Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.5.1][HP NAD GŁOWAMI][NOWY SYSTEM GILDII][WIĘKSZY EXP][AUTORSKIE PLUGINY][NOWE DROPY] ◤ OldCrafters ◥ Serwer stworzony dla Ciebie!

Risen.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MaxFB ty nie rozumiesz, że tamte serwery nie były jego? On był po prostu adminem/technikiem i pomagał w rozkręcaniu, ten serwer naprawdę ma przyszłość, jest zupełnie inny team, i wszystko ci się da jest ogarnięte, więc wbij na serwer i proszę Cię nie komentuj zanim nie zobaczysz :). Pozdrawiam.

"Sprzęt nie czyni gracza dobrym, ale pomaga dobremu być jeszcze lepszym" ~ Ja

• Odpowiedzi 178
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

s139.csrv.pl:45203 Już za chwilę start ! :)

Opublikowano

Wbiłem. Serwer taki jak każdy inny. 0 Nowości. Jeszcze nie mam pewności Ile on wytrzyma. W dodatku serwer na kase. 5 minut po otwarciu serwera Admini piszą czy ktoś chce kupić gildie za sms. Gildie za sms? Głupota... Nie polecam.

Opublikowano

Nie bylibyście zainteresowani sponsoringiem Na ownserwer? Posiadam 120 slotową maszynę, 8 Gb Ram. Widzę że na starcie osób dużo jest i slotów może brakować. Jak by co jestem dostępny na pw.

Opublikowano

Okej, rozumiem.

Potem napiszę Ci na PW. ;)

Lagi są spowodane dużą ilością graczy w jednym czasie. W minutę wbiło 40 osób, także wiecie. ;)

5465845486.png

Opublikowano

Więc tak..

Serwer jest dobry. Administracja ogarnia, bynajmniej tak myślę.. A mogę się mylić.

jedyną przeszkodą w graniu, są lagi.

@PS

Najlepiej zignorować tych 3-4 dyskutujących typków z kompleksami wyższości, bo podrobić rozmowę na GG każdy może.

i tutaj nie rozumiem użytkownika "CovallGaming".. Jak to napisał, on sam zaoferował serwer TS'a, więc nie rozumiem, dlaczego ma wąty że nie chcą jego TS'a. Co z tego, że proponują VIP'a? Sam im zaoferowałeś, więc zluzuj majty i idź hejtować gdzie indziej.

75217085885568519449.png

Opublikowano

@Marras

Wielkie dzięki za opinię.

Lagi są, ale dzisiaj tak niestety będzie.

Wbija bardzo dużo nowych graczy, tworzą się nowe configi, ludzie generują mapę i przez to tak jest.

W nocy będziemy optymalizować serwer, jutro już będzie bez lagów! :)

5465845486.png

Opublikowano

Zlikwidowaliśmy guzik który tepał w losowe miejsce aby nie było lagów, prawdopodobnie zostanie dodany jutro jak mapa zostanie wygenerowana.

Opublikowano

O godzinie 20:00 Najprawdopodobniej będzie event parkour, zapraszamu do gry (bd jak mi zadziała mine, bo mam jakiś bug..)

Opublikowano

A więc potwierdziły się moje przypuszczenia. 2h po starcie serwer padł.

edit: Działa, Ale jak tak dalej będzie to nwm czy nie padnie :D Pozdrawiam i zapraszam do gry

Opublikowano

Tak, ale to nie nasza wina, coś się dzieje z CSRV.pl (sami sprawdzcie..)

Już serwer działa, i to nie nasza wina lecz CSRV więc nie mów, zapraszamy do gry.

Opublikowano

Serwer jedno wielkie dno.

- pady,

- niezabezpieczony (prosty skrypt i można wyciągnąć wtyczki, czy scrashować serwer),

- większość popularnych cheatów działa.

Dodatkowo przedstawię pewną sytuację,

poinformowałem administratora, że pewien cheat działa - dostałem bana.

Ogółem nie polecam.

Opublikowano

@UP.

Sam mam nodusa, zdeopowałem się i widziałęm że czity nie działają, więc było to kłamliwe info, w dodatku przyznałeś się że sam masz czity, więc dostałęś bana, serwer padł nie z naszej winy lecz z CSRV bo coś się z strona stalo.

Opublikowano

Nie żebym był jakimś chejterem, Ale Nakamitsu ma troche racji. Powinniście zabezpieczyć serwer przed crasshami itp. Ja nie jestem znawcą od tego ale takie jest moje zdanie. pozdrawiam

Opublikowano

@UP Potrafisz czytać ze zrozumieniem czy jest Ci nie znana taka opcja? Zobacz że stronka craftserve nie działa, i później się udzielaj, błagam, ludzie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...