzisz żeby tamten temat był robiony przez kogoś z administratorów? ktoś z graczy pomyślał że tu pewnie nie ma reklamy więc zrobił, jeśli nie wiesz co to "Serwer Pada" to zastanów się dobrze, bo serwer nie padł ani razu, tylko sam go resetowałem 2x, za pierwszym razem aby wgrać nocheata najnowszego, a później usunąłęm go i wgrałem starego bo nie działał, także gdy się nie zna to takie głupoty się pisze.

"Sprzęt nie czyni gracza dobrym, ale pomaga dobremu być jeszcze lepszym" ~ Ja

Opublikowano

@MaxFB
Przy wgrywaniu najnowszego NoCheataPlus zazwyczaj lepiej serwer zrestartować, ponieważ często buguje się i serwer się crashuje = cofka. ;)

Zapraszamy! ;-)

5465845486.png

Opublikowano

@MaxFB

Bardzo się cieszę, że chcesz zasponsorować jednak zostaniemy na CraftServe.

Lagi minęły a mamy automatyczny ItemShop i trochę kasy już tam mamy. ^_^

Ale wielkie dzięki za propozycję.

5465845486.png

Opublikowano

MPCforum, kanał YouTube 620 widzów, będzie za kilka dni na kanale 1600 widzów od kumpla i tyle.

Po prostu trzeba mieć do tego to coś, żeby zareklamować. :P

5465845486.png

Opublikowano

Człowieku powiedz mi jakim cudem temat jest cały czas na 1 stronie, najwyżej a w ogóle w temacie nie ma nowych postów? Kurwa mać tworzysz nowe tematy tego samego serwera. huj mnie obchodzi Twoja gadka że to gracze. Spamujesz kurwa ciągle, Jebjesz każdego tutaj kto Ci się sprzeciwi. Nie myśl sobie że jestem jakiś hejter lub zazdrośnik ale śledze Twoje serwery jakiś czas i wiem kurwa jak jest. Gówno się znasz człowieku, Gracze nie mają dostępu do podstawowych komend, Lagi jak chuj na serwerze

Grać się nie da, Gracze się skarżą na lagi, Bugi a wy to kurwa głęboko w dupie macie. Tylko wam vipy i sprzedawanie gildi za sms w głowie.

Napisałem To bo mam już kurwa dość tego to co Ty kurwa robisz. Jesteś kidModem i jaki przykład dajesz?

Jebjesz każdego kto Ci się sprzeciwi Spamujesz a gówno się człowieku znasz. Gówno!

Nie będe się rozpisywał bo to i tak nie da. Ty i tak swoje i będziesz mnie jebał zaraz jak każdego. Tobie się człowieku nie da przemówić do rozsądku. Choćbym jakich argumentów użył

to ty i tak kurwa swoje. Żegnam

Opublikowano

@MaxFB

Jedyny temat, który ja stworzyłem, to ten temat.

Jest cały czas na pierwszej stronie, bo jest pewien sposób na to, który nie łamie regulaminu.

Inne tematy są tworzone najczęściej przez graczy. Za reklamy dajemy drobne upominki dlatego się narobiło tyle tych tematów.

Ale skoro myślisz, że nic nie do mnie nie dociera to nie mamy o czym dyskutować. ;)

5465845486.png

Opublikowano

Zapraszamy na serwer ;p

.

.

.

Opublikowano

Exp jest powiększony 2x więc nie widzę sensu dodawania.

x

.

.

Opublikowano

Ok. 17:00 Odbędzie Się Event Parkour.

Opublikowano

@MrKoksarz :

Jak powiedział DISABLED exp jest powiększony, chociaż exp ze Stone, to bardzo ciekawe urozmaicenie. ;)

Możliwe, że dodam coś takiego, ale muszę się poważnie zastanowić. ;-)

Przywróciłem przycisk teleportujący w losowe miejsce!

Teraz nie będzie problemu z kampieniem na nowych graczy przed spawnem. ;)

5465845486.png

Opublikowano

Dokładnie tak jak powiedział Suchy =)

Jeżeli serwer nadal będzie się w takim tempie rozwijał zakupimy lepszą maszynę, będzie więcej slotów!

Dodałem też link do ItemShopu w prezentacji :>

Zapraszam na serwer.

5465845486.png

Opublikowano

O 17:00 Odbędzie się event PvP!

.

Opublikowano

@UP
Wierz w to co piszą gracze. ;)
Jak mogą gracze wiedzieć czy są autorskie pluginy, czy nie, skoro nie mają dostępu do /pl oraz /? ;o

Zapraszam na serwer! ;-)

5465845486.png

Opublikowano

serwer nie działa ponieważ gdy loguję się na stronę csrv pisze mi coś takiego "Wystąpił wewnętrzny błąd na Twoim serwerze, technicy dostali już zgłoszenie.

Wiadomosc od Admina

9625174_4_25.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...