Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PolishWorld

Czy podoba ci się nasz serwer PolishWorld  

1 589 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba ci si? nasz serwer PolishWorld

• Tak Zagram
    • Nie Nie Zagram
    • Super Ale Nie Mam Czasu
    • Nie Gram Ju? W Metina
    • Serwer Jest Super Ale Bym Co? Zmieni?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wachlarze zostaną dodane w ciągu tygodnia od startu serwera a odnośnie czcionki to pomyślimy.

PS:

Jak serwer wystartuje bez żadnych nieprzewidzianych komplikacji, będą wprowadzane cyklicznie nowości, które są już zaplanowane. Krótko mówiąc będzie się działo i postaramy się, żeby nie było nudy ;)

Oby wszystko Wam wypaliło, ponieważ widać, iż serwer jest naprawdę dopracowany i godny uwagi.

Jeśli można - proszę o odpowiedź na PW.

Pozdrawiam

Wow! Jestem pełen podziwu! Widać, że stworzenie takiego serwera wam zajeło sporo czasu. Nowe królestwa, mapka w kształcie Polski? Genialkne! Nareście tabelka z pisem bonów w jęz. Polskim. Fajne zbroje oraz bronie! Widzę, ze teraz jest inny wygląd mapek! Nic dodać nic ująć! Prezka 10\10! Serwer ?\10( jak zagram to ocenię). Serdecznie polecam! Nareście jakiś serwerem pożądny a nie gotowiec jak inne nowo powstałe.

Mam pytanie: Czy serwer będzie przed startem w fazie beta?

Przyłączam się do pytania - czy będzie beta?

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeśli chodzi o czas, który spędziliśmy na edycje tego serwera to ponad 6 miesięcy w 2 osoby. Mapy są całkowicie nowe autorstwa [ADMIN]Krzychu.

Serwer miał wersje beta na dedyku dzięki niemu zostało wyeliminowanych większość bugów, choć na pewno jeszcze kilka się znajdzie. Postaramy się je wyeliminować jak tylko zostaną wykryte ;)

Opublikowano

Jeśli chodzi o czas, który spędziliśmy na edycje tego serwera to ponad 6 miesięcy w 2 osoby. Mapy są całkowicie nowe autorstwa [ADMIN]Krzychu.

Serwer miał wersje beta na dedyku dzięki niemu zostało wyeliminowanych większość bugów, choć na pewno jeszcze kilka się znajdzie. Postaramy się je wyeliminować jak tylko zostaną wykryte ;)

Kiedy miała miejsce ta beta oraz dla kogo ona była?

Opublikowano

szkoda ze bony sa na klasy

wolalbym 5%na ludzi i 5%odp na ludzi ;d

Jak kto woli, tak jak wspomniałem wyżej, mi bony na klasy w 6-7 podobają się.

Ciekawe jestem najbardziej, jak radzą sobie poszczególne klasy w PvP.

Administracja pisała, iż zostały one zbalansowane. Nie grałem jeszcze na serwer,

na którym wszystkie klasy byłyby równe, zawsze jedna lub więcej miały

chociaż minimalną przewagę nad pozostałymi. Zobaczymy, jak będzie tutaj.

Opublikowano

Usunac bony na klasy jezeli nie chcecie tracic graczy ... od paru lat juz zaden server niemial bonow 6-7 na klasy i stoja i maja powodzenie ... Sam osobiscie nie pogram gdy zostana takie 6/7 ... robic po 4-5 eq na klasy nno to bez jaj ...

KTO NIE LUBI 6/7 NA KLASY +

Opublikowano

szkoda że max lv to nie jest 250lv :(

Na razie będziecie mieli możliwość wbicia około 190-195lvl, aby wbić dalsze lvl potrzebna jest następna mapa, która zostanie wprowadzona jak kilka osób wbije max lvl. Beta była dla 3-4osób.

Opublikowano

Jak kto woli, tak jak wspomniałem wyżej, mi bony na klasy w 6-7 podobają się.

Ciekawe jestem najbardziej, jak radzą sobie poszczególne klasy w PvP.

Administracja pisała, iż zostały one zbalansowane. Nie grałem jeszcze na serwer,

na którym wszystkie klasy byłyby równe, zawsze jedna lub więcej miały

chociaż minimalną przewagę nad pozostałymi. Zobaczymy, jak będzie tutaj.

PvP przy takim samym eq to około 2 serie skili. Nawet healer jest wzmocniony leczy się ok. 20k oczywiście na najlepszym eq i ma takie same szanse w PVP ja pozostałe klasy. Skile były edytowane, ze strony MYSQL a nie bonami w eq, więc można to szybko edytować jak coś będzie nie tak, ale powinno być dobrze.

W PvP większy wpływ ma umiejętność grania dana postacią + eq wiadomo niż klasa postaci.

ABY KAŻDY MÓGŁ GRAĆ SWOJĄ ULUBIONĄ POSTACIĄ A NIE TĄ KTÓRA JEST ZBUGOWANA.

Opublikowano

Pomyślimy, ale raczej nie potrzeba wsparcia boga smoków a nad rosami to myślimy poważnie. Zostaną wprowadzone wraz z nowa seria zbroi i broni ;)

Juz widzę sura bm/szaman smok,hel nie będzie sensu gry nimi gdyż eq klasa i skille ich będą nas łaskotać.

Jeszcze się zdziwisz myślę że pozytywnie.

Opublikowano

Szczerze przyznam, że serwer fantastyczny, tylko kurwa gdyby nie te zbroje...

Naprawdę debilnie one wyglądają i nie pasują zbytnio...

To tylko moje zdanie. Być może jeszcze ktoś tak uważa. Zagrałbym, ale jak już wspomniałem, nie pasują nic a nic... ;x

astiumsign.png

Opublikowano

Usunac bony na klasy jezeli nie chcecie tracic graczy ... od paru lat juz zaden server niemial bonow 6-7 na klasy i stoja i maja powodzenie ... Sam osobiscie nie pogram gdy zostana takie 6/7 ... robic po 4-5 eq na klasy nno to bez jaj ...

KTO NIE LUBI 6/7 NA KLASY +

Ja jakoś widziałem na jednych z najlepszych serwerów są 6/7 i maja dużo graczy np. Virtual , Imetin , Pandora

Szczerze przyznam, że serwer fantastyczny, tylko kurwa gdyby nie te zbroje...

Naprawdę debilnie one wyglądają i nie pasują zbytnio...

To tylko moje zdanie. Być może jeszcze ktoś tak uważa. Zagrałbym, ale jak już wspomniałem, nie pasują nic a nic... ;x

Jak już pisałem wszystko co jest zawarte na prezentacji na pewno nie wygląda identycznie w grze a więc zachęcam za klika dni wejść i zobaczyć jak to wszystko wyglada

Opublikowano

Ja jakoś widziałem na jednych z najlepszych serwerów są 6/7 i maja dużo graczy np. Virtual , Imetin , Pandora

Dobrze powiedziane. Zostawcie te 6-7 na klasy. Serwer jest super, oby wszystko wam wypaliło, a na pewno znajdzie się masa chętnych graczy,

Opublikowano

Client będzie do 8 dni wraz ze strona i startem serwa.

Co do map... Moga być, ale odpalcie jeszcze raz objector i uzupełnijcie czymś te mapy bo są puste i nudne.

Różne budynki, objekty na pewno jakoś 'ubarwiły' by te mapy.

nanicz.png

Opublikowano

Pomyślimy, ale raczej nie potrzeba wsparcia boga smoków a nad rosami to myślimy poważnie. Zostaną wprowadzone wraz z nowa seria zbroi i broni ;)

f5

dodajcie rosy i wsparcie boga smoków itp

a będzie cacy : P

Opublikowano

Widze ze ktos sie wzoruje na pomyslach innych.
Good job dzieciaki :)

table_name,9,10,11 from information_schema.tables

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...