Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PolishWorld

Czy podoba ci się nasz serwer PolishWorld  

1 589 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba ci si? nasz serwer PolishWorld

• Tak Zagram
    • Nie Nie Zagram
    • Super Ale Nie Mam Czasu
    • Nie Gram Ju? W Metina
    • Serwer Jest Super Ale Bym Co? Zmieni?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Liczycie się z tym, że te mapy i 'nowości' wylądują od razu na mpc?

Nie będę ich udostępniał, są zabezpieczone a jeżeli ktoś rozpakuje pliki i wrzuci je na mpc to będzie kradzież ale przed tym nie da się uchronić. Niestety !

Serw ciekawy trochę odpychają mini mapki i handlarze ale zbroje są ciekawe ;>

Czemu handlarze i minimapki ??

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Błędy zostały poprawione, sory ale o 3 w nocy byłem już zmęczony i nie myślałem o ortografii ;]

Dziwna wymówka, czy może coś 'ala to. Co to z wami będzie. ;p

astiumsign.png

Opublikowano

Dziwna wymówka, czy może coś 'ala to. Co to z wami będzie. ;p

O co ci chodzi ?? Bo cie w tym momencie nie rozumiem co ma błąd ortograficzny do serwera po 2 jakbyś robił prezkę o 3 w nocy to powiedział byś co innego

Niby wszystko pięknie ale znowu medium.

Harda nie robimy ponieważ ludzie nie chcą na nich grać, a Easy albo 4Fun to gracze jak szybko przychodzą tak szybko odchodzą , nudzi się po 2 dniach grania więc pozostaje Medium

Opublikowano

Nie będę ich udostępniał, są zabezpieczone a jeżeli ktoś rozpakuje pliki i wrzuci je na mpc to będzie kradzież ale przed tym nie da się uchronić. Niestety !

Czemu handlarze i minimapki ??

Mini mapki gdyż wyglądają okropnie a u handlarzy są stalki, bronie 65, zmiana skilli ._.

Co do tematu:

Epiki dla szamanki które są przedstawione to dzwony czy wachlarze? i jeśli można wrzuć też drugą broń.

Opublikowano

Mini mapki gdyż wyglądają okropnie a u handlarzy są stalki, bronie 65, zmiana skilli ._.

Co do tematu:

Epiki dla szamanki które są przedstawione to dzwony czy wachlarze? i jeśli można wrzuć też drugą broń.

Mini mapki nie będą wyglądały inaczej ponieważ są robione jak każde inne. U handlarzy są stalki i bronie na 65 ponieważ nie dropniesz ich w grze (DROP Z PLA JEST CAŁKOWICIE USUNIĘTY)

Epiki dla szamanów i szamanek to są dzwony. Można nimi grać i Healerem i Smokiem , już pracujemy nad wachlarzami więc zostaną one dodane w najbliższym czasie!

Opublikowano

Najbardziej rozwaliła mnie mapka Polski xD

Zapowiada się dobra zabawa. W końcu coś nowego a nie, ciągle na każdym privie te same mapki i potworki.

Wszystko wygląda bardzo sympatycznie i jak najbardziej zachęca do gry. Zdecydowanie wbiję!

Mam nadzieję że start odbędzie się zgodnie z planem i nie będzie żadnych problemów ;)

58815786.jpg

Opublikowano

Pisałem już raz dla czego jest pełno medium teraz..

Tworzenie serva trochę zajmuje, jeszcze pare miesięcy temu ludzie narzekali czemu nie ma hard/medium bo same easy wychodziły... Twórcy serverów zaczęli robić więc hard/medium, a jak wyżej napisałem - to trochę zajmuję, więc teraz jest masa hardów/medium.. Ludzie zaczynają chcieć easy więc za pare miesięcy będą pewnie same easy, by potem znowu były medium i hardy.. Oczywiście są wyjątki i często ludzie robią easy w chwilę gdy za dużo jest hardów, ale zwykle takie servery stoją ze 2 tygodnie..

Nadal się nie dowiedziałem czy bony w eq będą takie same ew. będą dochodzić do nich inne ;P Zmiany bonów co nowy item są złe ;P

Zbieram like ;x

Opublikowano

O co ci chodzi ?? Bo cie w tym momencie nie rozumiem co ma błąd ortograficzny do serwera po 2 jakbyś robił prezkę o 3 w nocy to powiedział byś co innego

Harda nie robimy ponieważ ludzie nie chcą na nich grać, a Easy albo 4Fun to gracze jak szybko przychodzą tak szybko odchodzą , nudzi się po 2 dniach grania więc pozostaje Medium

Ale niech to będzie taki łatwy medium :)

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano

Najbardziej rozwaliła mnie mapka Polski xD

Zapowiada się dobra zabawa. W końcu coś nowego a nie, ciągle na każdym privie te same mapki i potworki.

Wszystko wygląda bardzo sympatycznie i jak najbardziej zachęca do gry. Zdecydowanie wbiję!

Mam nadzieję że start odbędzie się zgodnie z planem i nie będzie żadnych problemów ;)

Będziemy się starać aby zdążyć przed czasem i aby wszystko przebiegło bez żadnych problemów

Opublikowano

Pisałem już raz dla czego jest pełno medium teraz..

Tworzenie serva trochę zajmuje, jeszcze pare miesięcy temu ludzie narzekali czemu nie ma hard/medium bo same easy wychodziły... Twórcy serverów zaczęli robić więc hard/medium, a jak wyżej napisałem - to trochę zajmuję, więc teraz jest masa hardów/medium.. Ludzie zaczynają chcieć easy więc za pare miesięcy będą pewnie same easy, by potem znowu były medium i hardy.. Oczywiście są wyjątki i często ludzie robią easy w chwilę gdy za dużo jest hardów, ale zwykle takie servery stoją ze 2 tygodnie..

Nadal się nie dowiedziałem czy bony w eq będą takie same ew. będą dochodzić do nich inne ;P Zmiany bonów co nowy item są złe ;P

Bony są stałe i co nowy item zwiększane o daną ilość % np. broń na 140 - 20 ludzi , broń na 160 - 30 ludzi 10 kryt broń 180 - 40 ludzi 20 kryt (To jest przykład)

Opublikowano

A jak ze skillami ?

Na razie wbijanie Ku i Kamienie duchowe ale to można w każdej chwili z edytować zależy ile osób będzie za dodaniem wbijania skili na P

Opublikowano

Lepiej żeby były od razu na P chociaż czas oszczędzi.

A co do tych 6/7 usuńcie te bony na klasy to na pewno wyjdzie serwerowi na + i zwiększy liczbę graczy.

bony na klasy=

4x zbroja (zbroja mam chyba ze stalką 12ulepszeń co daje nam 4x12)

4x broń (broń ma 10ulepszeń 4x10)

4x całe eq (6kompletów x6 ulepszeń 36 x4)

ech i komu zechce się tyle klepać nie liczę już tego że trzeba jeden komplet do expa i tego że trzeba jakoś mieszać na wojny....

przy tym wojny tracą sens trafiasz kogoś kto ma akurat full na woja ty masz komplet na ninje i zanim zmienisz(chyba że mieszane to już inna sprawa) to już leżysz....beznadzieja ale to moje zdanie...ja zapewne z tymi bonami nie wbiję. Ale reszta pierwsza klasa jest :)

W grze:
- HellvFirE
- TeRRoR
- TerrorMachin
- RayZo
- DEAMON

Opublikowano

Serwer zapowiada się super :).

A co do skilli to bym wolał że za 17p i wbija się skill na G1 a kamyk u handlarki i 10 kamieni do P bo nie każdy robi skill na P lub G1 ale jak by się dało zrobić to 100% na wejście kamienia bo są też co robią skille na G5 :).

I to by było chyba najlepsze rozwiązanie dla wszystkich :).

Opublikowano

Serwer zapowiada się super :).

A co do skilli to bym wolał że za 17p i wbija się skill na G1 a kamyk u handlarki i 10 kamieni do P bo nie każdy robi skill na P lub G1 ale jak by się dało zrobić to 100% na wejście kamienia bo są też co robią skille na G5 :).

I to by było chyba najlepsze rozwiązanie dla wszystkich :).

Za chwilę bierzemy się do roboty jeżeli zrobimy coś nowego to dodamy w aktualizacji !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...