Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ból dupy

Zavetti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzieciaki (nie mylić z gimnazjum, dzieciaki tzn. podstawówka)- szósta klasa i szpan w całej że ostatnia klasa, a jak mi jakiś kuba1999 w Lolu, albo w Metinie wywali tekst "ile lata masz dzieciaku" to mnie szlak trafi. Może jestem tylko o rok starszy, ale nie pozwolę się poniżać przez jakiegoś dzieciaka z 6a, który siedzi 24/7 na facebooku, bestach, kwejkach i innych gównianych stronach dla podstawówki i gimbazjum.

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A mnie najbardziej denerwuje to wscipstwo polaków jako narodu. We wszystko włożymy swój zakichany nos , a potem płacz bo.sobie biedy narobilismy. A jezeli już chodzi plotki , teorię spiskowe mamy miszcza. Pudelki i inne gowna wiedzą jakim kalem srają gwiazdy. Poza tym Smolensk i Macierewicz&Kaczynski i szukanie dziury w całym. Gdzie kurwa każdy oświadczył , że to katastrofa wynikająca z błędu ludzkiego to nie.

Druga sprawa to religia kościół w tym kraju. Pedofilia się szerzy , księża jeżdżą luksusowymi samochodami , gdzie ich "wierni" srają pod siebie ,bo niemaja gdzie. W naszym kraju jakim jest Polska ,kosciol to mafia a afery s nim związane to szczyt. Można tu jeszcze opisać politykę i pracę ,ale szkoda ekranu od telefonu.

Opublikowano

Dobra, o teoriach spiskowych nie piszcie bo dostanę załamania nerwowego xD.

Zachęcam do dalszych wypowiedzi bo brakuje mi jeszcze kilku, aczkolwiek dzięki za aktywność :).

Opublikowano

mnie wkurzaja takie mochery, takie typu 'robic to ni ma komu, a skaczo jak pojebne po tych placach zabaw', albo stana za toba i cie obgaduja, nie wprost, ale np. ale ta dzisiejsza mlodziez taka, sraka <tu wymieniaja cechy, ktore im sie nie podobaja twoim ubiorze>, taki bul dópy po prostu, wżut na organizmie polskiego narodu haha xD albo przy wejsciu do autobusu, czy gdzies, tak ida,jakby nie szli, gadajo, jakie to zle ludzie, jakie to niewychowane te mlode, ja jebe ;__; normalnie mi rage meter skacze, mam takie same ucucia, jak gdy moja baba od majzy cos mi mowi, ze zle robie ;______;

=======

tak na serio, to wina tuska, a smolensk to byl zamach. mochery dobrze gadajo, ruskie zabily nam prezydenta ;__;

Opublikowano

Mnie najbardziej wkurwiaja pedofile oraz ci ksieza .

Jak poprostu albo w tv albo w internecie albo gdzies indziej przeczytam na temat molestowania seksualnego wobec innych dzieci to mnie szlag jasny trafia .

Mam poprostu ochote ich powiesic .

Ja kurwa nie rozumiem co te dzieci zawinily zeby je krzywdzic .

Przeciez to pozostaje slad na cale zycie .

Wkurza mnie jeszcze dyskryminacja wobec niepelnosprawnych .

Ostatnio w sklepie sie spotkalem z takim czyms 3 gimbusow po cichu nasmiewalo sie z kobiety jezdzacej na wozku .

Poprostu takie teksty slyszalem ze szok .

Mialem im ochote przypierdolic ale cos mnie powstrzymalo .

Przeciez ci ludzie niepelnosprawni to nie znaczy ze sa gorsi i mozna z nich sie nasmiewac .

Mialem kontakt z niepelnosprawnymi inwalidami , niedoslyszacymi oraz z innymi dysfunkcjami .

Sa otwarci , z poczuciem humoru ...

Pozdrawiam.

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

Mnie najbardziej wkurwiaja pedofile oraz ci ksieza .

Jak poprostu albo w tv albo w internecie albo gdzies indziej przeczytam na temat molestowania seksualnego wobec innych dzieci to mnie szlag jasny trafia .

Mam poprostu ochote ich powiesic .

Ja kurwa nie rozumiem co te dzieci zawinily zeby je krzywdzic .

Przeciez to pozostaje slad na cale zycie .

Wkurza mnie jeszcze dyskryminacja wobec niepelnosprawnych .

Ostatnio w sklepie sie spotkalem z takim czyms 3 gimbusow po cichu nasmiewalo sie z kobiety jezdzacej na wozku .

Poprostu takie teksty slyszalem ze szok .

Mialem im ochote przypierdolic ale cos mnie powstrzymalo .

Przeciez ci ludzie niepelnosprawni to nie znaczy ze sa gorsi i mozna z nich sie nasmiewac .

Mialem kontakt z niepelnosprawnymi inwalidami , niedoslyszacymi oraz z innymi dysfunkcjami .

Sa otwarci , z poczuciem humoru ...

Pozdrawiam.

Aha. Jeszcze jedno mnie wkurwia.

Że za posiadanie narkotyków na własny użytek bekniesz więcej w pierdlu niż za gwałt lub molestowanie...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Aha. Jeszcze jedno mnie wkurwia.

Że za posiadanie narkotyków na własny użytek bekniesz więcej w pierdlu niż za gwałt lub molestowanie...

Bo Polska to chory kraj .

Dać bogatszym zabrać biedniejszym .

Tak samo z prawem jest .

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

Jedyne co mnie wkurwia, to to, że Polski rząd wyniszcza nasz kraj powoli i nikt nie portafi temu zaradzić.

No i to, że kurwa mać nie ma legalizacji.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Denerwują mnie chłopacy, którzy chamsko i wulgarnie odnoszą się do kobiet, a co najgorsze one się cieszą jakby nie wiadomo jakie komplementy to były.

Żałosne są też żarty uczniów z gimnazjum, są one głównie na poziomie takich o to wypowiedzi: " Hej, słyszałem że w domu palcówki napierdalasz " No kurwa kotlet schabowy jest bardziej odpowiednim chłopem niż taki degenerat.

Opublikowano

Moje bóle dupy:

1. Ludzka głupota i ludzka głupota.

Po pierwsze - wiele osób niestety cechuje się kompletnym brakiem myślenia. Nie mają ochoty się kształcić, są leniwi i wolą iść na łatwiznę niż włożyć minimalny wysiłek w cokolwiek. Często mam wrażenie, że społeczeństwo chyli się ku upadkowi. Przykro mi patrzeć na zachowanie młodzieży szkolnej (w znacznej większości). Czy jedyne wartości, którym oni hołdują to narkotyki, seks, alkohol i zabawa? Po drugie - szykanowanie i naśmiewanie się z ludzi, którzy są mniejszością. Odwołuję się tu m.in do rasizmu i homoseksualizmu. Nieumiejętność zaakceptowania odmienności jest przerażająca.

2. Konstrukcja życia politycznego kraju.
Jak pewnie wielu z Was również to zauwazyło, krajem rządzi beton. Ci sami ludzie występujący pod innymi szyldami brylują na scenie politycznej od lat. Masa ludzi tkwi tam po to, by nachapać się kasy i wepchnąć swoją rodzinę/znajomych na salony. Zupełnie nie chodzi mi tutaj o kierunki polityki tego (czy jakiegokolwiek poprzedniego rządu), ale o fakt, że decydentami są osoby niekompetentne. Jako przykład odniosę się do tematyki, na której mam jako takie obycie - legislacja. Polskie prawo pozostawia wiele do życzenia w swoim kształcie i formie. Wartość merytoryczna ustaw i innych aktów prawnych jest bardzo często wątpliwa. By to się zmieniło, potrzeba głębokiej reformy, której niestety za mojego życia nie doświadczę.

3. Nepotyzm, koneksje, znajomości. W wielu środowiskach nie osiągnie się nic bez pleców.

4. Tendencja do rozpamiętywania przeszłości w debacie publicznej (politycy, media, społeczeństwo) i tym samym nieumiejętność perspektywicznego myślenia i ruszenia z posad skostniałego systemu.

To tylko niewielka część moich "bólów". Niestety na obszerniejsze rozpisywanie się nie mam czasu ;_;

#don't care

Opublikowano

nowe przepisy na prawko, było dobrze nikt nie narzekał a teraz cała polska sie śmieje z tych przepisów i wszyscy uciekają do Ukrainy, Słowacji, W. Brytanii po plakietke PJ. Wszystko dla tego żeby zbić więcej kasy bo nikt nie zdaje nawet teorii. A jak sie komuś uda przebić przez teorie to na praktyce jak widzą, że ktoś umie jeździć to udupią i tak. Znam typiarke co zdała za 1-wszym podejściem praktyke na nowych a ledwo wie gdzie skrzynia biegów jest. A ja i mój kumpel po 5 razy nie zdajemy "bo umiemy jeździć"

34979.png31850.png

9099.gif868.png

20316.jpg35106.jpg

Opublikowano

Homofobia - Strasznie mnie boli, gdy ktoś nie potrafi zaakceptować tego, że ktoś jest innej orientacji seksualne, ale chodzi mi o to, że po prostu idzie sobie para homoseksualistów i zaczynają wyzywać, rzucać przedmiotami i wyzwiskami itp.
Nieład w państwie - To, że większość hajsu bierze kraj, żeby politycy se mieli piękne samochody itp., a my żyjemy jak plebs za 10groszy.
Tolerancja o wygląd - Bo to jak kto się ubiera, to chyba tylko i wyłącznie jego sprawa i to czy ma kolczyk na nosie, w policzku, czy gdziekolwiek, bo przecież taka osoba to robi ze względów estetycznych.
Szkolnictwo - Nauczyciele nie przestrzegają sami zasad, a gdy uczeń coś przeskrobie, to od razu afera jak po zamachu...

Policja - Bo chyba nawet ślimak szybciej się porusza, niż polskie dochodzenia policji ;_;

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

mam ból dupy że było hujowe pytanie z histori

mnie tez, jestem w klasie o profilu informatycznym co jak wskazuje wiąże się głównie z komputerami, natomiast z historii z zakresu około 50 stron nauczycielka dopierdala nam tak szczegółowe pytania, że połowa klasy poprawia sprawdziany po 3-4 razy. kpina jakas, ona mysli, ze my caly dzien czytamy tylko te jej jebaną ksiązke? nawet nie zada jakiegos ogolnego pytania gdzie mozna bylo by sie obszerniej wypowiedzieć tylko takie gówno ze jak nie kules sie 24/7 to góra dwójke dostaniesz.

to tez kolejny absurd systemu edukacji. przynajmniej w mojej szkole.

Opublikowano

1. Księża i cały ten ich posrany system, układ, nie wiem, ale jak widze jakie auta sobie sprawują, gdzie mieszkają itp itd, a modlą się np za czyjeś zdrowie, to ja się pytam dlaczego nie mogliby dać części tych pieniędzy potrzebującym? Oczywiście nie wszyscy tacy są, mówię o przypadkach.

2. system edukacji w naszym kochanym kraju, uczenie się pierdół o kopalniach, krzyżówkach genetycznych, dopasowywanie się w klucz odpowiedzi, czyli pisanie testów i odgadywanie co ktoś mądry sobie wymyslił.

3. Największy ból dupy mam o cholerną niesprawiedliwość, mordercy i gwałciciele posiedzą pare latek, wychodzą i sieją strach wśród społeczeństwa. Jak dla mnie ktoś kto skrzywdził niewinnego czlowieka, zabił dziecko, zgwałcił kobietę, zasługuje w pełni na karę śmierci, bez dyskusji. A u takich, którzy chcą jakoś pomóc, robią cos dla dobra innych, to władze zawsze znajdą mały szczegół, bez który musza bekać pare tysi, np Pani która prowadzila dom spokojnej starości dostała pare tysi grzywny, bo jakis element konstrukcji drewniany był i juz sie nie spodobało. Byleby jak najwiecej ukraść od przyzwoitych obywateli, pieprzeni złodzieje.

2lp4zo.jpg

Opublikowano

Najbardziej wkurwia mnie niesprawiedliwość. Jakiś pedofil zgwałci dziecko i zabije i gówno mu zrobią za 10 lat czy ileś wyjdzie (za jaja i do słupa) Albo to, że w tym kraju każdy leci na kase, a nie na wygodę chodzi mi o rząd jak się kurwa za coś brać to porządnie.

Opublikowano

Moj bol dupy to youtubowe scierwa typu "taka sytuacja" i inne chujowe teksty ktore sa powtarzane przez kilka tygodni codziennie.

Drugi boldupizm to Kaczynski i spolka. No ile mozna jeden temat walkowac przez trzy lata...

Opublikowano

KURWA MAĆ CO TO ZNACZY TE "BÓL DUPY" ZAUWAZYLEM ZE WSZEDZIE JEST TO UZYWANE I NA SILE FORSOWANE, JAKIS NOWY ULICZNY SLANG GIMBUSOW CZY JAKI CHUJ?

i wgl skad to sie wzielo

lol

Od angielskiego 'butthurt'.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Denerwuje mnie hierarchia, jaka przydzielaja sobie ludzie. Za czym idzie znecaniem sie nad słabszymi. Jak widzę cos takiego wśród rówieśników to krew mnie zalewa.. Człowiek nie szanuje człowieka-poprostu..

Opublikowano

Directionerki

Belieberki

Dresy (nie ubrania)

Hejterzy

Katole

Death Metal

Polski Rap

Pokemony

Skejciki

Vansy

Fullcapy

E-Pappierosy

Gimba

polaczki

POLITYCY

shoob.png

Opublikowano

Denerwuje mnie to jaki wpływ na ludzi ma internet ,no żeby znać wszystkie teksty z kwejka to kurwicy mozna dostac jak ktos obok ciebie cos takiego mowi

Denerwuje mnie FB i to co na nim się dzieje i to ,że ja muszę to wiedziec chodź nigdy nie bede korzystal z FB

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...