Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ból dupy

Zavetti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Muszę na WOS przygotować coś na wzór ankiety, ale zamiast latać po mieście i zawracać dupę przechodnią wolę zapytać tutaj.

Uogólniając temat - co was wkurza, co powoduje u was bóldupizm. Chodzi o sprawy z życia realnego a nie forum - feminizm, homoseksualizm itp.

Uszanujcie pogaduszki i nie prowokujcie moderatorów do kasacji tematu, mi pomożecie a i może rozwinie się merytoryczna dyskusja.

@potrzebuję ok 30-40 poważnych opinii.

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

invitro i aborcja - wszystko jest dla ludzi
bezsensowna system edukacji jak większość zauwazyła np: po ciul jakaś zaawansowana czarno magiczna biologia informatykowi lub inne......(tu wpisz swoje)

kasa dla kościoła - dewoty i te sprawy

wipek.pl

Opublikowano

homoseksualiści ? - homoseksualiści muszą wiedzieć, że są mniejszością i do mniejszych rzeczy się przystosować .Doprowadziliśmy do tego, że ta mniejszość wchodzi na głowę większości.

fiminizm ? - Mężczyzna od dawna polował, teraz pracuje. A miejsce kobiety jest w domu - dzieci, obiad. A dziewczynki z bólem pizdy chcą zmienić świat. A niech się nie golą, polują czy chuj wie co tam jeszcze. Ale niech nie płaczą że męrzczyzni są tacy zjebani bo nie szanują takich kobiet

OPODATKOWAĆ KOŚCIOŁY

O, o takie coś mi chodzi właśnie. Ja to później ładnie obrobie, ale takie coś mi się podoba.

@ps. Mam bardzo podobne zdanie jak ty ;P.

Opublikowano
http://www.youtube.com/watch?v=DqSG6H3l8nk

A tak poważnie to brak profesjonalizmu wśród większości polaków i wielka zazdrość, przede wszystkim do tego że ktoś inny zaszedł wiele dalej niż oni i osiągnął wiele więcej niż oni. Dodatkowo państwo które okrada swoich obywateli z pieniędzy. Gdybyśmy nie musieli płacić wszystkich podatków itp żyli byśmy na zupełnie większym standardzie życia.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Co mnie denerwuje? HAHA, coś dla mnie :D

- Homofobia, ta niczym nie uzasadniona. Pierdoląca bzdury o prokreacji, mająca uczucia całkowicie w dupie, "nieważne".

- Kultura młodych i to co ją rozszerza czyli przykładowo: Niewłaściwe autorytety (raperzy typu firmy itp.), internet i wiele innych...

- Recesja inteligencji ludzi, coraz mniej czyta się książek, coraz więcej ludzi zamiast nauki wybiera pracę fizyczną.

- Konserwatyzm i "naród za wszelką cenę". W tłumaczeniu po prostu ksenofobia i strach przed zmianami.

- Pesymizm polaków

I to tyle z tych ważniejszych :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Brak tolerancji i poszanowania drugiego człowieka. Mówię ogólnie, bo nie chce mi się rozdrabniać na poszczególne przypadki. Po prostu denerwujące jest to, że ludzie nie potrafią szanować bliźniego. Bez względu na orientację, ubiór czy kolor skóry.

Opublikowano

denerwują mnie wałęsające się (z/bez) celu dresiarze którzy palą/charchają mi na chodnik/chleją
ponieważ jak wychodzę z bloku to z reguły siedzą tam gdzieś na ławce i zaraz słyszę głosy typu "pa, jaki satanista", "antychryst się znalazł"
oraz też o to że szukają zaczepki i z reguły to dresiarz dostaje a jego "ofiara" goni go po to aby go dobić :wink:

1375799776-U359635.jpg

Opublikowano

H E J T,HEJT

Ci co obrażają innych z byle jakich powodów bo ma np. Dziwną Babke lub mieszka pozagranicą(Na haxballu tak miałem)

no i HEJT

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Wkurwiają mnie m.in. typowe dresy które słuchają rapu w którym co drugie słowo to urwa i w cale nie ma przesłania.

Chodzą grupami i bluzgają na całe miasto.

PS. Nic nie mam do dresów (spodni ;)) ani rapu.

Opublikowano

- brak równo uprawnienia w szkołach (jeśli twoi starzy są kimś wyżej ich bachory robią co chcą bez konsekwencji w szkołach)

- ostatnio naszła moda na rap (każdy słucha w szczególności dziewczyny)

- moda na zielone bynajmniej u mnie

- polityka aby JA

Opublikowano

najbardziej chyba denerwuje mnie mentalność polaków, zazdrość o rzeczy materialne, uprzedzenie do kogoś bo tak czy siak sie ubiera,
dajmy np. Ktoś wychodzi na rynek w dowolnym mieście, tańczy itp wiecie o co chodzi. W polsce ludzie by się gapili na niego jak na odmieńca a w ameryce podejdą i nawet potańczą z Tobą

oczywiście nie mówie o każdym polaku ale niestety większość taka jest

mg7k04q.jpg

Opublikowano

Jedyne co mnie wkurza to 1gdy ktoś dotyka moich rzeczy (zwłaszcza pieniędzy), 2bezczelnie kłamie, 3gdy jakiś idiota bije niewinnego w stosunku do mnie, 4charakteru polaczków, 5gdyby ktoś mnie uderzył, 6gdyby ktoś mi groził, 7gdy widzę pedofili, 8psychiatryków, 9psychopatów, 10gdy ktoś mnie straszy (np. z zaskoczenia), 11gdy ktoś mnie wyzywa od cięższych słów (only real),12 gdy Will.i.am nie wydaje teledysku i jest samo audio. Zbyt oczywiste żeby opisać ale za 1, 2, 3, 5, 6, 7, 9, 11 te przypadki zabiłbym bez chwili zawahania :D

Opublikowano

Mnie wkurwia zacofanie terazniejszej mlodziezy. Pokolenie typu Zrob mi/Daj mi. Kozacy ktorzy bez kolegow sa niczym itd. Mozna by wiele wymieniac ^^

61093c6efb.png

Opublikowano

Wkurwiają mnie 2 rzeczy... Mianowicie:

-Pedały w rurkach, grzyweczka i pedalska czapka na ich pedalskim ryju. TO jest facet?. Cipa nie facet.

-Księża oraz kościół. Kościół z wiarą nie ma nic wspólnego. Kościół jest jak duża firma, działająca na całym świecie, zarabiająca na ludzkiej głupocie. Tak potrafią starszym osobom zamotać w głowie że potem idzie taka babcia i daje całą rentę na kościół... . A te skurwysyny potem się Maybachem wożą.

fs_pc.png

Opublikowano

System edukacji, 50% zbędnego syfu który pchają dziecią do głów. Który i tak wylatuje po pewnym czasie. Ogólnie nauczanie powinno przejść jakąś rewolucje.

fjlw0o.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...